Aldarana

5

Budskap från andra sidan 31/3-3/4

Kärlek

Som ni vet vid det här laget frågar jag alltid andevärlden vad vi ska skriva om 🙂

Och återigen hör jag kärlek, kärleksbudskap och att tro på kärleken. Men snälla rara svarade jag, inte nu igen. Mina läsare kommer att tröttna på det här sa jag. Men icke sa nicke, det ska skrivas om igen enligt änglarna.

Så jag böjer mig och ser vad de har att säga nu. Återigen är det ärkeängeln Mikael som tar ordet. Så jag överlämnar till honom och bara kanaliserar hans ord.

Att våga tro på kärleken är svårt. När du blivit sviken, bedragen och fått ditt hjärta krossat är vägen tillbaka till kärleken många gånger svår. I bland kan den tyckas som den är lång, många mil lång och du undrar om du någonsin kommer till slutet. Där långt borta ser du kärlekens ljus och hur du än går framåt så känns det som att du dras tillbaka i dina sår gång på gång.

Du har säkert frågat dig många gånger om det är värt den långa och ibland svåra vägen? Om du ens vill gå dit? Om du hellre är ensam än att bli sårad igen? När du börjar närma dig slutet på din väg börjar du även tveka, är det här ljuset verkligen för mig eller är det för någon annan? Är jag ens värd kärlekens ljus?

Det är sant att vägen tillbaka efter du blivit sårad många gånger är lång och svår. Sant är även att du behöver bearbeta dina sår och läka dom innan du är redo för kärleken. Måste du då bli helt klar innan kärleken kommer in i ditt liv? Nej inte alls, men du behöver börja på din resa inom dig själv.

Fråga dig själv, behöver jag sätta gränser? Behöver jag se på saker på ett annat sätt? Behöver jag tycka om mig själv också? Vad är det jag tillåter i mitt liv och vad tillåter jag inte? Kan jag bli bättre på att se signalerna hos mig själv och andra när något inte är bra? Behöver jag lita på min intuition mer? När något känns fel hur gör jag då för att se vad som är fel?

Alla dessa frågor är början på din resa mot kärleken.

När du tar hand om dig själv mer och låter det ta tid att läka, börjar du även att börja våga tro på kärleken och vågar även ta in de tecken vi visar dig. Vi änglar älskar dig djupt och vill att du ska vara lycklig. Även om du tvivlar och känner dig sårad över att det inte händer det du vill på en gång, så när tiden är rätt kommer du att gå in i kärlekens ljus och omfamnas av det.

Våga ta stegen på din väg till kärleken och när du är på den vägen, våga gå framåt. Vi håller dig varje steg du tar och stöttar dig när du känner att du snubblar. Var snäll mot dig själv och sätt gränser mot de som vill utnyttja dig. Du är värd en kärlek som är episkt stor, en kärlek som lyfter dig och en kärlek som går ut på ömsesidig respekt. Tro på den kärleken och vi hjälper dig att hitta fram till slutet av vägen till kärlekens ljus.

Jag tackar Mikael för hans ord.

Eftersom jag nästan alltid har skrivkramp när jag ska skriva bloggen 😀 efterlyser jag också ämnen som ni kära läsare vill veta mer om.

En sak till, The Boys hälsar så gott, de har varit lite lugna på sista tiden men de börjar väl få vårkänslor de med 😀

Välkomna att ringa mig på Tarotguiderna för vägledning

0939-2959. 19,90 kr min. 30 min fast pris 0939-2956. 495 kr

Onsdag 31/3 kl 14-16 och kl 19-21.

Skärtorsdag 1/4 kl 16-19.

Långfredag 2/4 kl 11-14.

Mitt schema hittar ni här. Schema

Be gärna om healing under samtalet.

För att komma direkt till mig tryck #94

Några av mina arbetsområden är:

Djurkommunikation, tvillingsjälar, hitta saker och djur, spår i tid, kanalisera guider och änglar, titta på tidigare liv, husreningar på distans, spår i kort och runor, drömtydning, tar kontakt med nära och kära.

Har du aldrig ringt till oss tidigare? Då erbjuder vi dig ett prova-på-samtal för 14.90kr/min – Ring 0939-2957 (gäller ej comviq eller Norge-numret).

klicka på bilden för att läsa mer om mig

Lenormand

Masken
Det här kortet symboliserar ditt innersta, dina masker men också andras masker. Gå djupt inom dig och se vilka masker du har, vilka masker visar du i olika situationer och är det kanske dags att ändra det? Måste du alltid visa upp en mask av lätthet, kan det vara så att människor runt omkring dig behöver se dig ledsen ibland? Sätter du alltid på dig en mask av förtvivlan, ledsamhet, bitterhet eller arrogans för mycket? Har du fastnat i den masken? I så fall är det dags att ta av dig den och låta andra se den rara, glada, lyckliga människa du egentligen är. Se andras masker i olika situationer, kan du läsa bakom masken de sätter upp? Varför har de den masken i olika situationer? Se och lär hur de olika maskerna fungerar så försvinner också mycket av de olika missförstånd som finns runt om dig
Nyckeln
Det här kortet symboliserar upptäckter, lösningar, öde, att synkronisera något och tecken. Det här kortet symboliserar också nyckeln till ens hjärta, att öppna dörrar för något eller någon och att släppa in någon i sitt hjärta. Se inte problemen, se lösningarna. Var inte rädd för var ödet har på lut för dig, andevärlden, dina guider och änglar arbetar oavbrutet för att du ska få det så bra som möjligt. Vi finns där för dig när du är förvirrad och inte ser någon lösning. Titta efter tecknen vi ger dig, de kan verka svåra ibland att följa men slutar alltid i en känsla av välbefinnande och lycka. Släpp in kärleken i ditt hjärta och låt den fylla hela dig, öppna dörren för att gå nya vägar och se nya saker. Var nyfiken och busig men framför allt, stäng inte dörren för nya människor och nya upptäckter
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

5 kommentarer

 1. Leischa den

  Kan aldrig bli för mkt kärlek🥰 Tack fina för ditt inlägg, idag kom tårar som behövde förlösas och tack ÄÄ Michael🙏❤ TIPS! Jag skulle gärna vilja läsa om läkning och balansering av ens inre maskulina och feminina energier, som är av stor vikt för att kunna förenas med sin tvillingsjäl🔥 Hur man går bäst till väga m.m och när man märker att det är oläkt och obalanserad t.ex. Samt saker man kan göra även på egen hand❤

  • Liv Grete Lidberg den

   Tack!
   Läser gärna om feminina och maskulina energier.

   Hur man förstår tecken från änglar är också något jag undrar över

   Önskar dej en fin påskhelg 🤗☀️❤️

   • aldarana den

    Tack för tipset, jag ska skriva om det, ha en underbar dag kram

  • aldarana den

   Tack för tipset, jag ska skriva om det. Ha en underbar dag kram

 2. Lotta den

  Tack för budskapet!

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.