Aldarana

2

Budskap från andra sidan 22-25/4

Att tala med djuren.

För många år sedan fick jag höra om en kvinna som kunde tala med djuren, jag kommer inte ihåg hennes namn nu, men jag tänkte då att nej det kan inte gå alls. När jag läste på om henne blev det ännu mer obegripligt. Något inom mig kunde ändå inte släppa det här med att tala med djur.

Långt senare när jag började förstå mina förmågor och gick en utbildning började saker och ting klarna. För första gången tog jag medvetet kontakt med ett djur, det första djuret var en hund och en helt ny värld öppnades. Djurens värld är verkligen förunderlig och underbar. När jag får kontakt med djur ser jag först och främst bilder, de har för det mesta ett bildspråk först när man får kontakt. Sedan kommer lukter, smak och hörsel.

Att tala med dom blir många gånger både lite lustigt och absurt. Katter t ex är mycket egensinniga och om de inte vill prata med en så struntar de i en, de brukar också klaga på maten 😀 det förvånar mig inte, jag har själv två katter som tycker att de är de som styr hushållet. Jözzes som är siames och hona är den som är högst i rang här, sedan kommer Sylvester som är huskatt. Min rottweiler är den som är lägst i rang tro det eller ej men hon viker alltid undan för katterna, sedan hon var liten har hon fostrats av en hundvan katt och vet att om man inte viker undan så får man sig en smäll på nosen. Ibland kan jag tycka lite synd om henne 😀 när hon vill upp i sängen men siamesen tycker att nej du här är jag.

Märtha i hennes favorit position
Sylvester
Jözzes

Hundar är lättare att få hem när man söker efter försvunna djur, de kan bakspåra och har inga problem för det mesta att ta order att gå till ett ställe där ägaren hittar dom. Katter är det värre med, de tycker för det mesta att de är mycket större och starkare än de är, de klarar sig själva och har inte samma längtan av att gå hem om de har något roligt för sig. Jag har fått hem några katter genom åren, vissa går hem på en gång medans andra tar tid på sig. Man kan inte ge dom order utan får lirka hem dom.

Att prata med valpar, kattungar eller fölungar är en utmaning, de har tankarna överallt och ingenstans, man brukar inte få så mycket från dom utan de pladdrar glatt på om vilka dofter, vilka smaker och vilka människor dom luktat/smakat/ mött. Det brukar ta en stund innan man får någon rätsida på deras pladder, men de är fruktansvärt söta i sin energi.

Om några veckor börjar min nästa fas i djurkommunikation. Jag håller på att skriva på två kurser. En nybörjarkurs och en fortsättningskurs. De kommer att bli online p g a covid-19. Det känns jättespännande att börja lära andra att få ta del av den underbara värld som kallas djurkommunikation.

Välkomna att ringa mig på Tarotguiderna för vägledning

0939-2959. 19,90 kr min. 30 min fast pris 0939-2956. 495 kr

Torsdag 22/4 kl 10-13 och kl 16-18.

Fredag 23-4 kl 10-12.

Extratider kan förekomma som jag arbetar så håll utkik efter dom 🙂

Mitt schema hittar ni här. Schema

Be gärna om healing under samtalet.

För att komma direkt till mig tryck #94

Några av mina arbetsområden är:

Djurkommunikation, tvillingsjälar, hitta saker och djur, spår i tid, kanalisera guider och änglar, titta på tidigare liv, husreningar på distans, spår i kort och runor, drömtydning, tar kontakt med nära och kära.

Har du aldrig ringt till oss tidigare? Då erbjuder vi dig ett prova-på-samtal för 14.90kr/min – Ring 0939-2957 (gäller ej comviq eller Norge-numret).

klicka på bilden för att läsa mer om mig

Lenormand

Fiskarna
Det här kortet symboliserar överflöd, handel, säljande, självständighet, frihet, att boosta sin självkänsla, vatten och rörelse. Överflödet och det du väntat på är på väg mot dig, du har själv satt igång den här processen när du steg ur det ekorrhjul du varit i länge, när du satte igång energierna för att röra dig framåt så började också en process där det du längtat efter är på väg. Hur lång tid det tar beror på hur snabbt du rör dig framåt och vilken fas du är i livet, vissa saker tar längre tid eftersom de behöver landa hos dig och din energi. Det här kan röra sig från kärlek till arbete, alla aspekter av livet handlar det här kortet om. Du har börjat röra dig framåt, flyt med och njut av färden, det är dina uppoffringar och din beslutsamhet som nu har startat resan mot det här delmålet i ditt liv som kommer att ge resultat.
Masken
Det här kortet symboliserar ditt innersta, dina masker men också andras masker. Gå djupt inom dig och se vilka masker du har, vilka masker visar du i olika situationer och är det kanske dags att ändra det? Måste du alltid visa upp en mask av lätthet, kan det vara så att människor runt omkring dig behöver se dig ledsen ibland? Sätter du alltid på dig en mask av förtvivlan, ledsamhet, bitterhet eller arrogans för mycket? Har du fastnat i den masken? I så fall är det dags att ta av dig den och låta andra se den rara, glada, lyckliga människa du egentligen är. Se andras masker i olika situationer, kan du läsa bakom masken de sätter upp? Varför har de den masken i olika situationer? Se och lär hur de olika maskerna fungerar så försvinner också mycket av de olika missförstånd som finns runt om dig
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Sofia F den

    Det här med djurkommunikation är så häftigt. Hade en kvinna som hjälpte mig nyligen med vår katt som helt utan anledning (enl mig förstås) kissade ett par ggr i min sons säng, ngt han aldrig gjort förut (han är 8 år). När hon kontaktade honom första gången så sa han bestämt att han inte hade tid…. så hon fick försöka dagen efter igen…och då… då passade det minsann herrn att svara på frågor. Hur som så blev jag på riktigt förvånad då han berättat/förmedlat saker till henne som hon absolut inte kunde känna till. Det enda hon hade var hans namn och födelsedatum…. Visade sig att herrn protesterat mot att min sambo börjat natta sin son i min sons säng…. så vi ändrade den kvällsrutinen och se där – inga mer kiss-incidenter i sängen mer. Fick också reda på att han trivdes i vår nya lägenhet och att han saknade sin tidigare kattkompis emellanåt… hur gulligt som helst. Han hade också beskrivit för henne hur vi bodde… med vissa detaljer. Vill tillägga att jag aldrig mött kvinnan och att hon bor ca 1,5 timme ifrån oss.

    • aldarana den

      Vilken härlig historia, ja det är häftigt när man ser resultatet av sin kommunikation. Ha en underbar dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.