Aldarana

6

Budskap från andra sidan 14-18/4

Spådom

Det händer när jag spår att jag inte får veta allt som ska ske. Andevärlden blir tyst och informationen uteblir.

Förut kunde jag bli stressad över det, plus att mitt kontrollbehov sparkade bakut och jag ville veta allt.

Nu har jag lärt mig att det kan bero på flera saker, jag brukar förklara för min klient varför det kan vara så och sedan släppa det. Vi ber andevärlden om råd och inte tvärtom. De är verkligen inte våra nickedockor som gör allt vi ber om och ibland nästan kräver. Flera gånger har jag för min egen del bett om ursäkt när jag blivit sur för att jag inte fått veta vissa saker men efter har jag förstått varför. Att jag blev sur hände mer i början när jag började lära mig om mina förmågor. I dag händer det aldrig. Vissa saker måste ske och det är inte allt vi behöver veta.

Att jag inte får all information kan bero på en hel del saker.

 • Eftersom jag inte spår i sjukdom, död eller graviditet stoppas jag helt från att veta vissa saker.
 • När det gäller tredje person och den som frågar mig antingen inte har med det att göra, min klient kommer att få veta ändå eller att det inte har något betydelse för utgången av t ex en kärleksfråga stoppas jag.
 • Vissa saker behöver ske för att det ska ske en förändring, om man vet för mycket försöker man också gå in och antingen skynda på, försena eller helt enkelt ändra förloppet.
 • När det är integritetskränkande att veta vissa saker stoppas jag också helt från andevärlden, det är inte det att de har en viss sorts moral utan att jag har satt stopp från att veta. Om någon t ex skulle höra av sig till mig för att få fram skvaller om en annan, eller veta om skvallret stämmer säger både jag och andevärlden blankt nej.
 • I bland missar jag helt enkelt saker, vi gör det alla som spår, det finns ingen som kan säga att de får fram hundra procent varje gång. Ingen av oss är ett orakel. Ibland är det saker och ting som vi helt enkelt inte snappar upp.

Ska vi då tro på det som andevärlden säger oss när vi frågar?

Absolut.

Att de undanhåller vissa saker betyder inte att de inte vill hjälpa oss. I bland kan det till och med vara så att de undanhåller vissa saker för att hjälpa oss på vägen. Vi tar ett exempel: Någon ringer mig och frågar om kärlek, jag ser att kärleken kommer in, får in ungefär vilken sorts personlighet det gäller och ungefär när, sedan blir det stopp. Jag får varken höra eller se något mer, inte vad personen arbetar med, var klienten kommer att träffa personen o v s. I bland behövs en överraskning för att det ska bli bäst, därför väljer andevärlden att helt enkelt inte ge all information.

Sedan något som vi verkligen behöver förstå är att andevärlden inte är en snabbmatsrestaurang. Vi kan inte bara ge en order på det vi vill veta och sedan tro att de står med serverade fat. Vi behöver verkligen tacka dom för varje gång de hjälper oss och vara tacksamma att de finns där. De hjälper oss för att de vill, inte för att vi ger dom order eller förväntar oss hjälp.

När man går in i tacksamhet och är glad att få hjälp, när man ser att andevärlden vill ens bästa och att det budskapen sägs i kärlek, då har man kommit en otroligt lång väg.

Välkomna att ringa mig på Tarotguiderna för vägledning

0939-2959. 19,90 kr min. 30 min fast pris 0939-2956. 495 kr

Onsdag 14/4 kl 14-16 och kl 19-22.

Torsdag 15/4 kl 16-19.

Mitt schema hittar ni här. Schema

Be gärna om healing under samtalet.

För att komma direkt till mig tryck #94

Några av mina arbetsområden är:

Djurkommunikation, tvillingsjälar, hitta saker och djur, spår i tid, kanalisera guider och änglar, titta på tidigare liv, husreningar på distans, spår i kort och runor, drömtydning, tar kontakt med nära och kära.

Har du aldrig ringt till oss tidigare? Då erbjuder vi dig ett prova-på-samtal för 14.90kr/min – Ring 0939-2957 (gäller ej comviq eller Norge-numret).

Klicka på bilden för att läsa mer om mig

Lenormand

Mannen
Det här kortet symboliserar en man i ditt liv, eller om du är man och läser det här dig själv, det symboliserar också väntan efter kärleken som är på väg. Han håller en ros i sin hand och hans nakna fötter visar att han är beredd att gå i dina fotspår. Det här kortet pratar om tålamod att vänta på sin älskade som man vet är på väg. Att lugnt och stilla sitta och inte stressa in i något. Ta dig tid att se det vackra i väntan, att lära känna den som kommer in i ditt liv och att var säker på att universum ger dig det du vill ha. Är du man och läser det här så är det dig och din väntan det här kortet symboliserar, din förmåga att se det vackra i en kvinna och att uppvakta henne för att så småningom få den kärleken du vill ha. Är du kvinna som läser det här så är mannen på väg in i ditt liv, eller om du lever i en relation så kommer du att bli uppvaktad igen vare sig du lever med en man eller med en kvinna. Ta det lugnt, allt kommer när det är menat att det ska komma, rusa inte in i något och ha tålamod en stund till.
Huset
Det här kortet symboliserar familj, hus, grunden du står på och ditt hem. Det talar om stabilitet och komfort, hur man bor och det som finns runt om bostaden. Se dig om i din bostad, vad vill du ändra och vad ger dig trygghet. Finns det störande element runt din bostad eller känner du att den är den trygga vrå du vill ha? Var inte rädd för att förändra i din bostad eller till och med var du bor för att du ska finna den här trygga vrån som är din. Möblera och inred så att du känner en frid när du kommer hem. Rena med vit salvia eller någon annan rökelse med jämna mellanrum för att låta dåliga energier försvinna. Var inte rädd för att säga ifrån om någon oinbjuden kommer hem till dig och var viss om att din hem är din borg bara du bestämmer dig för det.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. Leischa den

  Tack fina för underbara budskap som resonerar, händer massor mellan mej och min TF nu, samtidigt så går det väldigt sakta och mitt tålamod prövas oändligt på både det ena och det andra viset i vår connection🙏❤ Och tusen tack för två helt suveräna blogginlägg om det feminina och maskulina, allt resonerar så starkt i mej med det jag redan lärt mej och jag tar till mej av allt, storkram🙏❤❤❤

  • aldarana den

   Tack för dina fina ord, ha en underbar dag kram

 2. Lotta den

  Tack för hjälpen på vägen! 🤗

  • aldarana den

   Tack själv, ha en underbar dag kram

 3. 🌞 den

  Tack Lena
  Trevlig helg🤗

  • aldarana den

   Tack snälla och tack detsamma, ha en underbar dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.