Aldarana

6

Budskap från andra sidan 29-31/3

Håll i er och håll ut.

Sedan tjugoförsta december förra året när vi gick in i Vattumanens ålder har energierna varit minst sagt hysteriska.

Vi är inne i turbulenta tider där gammalt ska sopas bort för att göra plats för nya saker. Något som änglarna har sagt länge nu helst när det gäller tvillingsjälar är att strunta i tiden. Det som är på väg att ske ligger i nutiden men det ni ska fokusera på är att kontakten mellan er tvilling och er själv, är att det ska bli en bra kontakt.

Det är inte bara tvillingsjälar som känner av den här energin. Andra gör det också, det nya kommer in och det gamla sopas ut. Under den här tiden som är nu (där har jag inte fått svar på när den tar slut) ta chansen att göra ert inre arbete. Se på era rädslor, se på era sår, se på ert bagage ni har med er och bearbeta det. Se det som om ni skulle byta möbler i ert hem. För att nya fräscha möbler ska få plats måste de gamla slitna ut.

Ni är inte ensamma i det här, ni har ett helt team från andevärlden med er. Ta den hjälpen, tänk på att de inte alla gånger bara kan gå in och hjälpa, de måste ha ett ok i från er och ibland även att ni frågar om hjälp.

Just nu är energierna som fotot ovan, kringelkrokar, dimridåer och en känsla att famla i mörkret. Men det här tar slut och det är ändå en bra sak att det här händer nu.

Det är därför jag skrev håll i er och håll ut.

Var uppmärksamma på er kommunikation med andra, om ni känner er utåtagerande eller stressade, om ni skriver eller säger något i affekt eller känner ett oerhört behov av att få bekräftelse från den ni väntar på. Så håll i er. Sätt er ner och andas bort stressen, be andevärlden att hjälpa er lugna ner er andning och se lösningar i stället för hinder. Försök att vända även det mest negativa till något lite positivt.

Det ni känner nu är verkligen uppvaknandet, ni vet att det är på väg och försöker rusa in i det i förtid. Häng med i energierna ungefär som att ni skulle flyta på rygg i en å och bara vara i den ström som är i ån . Slappna av kära vänner. Stora saker är på ingående och ni kommer definitivt att vara en del i det.

Välkomna att ringa mig på Tarotguiderna för vägledning

0939-2959. 19,90 kr min

Måndag 29/3 kl 13-16 och kl 19-22.

Onsdag 31/3 kl 14-16 och kl 19-22.

Mitt schema hittar ni här. Schema

Be gärna om healing under samtalet.

För att komma direkt till mig tryck #94

Några av mina arbetsområden är:

Djurkommunikation, tvillingsjälar, hitta saker och djur, spår i tid, kanalisera guider och änglar, titta på tidigare liv, husreningar på distans, spår i kort och runor, drömtydning, tar kontakt med nära och kära.

Lenormand

Skeppet
Det här kortet symboliserar en resa, det kan vara en fysisk resa men också en resa i ditt inre. Den resan du är på väg mot är en resa som du kommer att komma ihåg länge och som kommer att vara bra. Njut av din resa även om den är inom dig och var nyfiken, utforska och var modig. Resan du är på väg på kommer att visa dig nya horisonter, nya möjligheter och nya chanser att lära känna människor. Den här resan kommer att visa dig ditt högre jag på ett sätt du aldrig sett det. Även en fysisk resa kan visa på ens egna andlighet och medialitet när vi möter människor som kommer att ha betydelse för ens liv. Packa resväskorna och var beredd på en underbar resa.
Kvinnan
I den här leken finns det två kort av kvinnor. Det andra kortet handlar mer om längtan efter kärlek medans det här kortet som jag tolkar det handlar om den kvinnliga kraften. Den här kvinnan står och tittar ut genom ett fönster där solen lyser in, hon visar sig i sin nakenhet och är inte rädd för det, och solen förstärker hennes drag. Runt hennes hals hänger venussymbolen som ett tecken på hennes styrka . Ta fram era kvinnliga sidor (gäller även män) och var inte rädda för att visa hur starka ni är, när ni står i er nakenhet stolta över att vara kvinnor ( eller i mäns fall bejaka era kvinnliga sidor) så växer också er självkänsla. Var inte rädd för att visa känslor, sköt om er, klä upp er, ta en ledig dag där ni rår om er själva. Visa för världen att ni är kvinnor att räkna med, håll huvudet högt du är vacker. Känn den röda kvinnliga kraften flöda genom er och göra er starka.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. Leischa den

  Tack fina du, känns lite som om inget men ändå allt händer bakom kulisserna på TF-resan, lite tysta/dolda och märkliga energier just nu senaste dygnen🙏❤

  • aldarana den

   Tack själv vännen, ja det händer mycket bakom kulisserna nu med DM och det är mycket märkliga energier just nu. Ha en underbar dag kram

 2. Lotta den

  Tack för hjälpen på vägen! Du sprider ljus!

  • aldarana den

   Tack själv vännen, ha en underbar dag kram

 3. Eva-Britt den

  Tack, detta var verkligen till mig😊💗

  • aldarana den

   Tack själv, vad roligt att du känner så. Ha en underbar dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.