Aldarana

2

Budskap från andra sidan 4-5/4

Energilöshet.

Något som kommer upp lite då och nu när jag pratar med de som både har börjat sin andliga resa och de som arbetar med det här som jag är energilöshet.

I början av min resa till arbetande medium hoppade jag på allt. Jag älskade att ge människor budskap och hjälpte till överallt där jag kom åt. Det var så otroligt roligt och spännande att jobba med andevärlden, att prata med andar och att lära känna mina guider. Jag var uppkopplad i stort sett dygnet runt.

Det här gick ett par tre år och jag började även jobba halvtid på en tarotlinje. Efter några år kände jag att jag blev tröttare och tröttare. När jag slutade på linjen höll jag upp helt med andevärlden i sex månader. Jag var inte ens sugen på att prata med dom och de höll sig undan från mig. De kände att jag i stort sett var utbränd rent andligt.

Efter ett halvår började jag känna mig sugen igen på att börja jobba. Min energi började komma tillbaka och andevärlden tryckte på igen. Det jag lärde mig under de sex månaderna var att hålla i mina energier. Min resa på Tarotguiderna började även då och helt plötsligt var det roligt att jobba igen. En underbar chef och väldigt snälla kunder gjorde att min energi kom tillbaka mer och mer. Jag tog även hand om mig på ett annat sätt genom meditation och även skogspromenader. Ändrade mitt liv rätt rejält och flyttade till ett litet hus i skogen.

Nu håller jag i mina energier på ett helt annat sätt eftersom jag verkligen behöver det, jag ger fortfarande tillbaka till andevärlden genom vissa gratisarbeten men har satt gränsen att det gäller ett katthem för hemlösa katter som jag hjälper då och då med djurkommunikation där de som hör av sig till mig får betala till katthemmet i stället för mig ( detta gäller inte kunder till Tarotguiderna utan bara de som katthemmet vidarebefodrar till mig ).

Jag lärde mig den hårda vägen att även om det är otroligt roligt att arbeta med andevärlden och de ger en energi, så behöver man verkligen hålla i sig för att inte bränna ut sig. Visst skulle jag vilja kunna hjälpa mer genom olika gratisarbeten till välgörande ändamål men det går inte. Jag har bara en mängd energi och måste få den att räcka.

Så till er som är som jag var i början eller ni som funderar att gå samma väg som mig. Håll i era energier, var inte rädda för att säga nej om ni känner att människor rycker och sliter i er. Ta paus från andevärlden ibland ( jag gör det när jag är ledig) hur roligt och spännande det än är. Meditera och dra in kraft från naturen runt er. Var snälla mot er själva och framför allt var rädda om er. Det här tar energi och mycket energi ibland.

Ha en underbar dag nu kära vänner.

Välkomna att ringa mig på Tarotguiderna för vägledning

0939-2959. 19,90 kr min. 30 min fast pris 0939-2956. 495 kr

Påskdagen kl 13-16 och kl 18-20.

Mitt schema hittar ni här. Schema

Be gärna om healing under samtalet.

För att komma direkt till mig tryck #94

Några av mina arbetsområden är:

Djurkommunikation, tvillingsjälar, hitta saker och djur, spår i tid, kanalisera guider och änglar, titta på tidigare liv, husreningar på distans, spår i kort och runor, drömtydning, tar kontakt med nära och kära.

Har du aldrig ringt till oss tidigare? Då erbjuder vi dig ett prova-på-samtal för 14.90kr/min – Ring 0939-2957 (gäller ej comviq eller Norge-numret).

klicka på bilden för att läsa mer om mig

Lenormand

Liljorna
Det här kortet symboliserar frid och ro, föräldrar eller anmödrar eller anfäder, visdom och erfarenhet. Långa förhållanden och en känsla av tillfredsställelse. Snart kommer tiden för att se tillbaka på de erfarenheter du skaffat dig genom livet, att ta tillvara på de goda minnen som finns och som kommer att göra att ditt kärleksliv, arbetsliv eller kreativitet blomstrar. Allt det du genomgått de senaste månaderna/åren har varit en väg till det som kommer nu. En känsla av frid och ro, en känsla av att vara visare än på länge och en känsla av tillfredsställelse. Att känna att du kommit hem och att du nu kan hjälpa andra på ett sätt som du inte kunna förut. Att människor runt dig söker sig till dig för din visdom och att du delar den med andra. Kärlekslivet börjar gå åt rätt håll och de stora känsloströmmarna börjar på att lägga sig, mycket faller på plats och går nu snart in i en stilla lunk, där man trevande börjar lära känna varandra på nytt. Sakta ned din takt nu och börja att se vad du har lärt dig de senaste månaderna av allt det som pågått runt omkring och i dig. Andas lugnt och vet att universum och dina hjälpare håller dig och stöttar dig.
Klöver
Det här kortet symboliserar lycka, tur, att vända något negativt till positivt, roliga överraskningar och något att se fram emot. Turen har börjat vända nu, efter en tids arbetande i motvind började det att vända för dig, det kan vara i kärlek, arbete, pengar eller rent allmänt. Det börjar gå lättare för dig på livets väg och gamla sorger och bekymmer kommer att vara just det, gamla. De ligger bakom dig och du kommer att börja se ljusare på framtiden. Förvänta dig tur, lycka, positivitet, roliga saker och mysiga överraskningar så drar du också ill dig dom. Se och erkänn den tur du redan haft i livet vad det än är, att vara i en energi av att känna sig tursam gör att man drar till sig även andra sådana energier. Du är värd att vara lycklig och tursam
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Lotta den

    Tack gör budskapet! Du har hjälpt mig under många år med att ge mig energi på vägen. Jag har inte gett dig en krona. Du ger tillbaka big time..

    • aldarana den

      Tack snälla för dina fina ord, ha en underbar dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.