Aldarana

3

Budskap från andra sidan 2-3/5

När livet går i en annan riktning.

Har du velat ha en förändring i ditt liv en tid? Har du talat om för universum, änglarna och guiderna att du är redo för en stor förändring i ditt liv? Är det så att du länge längtat efter den här förändringen och affirmerat in den? Finns det en frustration hos dig när den inte kommer när du känner dig redo?

Vad händer när den verkligen är där?

Just nu så tänker du säkert att Jippi! när den verkligen kommer så är jag super redo för den. Jag kommer att välkomna den med öppna armar och välkomna den in i mitt liv.

Det kan vara kärlek, arbete, nya vänner eller kanske ett nytt boende.

Vad händer när den kommer och det inte riktigt blev som du hade tänkt dig? När det kanske inte riktigt var den personen du längtade efter, det arbetet du tittade efter eller det boende du hade ögonen på?

Det är då det kan bli besvärligt ett tag, när det känns som att hela marken gungar och du tänker att vänta här nu! Det här var jag inte redo för!

När vi längtar efter något sänder vi ut vad det är vi vill ha, vi affirmerar omedvetet efter något eller någon vi tror kommer att göra oss lyckliga. Om då inte just den personen kommer utan en annan, om inte den bostaden du vill ha dyker upp utan en annan eller om inte det arbetet du sökt och vill ha går till dig, vad gör du då?

Om det dyker upp en annan kärlek i ditt liv som är lika bra eller bättre, om du får ett annat arbete som är lika bra eller bättre eller om du får en annan bostad som är lika bra eller bättre, tar du då emot det här med öppna armar?

Det är tuffa frågor andevärlden ställer till dig idag. Men de är väldigt viktiga.

För ibland tar livet en vändning som man inte tänkt sig, detta eftersom de hjälpare du har runt dig sett att det du längtat efter inte är för ditt högsta bästa eller kanske till och med inte vad var du skrev in i din livsbok innan du föddes. Det som kommer in i ditt liv är det bästa för dig och de vet att det i slutändan kommer att göra dig lycklig. Men hur reagerar du då?

Tar du emot det med öppna armar eller sätter du dig ner blir handlingsförlamad? Det här är svårt när livet tar en vändning man inte tänkt men som i slutändan blir bra eller till och med bättre. Att mitt i språnget ändra riktning eller våga ta steget ut i det okända och lita på det som andevärlden visat dig. Den här processen kan vara både skrämmande och besvärlig eftersom vi människor många gånger är fast i vad vi vill ha och har svårt att ändra oss.

Jag själv har varit med om stora förändringar i mitt liv de senaste två åren, allt blev kanske inte riktigt vad jag trott men nu vet jag att det blev det bästa för mig. I bland har jag tvivlat, skällt på andevärlden och undrat vad i hela fridens namn jag skulle möta vissa personer eller vara med om vissa situationer för. Hur kan det här vara bra för mitt högsta bästa har jag frågat dom. Det enda jag hört från Ian min guide är att: det här kommer att bli så bra. Jo tjena har jag svarat både en och två gånger. Men så rätt han fick och när jag skriver det här står han bara och flinar.

När förändringen kommer som du hoppats på men kanske inte riktigt blev som du tänkt eller som du ville. Våga gå in i det och utforska det, våga ta språnget ut i det okända och låt energierna lyfta och bära dig. Att argumentera med andevärlden går alldeles utmärkt, men sätt dig inte med armarna i kors och pluta med underläppen och säg att nej det här duger inte, kan jag inte få som JAG vill så struntar jag i det. Det är att sitta fast och inte kunna gå framåt. Utforska det nya, titta på det och känn på det i stället.

Dina guider och änglar är alltid med dig och stöttar dig, lita på dom när livet inte riktigt tagit den vändning som du vill. Se att de visar dig det som är bäst för ditt högsta bästa. Med det sagt så är det inte riktigt så att du åker räkmacka under den här tiden utan vissa saker måste du fortfarande kanske jobba för, men känslan av lycka som infinner sig när du gör det är obeskrivbar.

Helt plötsligt ser du ljuset i tunneln och känner framtidshopp och så småningom när du kunnat ta in allt en otrolig lycka.

Välkomna att ringa mig på Tarotguiderna för vägledning

0939-2959. 19,90 kr min. 30 min fast pris 0939-2956. 495 kr

Söndag 2/5 kl 13-16 och kl 18-20.

Måndag 3/5 kl 13-16 och kl 18-20. Obs ny fast tid.

Extratider kan förekomma som jag arbetar så håll utkik efter dom 🙂

Mitt schema hittar ni här. Schema

Be gärna om healing under samtalet.

För att komma direkt till mig tryck #94

Några av mina arbetsområden är:

Djurkommunikation, tvillingsjälar, hitta saker och djur, spår i tid, kanalisera guider och änglar, titta på tidigare liv, husreningar på distans, spår i kort och runor, drömtydning, tar kontakt med nära och kära.

Har du aldrig ringt till oss tidigare? Då erbjuder vi dig ett prova-på-samtal för 14.90kr/min – Ring 0939-2957 (gäller ej comviq eller Norge-numret).

klicka på bilden för att läsa mer om mig

Lenormand

Labyrinten
Det här kortet symboliserar den väg vi tar i livet, vägen är inte rak utan den går i kringelkrokar. När vi tror att en väg ska vara rak och vi stöter på hinder blir det många gånger förvirrande och irriterande. Det gör det samma hur mycket man planerar och lägger ut en strategi för hur det ska gå, misslyckanden och hinder tillhör livets väg. Lär av dina misstag, gå tillbaka i dina fotsteg och ta en annan väg om du stöter på hinder. Låt inte hinder och misslyckanden få dig att stå still. Gå över eller kryp under hindren som kommer i din väg. Se lösningar på problem i stället för att stånga huvudet mot problemet. Det finns alltid en annan väg att gå, en väg som bär dig till dit du ska vara. Irra inte runt i labyrinten, var säker på att de hinder som kommer i din väg är sådana du klarar av. Att starta om på nytt eller ta en annan väg är inte ett misslyckande utan en väg framåt. Kram
Mannen
Det här kortet symboliserar en man i ditt liv, eller om du är man och läser det här dig själv, det symboliserar också väntan efter kärleken som är på väg. Han håller en ros i sin hand och hans nakna fötter visar att han är beredd att gå i dina fotspår. Det här kortet pratar om tålamod att vänta på sin älskade som man vet är på väg. Att lugnt och stilla sitta och inte stressa in i något. Ta dig tid att se det vackra i väntan, att lära känna den som kommer in i ditt liv och att var säker på att universum ger dig det du vill ha. Är du man och läser det här så är det dig och din väntan det här kortet symboliserar, din förmåga att se det vackra i en kvinna och att uppvakta henne för att så småningom få den kärleken du vill ha. Är du kvinna som läser det här så är mannen på väg in i ditt liv, eller om du lever i en relation så kommer du att bli uppvaktad igen vare sig du lever med en man eller med en kvinna. Ta det lugnt, allt kommer när det är menat att det ska komma, rusa inte in i något och ha tålamod en stund till.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

 1. Liv Grete Lidberg den

  Tack 🙏🏻
  Tänkvärt ❣️
  Allt gott till dej 🤗

 2. Lotta den

  Tack för budskapet och peppen på vägen!

 3. Leischa den

  Tack fina🙏❤❤❤

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.