Aldarana

4

Budskap från andra sidan 25-26/4

Att stöta bort någon.

I bloggen som jag skrev för ca en vecka sedan tog jag upp att attrahera in något i ens liv. Nu på morgonen när jag som vanligt stod och funderade på vad jag skulle skriva, kom andevärlden in och sa att skriv om att stöta bort någon eller något.

Nu tänker du säkert kära läsare att: hur ska det vara bra att stöta bort någon/något?

I bland kan det vara bra och till och med nödvändigt att stöta bort, det eftersom personen eller situationen helt enkelt inte passar in ens energier.

Det här sker i bland automatiskt när man gör en inre resa. När man börjar nysta i sina sår och börjar läka dom ändras ens energier. I bland går det snabbt och i bland långsamt. Men det som ovillkorligen händer är att ens energier ändras och till det bättre. Se det som att du har ett varande sår, detta sår behöver läkas från insidan och ut. Det kan ta tid och ibland en jobbig resa, men när det är läkt är du inte samma person som innan.

De vänner, det jobb du har eller den partner du har kanske inte hinner med dig när du ändras eller så vill de att du ska vara kvar i det gamla, det eftersom de känner sig tryggare med den person du var förut. Det nya jag skrämmer dom eftersom de inte vet hur de ska hantera dig. Inte för att de missunnar dig att ändras eller för att de är elaka utan för att de inte har gjort sitt inre arbete utan står kvar i det gamla.

Är det då fel att göra sin inre resa? Nej inte alls men för en stund kan man känna sig ensam och övergiven. När man tittar på gamla foton så inser man att man inte känner igen personen ifråga. Det kan vara foton som bara är ett år gamla men ändå är personen som tittar tillbaka på en helt främmande. När det här händer kan det komma stunder när man helt enkelt inte vet hur man ska hantera sitt nya jag. Det känns både bra och skrämmande. Men frågar sig hur man ska hitta nya vänner, hur ska man hitta en ny partner eller ett nytt arbete? Det är inte säkert att så många försvinner när man ändras, eller att man förlorar sin kärlek eller sitt arbete. De kan också se hur ditt nya jag blomstrar och skiner och glädjer sig med dig.

När man går på en ny väg i sitt liv och har lämnat det gamla bakom sig är det viktigt att fortsätta och inte titta bakåt. Det nya jag som har stött bort personer eller energier är en förbättring av dig själv. Du har tagit bort det som tar mycket energi från dig och kommer att ersätta det med personer eller situationer som ger dig mycket energi.

I hela den här processen står alltid dina guider, änglar, nära och kära bredvid dig för att stötta dig på vägen. De viker inte en tum från din sida och kommer att ge dig tecken, synkroniciteter och meddelanden som gör att du orkar gå vidare. Under hela vårat liv händer det här, vänner kommer och går, arbeten skiftar och kanske även ens partner. Det här är fullt normalt i livets cykel och ju mer du läker dina sår desto mer ser du även att det här är en bra sak. Var inte rädd för att utvecklas vare sig det är rent andligt eller på något annat sätt. Du lär dig mycket på resan och när du når slutet på en cykel och ser tillbaka märker du att du har klarat något otroligt och känner hur du kan vara stolt över dig själv.

De i andevärlden vet att du klarar det och att du är stark.

Välkomna att ringa mig på Tarotguiderna för vägledning

0939-2959. 19,90 kr min. 30 min fast pris 0939-2956. 495 kr

Söndag 25/4 kl 13-16 och kl 19-22.

Måndag 26/4 kl 13-16 och kl 19-22.

Extratider kan förekomma som jag arbetar så håll utkik efter dom 🙂

Mitt schema hittar ni här. Schema

Be gärna om healing under samtalet.

För att komma direkt till mig tryck #94

Några av mina arbetsområden är:

Djurkommunikation, tvillingsjälar, hitta saker och djur, spår i tid, kanalisera guider och änglar, titta på tidigare liv, husreningar på distans, spår i kort och runor, drömtydning, tar kontakt med nära och kära.

Har du aldrig ringt till oss tidigare? Då erbjuder vi dig ett prova-på-samtal för 14.90kr/min – Ring 0939-2957 (gäller ej comviq eller Norge-numret).

Lenormand

Solen
Det här kortet symboliserar succé, ego, karisma. Solen boostar ditt kurage och din självkänsla. Solen ger dig seger men var noga med att inte bli för självmedveten eller arrogant, du kan liksom Ikaros bli bränd om du kommer för nära solen. Nu är tid att börja se dig om efter segrar, din självkänsla ökar och din karisma kommer att ligga högt. Du drar till dig människor som hjälper dig och som kommer att bli nära vänner för resten av livet. Kärlekslivet börjar på att blomstra och du känner dig vacker igen. Låt solen skina på dig och hjälpa dig på din väg till succé, var inte rädd för att visa hur vacker du är, missunnsamma personer kommer att vika från din sida när du tar på dig energin från solen. Du kan nu inte göra mycket som är fel när du låter dig skina som en sol.
Brevet
Det här kortet symboliserar ett meddelande, ett dokument, information, ett paket, ett svar eller en utmärkelse. Det svar du väntat på så länge är på väg, det svar som du undrat över länge är på väg. Rör det sig om ett arbete förvänta dig ett positivt svar, rör det sig om kärlek förvänta dig att du får höra det du vill höra och som du känt på dig länge. Informationen kommer när du minst anar det och gör dig glad. Vi på andra sidan har hört dina böner och gör vårat bästa för att det ska hända så fort som möjligt. Ha förtroende för oss, vi runt omkring dig, dina hjälpare,vill ditt bästa.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Leischa den

  Tack fina, precis så är det. Har både valt bort och blivit bortvald under resans gång. Riktigt tungt och även svårt att finna nya människor där man klickar med varandras energier. Jag har en trogen vän kvar fr förr, min närmaste vän sen över 30 år tbx och en nyare vän sen nåt år. Båda två långt bort fr mej, så inga kvar att umgås med sen många år. Men det går på nåt vis ändå om än tungt då och då. Tack för fina budskap🙏❤

  • aldarana den

   Tack för dina fina ord, ha en underbar dag kram

 2. Lotta den

  Stort tack för din hjälp på vägen! Jag försöker att sprida den energin du ger mig till de som korsar min väg men samtidigt ha tillräckligt kvar till mig själv.. men du hjälper fler människor än vi som direkt läser.. Du är magisk!

  • aldarana den

   Tack själv för dina fina ord,ha en underbar dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.