Aldarana

6

Budskap från andra sidan 28/4-1/5

Beltane

På fredag och lördag firas en av de gamla kelternas största högtid. Beltane. Den firas med eldar där man bränner bort det gamla för att få in det nya, det är också en fertilitetsfest med mycket sex inslag. Inte sex som sådant utan mer föreningen mellan guden och gudinnan som sedan kommer att ge utdelning senare på året. Man firar det för att få en bra skörd, för att få nytillskott i boskapen o v s.

Här eldas det för valborg och någonstans vill jag tro att kelternas högtid även kom hit och det har försvenskats under århundradena.

Det är även Frejas högtid. Älskarinnan är stark nu i henne, älskarinnan som omfamnar livet och som visar upp sig i hela sin prakt. Nu i covid-19 tider kanske det inte eldas som förr om åren eller människor möts upp på samma sätt. Men om ni vill fira den här högtiden kan ni tända ett ljus ( se alltid till att släcka det efter ceremonin) och symboliskt bränna upp det ni vill släppa i ert liv. Ge gåvor till moder jord och tacka för det som hon gett er. Kan ni sitta utomhus så sitt en stund och känn hur allt verkligen föds nu och hur moder jord verkligen vaknar.

Kan ni tända en brasa så dansa runt elden och känn hur ni vaknar till liv igen. Ta in magin i den här helgen. Magin att gudinnan är stark och älskar själva livet.

Själv kommer jag att sätta mig under ett av träden här i trädgården, tända ett ljus och sända ut tacksamhet för allt det hon gett mig, både bra och dåliga upplevelser. Även de dåliga lär en saker och stärker en i slutändan.

Bilderna under är från Edinburgh Fire Festival.

Välkomna att ringa mig på Tarotguiderna för vägledning

0939-2959. 19,90 kr min. 30 min fast pris 0939-2956. 495 kr

Onsdag 28/4 kl 14-16 och kl 19-22.

Torsdag 29/4 kl 16-19.

Extratider kan förekomma som jag arbetar så håll utkik efter dom 🙂

Mitt schema hittar ni här. Schema

Be gärna om healing under samtalet.

För att komma direkt till mig tryck #94

Några av mina arbetsområden är:

Djurkommunikation, tvillingsjälar, hitta saker och djur, spår i tid, kanalisera guider och änglar, titta på tidigare liv, husreningar på distans, spår i kort och runor, drömtydning, tar kontakt med nära och kära.

Har du aldrig ringt till oss tidigare? Då erbjuder vi dig ett prova-på-samtal för 14.90kr/min – Ring 0939-2957 (gäller ej comviq eller Norge-numret).

Klicka på bilden för att läsa mer om mig

Lenormand

Ryttaren Det här kortet symboliserar nyheter, besökare eller förändringar. Det visar på att något är på väg som händer i den närmaste framtiden och att det finns rörelse i händelsen som gör att det går framåt. Det är på väg nya saker i ditt liv, det kan vara en ny kärlek, en gammal kärlek som kommer igen, ett nytt arbete eller en ny livsförändring. Det här är på väg att hända nu den närmaste framtiden och är något som ger dig positiva svar när du mest behöver dom. Var beredd på en förändring i ditt liv, omfamna förändringen för den kommer att vara till ditt bästa även om du inte kan se det när det händer. Ta emot nyheterna du får med en analyserande blick och se hur de bäst kan främja dina intressen. Ta emot besökare med öppna armar, de kommer till dig för att de tycker om dig och dina energier.
Hjärtat
Det här kortet symboliserar lycka, kärlek, känslor, passion och tillgivenhet. Kärleken är på väg in i ditt liv med stormsteg, det väller in en kärleksvåg över världen som du får ta del av. Ingen är undantagen, det är dags att gamla karmarelationer läks, det är dags för själsfränder att mötas och sluta cirkeln, det är dags att känna lycka för att den här energin ska fortsätta från gräsrotsnivå till världspolitik. Vi har ett hur världen blivit en kallare plats och har vänt vinden mot kärlek. Du är värd den kärlek du vill ha, den lycka och den frid som följer med det. Öppna ditt hjärtchakra så det blir vidöppet och tillåt dig själv att ta del av den här kärleksvågen som sveper fram, ta in den kärlek som kommer utan rädsla och var viss om att vi som stöttar dig i andevärlden vill det som är bäst för dig. Du behöver bara göra en sak… Öppna ditt hjärta för kärlek Även för dig själv, det är oerhört viktigt att du börjar se dig själv i ett annat ljus. Du är vacker, stark, viktig för andra, ett ljus i mörkret för många och du behöver hålla om dig själv ibland.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. Leischa den

  Åh, taaack🙏❤❤❤

  • aldarana den

   Tack själv vännen, ha en underbar dag kram

 2. Inger Nilsson den

  Åhh vad fina budskap, tusen 🙏 🙏🙏❤️❤️❤️

  • aldarana den

   Tack själv, ha en underbar dag kram

 3. Lotta den

  Tack för energin du ger!! Jag ska dansa runt en eld och skicka lite energi tillbaka till dig. Du är fantastisk!

  • aldarana den

   Tack vännen, du är också fantastisk, ha en underbar dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.