Aldarana

1

Budskap från andra sidan 18-21/4

Att attrahera in.

Det jag kommer att skriva nu är mina egna erfarenheter och det jag har hört från andevärlden. Jag vet att det jag kommer att skriva inte är för alla och att ni säkert någon gång har fått höra annorlunda än det jag kommer att skriva.

Under årens lopp har jag fått höra flera olika saker om hur man ska attrahera in arbete, bostad, kärlek och ibland personer i ens liv.

Jag har provat en hel radda med olika metoder och det är egentligen bara två saker som har fungerat för mig.

Den första är att redan se sig själv vara där man vill vara. Den andra är att känna att jag är värd det jag vill attrahera in.

Om vi börjar med arbete, och bostad för de är lättare att attrahera in enligt min erfarenhet.

Att se sig redan leva i det arbete man vill ha eller den bostad man vill ha är A och O, här måste man också vara realistisk. Vill man ha en stor lägenhet men inte har råd med den så kommer inte det här att fungera, man kan t ex inte attrahera in en hjärnkirurgstjänst om man är undersköterska. Så börja med att vara realistisk. Se dig själv sedan vara där du vill vara, försök att vara så specifik som möjligt. Om du är det kan också dina guider hjälpa dig bättre när du har ett fokus. Om tappar tråden ibland gör det inget, ta bara upp den igen och fortsätt. Din manifestering kommer att komma när det är rätt tid för den.

Pengar går också att attrahera in men var även här specifika med hur ni vill få in pengarna. Vill ni ha det genom en vinst, genom arbete eller något annat? Se sedan hur ni lever det liv ni vill leva med de pengarna och även hur ni får dem till er. Även här är tiden lite flytande ibland, när det är rätt tid kommer din manifestation att uppenbara sig.

Så kommer vi till att attrahera in kärlek.

Det går alldeles utmärkt att göra det men här blir det knepigt om man vill attrahera in en speciell person. Tänk då på vår fria vilja, om personen inte är med på noterna eller om den här personen inte är helt redo än kommer inte det här att fungera alls. Att göra det här är också en form av att vilja binda personen till sig och det brukar inte bli bra i slutändan.

Gör i stället så att ni attraherar in den kärlek ni längtar efter, de egenskaper hos någon ni värdesätter och hur ni vill bli behandlade. Tänk också då på vad ni kan ge den här personen som har de egenskaper och den kärlek ni längtar efter. Det blir bäst om man matchar varandra och lever i en relation som är jämlik. Gör samma sak även här, se er leva i en relation med kärlek och ömsesidig respekt. Även här säger andevärlden att när det är rätt tid kommer den här kärleken att komma in.

När är då rätt tid?

För det mesta är det när man är redo men det kan också ha att göra med vad ni skrev in i er livsbok innan ni föddes, där ni skrev in att ni skulle vara med om olika saker och träffa olika människor, för att växa och lära.

Får man då vara ledsen, förbannad, känna att man vill ge upp eller gråta?

Absolut får man det.

Att hela tiden hålla uppe en energi som bara ska vara ljus och kärlek, vara i de höga frekvenserna eller försöka vara glad och käck hela tiden tar massor med energi om man inte känner så. Det är inte fel att ha dagar eller veckor där man känner sig låg, där man känner sig ledsen eller är förbannad för hur vissa personer behandlat en. Det är oerhört viktigt att få ur sig de här känslorna. Vill ni gråta en stund gör det. Vill ni vara förbannade en stund var det ( själv går jag och svär en hel dag för mig själv, eller sjunger till hårdrock). Se det som om ni ska köpa en ny soffa, ni måste ta ut den gamla soffan för att kunna få in en ny. För att ni ska ha plats för kärlek och glädje behöver ni få ur er ledsamheten och ilskan.

Jag läste för ett tag sedan ett helt underbart citat.

Varje gång man gråter läker själen.

Så var inte rädda för att dippa i humöret en stund när ni känner er less och trötta. Gå sedan in i kärleken med stora sjumilakliv. Era guider och änglar är med er varje steg på vägen.

Välkomna att ringa mig på Tarotguiderna för vägledning

0939-2959. 19,90 kr min. 30 min fast pris 0939-2956. 495 kr

Söndag 18/4 kl 13-16 och kl 18-20

Tisdag 20/4 kl 18-21.

Onsdag 21/4 kl 17-19.

Extratider kan förekomma som jag arbetar så håll utkik efter dom 🙂

Mitt schema hittar ni här. Schema

Be gärna om healing under samtalet.

För att komma direkt till mig tryck #94

Några av mina arbetsområden är:

Djurkommunikation, tvillingsjälar, hitta saker och djur, spår i tid, kanalisera guider och änglar, titta på tidigare liv, husreningar på distans, spår i kort och runor, drömtydning, tar kontakt med nära och kära.

Har du aldrig ringt till oss tidigare? Då erbjuder vi dig ett prova-på-samtal för 14.90kr/min – Ring 0939-2957 (gäller ej comviq eller Norge-numret).

klicka på bilden för att läsa mer om mig

Lenormand

Broar
Det här kortet finns inte med i de klassiska Lenormandkorten men jag älskar det här kortet och är glad att det finns med i den här eken. Det symboliserar att bygga broar mellan människor, att relationer läker och att avstånd minskar. Det här kortet liksom berget visar också på att komma över hinder,att se vad som finns där istället för att fokusera på att avståndet är för stort mellan dig och din älskade, eller mellan dig och din vän. Se hur du kan bygga broar, se hur broarna börjar byggas och var säker på att saker och ting kommer att ordna sig. Se inte hur lång avståndet är när du ska på en resa, utan se snarare hur roligt det kommer att bli att komma till destinationen. Hur mycket du kan lära dig på resan och vilka upplevelser du får. Titta på din relation eller på hur du kan närma dig den du älskar, se det som binder er tillsammans och var säker på att just det kommer att föra er tillsammans, eller närmare varandra. När du bygger broar försvinner hinder och osäkerhet, börja redan idag och vänta inte.
Berget
pratar om utmaningar och saker som kan vara i vägen, men det pratar också om att övervinna svårigheter och att klara av dessa utmaningar som kommer, när det känns som tyngst och du tycker att berget är för svårt att klättra. Ta ett steg i taget, när du behöver så hämta andan och vila, ta en utmaning i taget i stället för att försöka flytta hela berget. När du kommit till toppen är det alltid lättare på vägen ned och då har du övervunnit de utmaningar som kommit i din väg. När nästa berg kommer i din väg, se inte hur högt det är utan hellre hur spännande det ska bli att klättra upp igen, när du står på toppen igen så jubla över ett gott dagsverke och känna tillfredsställelsen i att klara av din utmaning. Du klarar det. När så nästa berg dyker upp, kommer det att vara i form av en låg kulle
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Lotta den

    Tack för peppen på livets väg! 🤗

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.