Aldarana

4

Budskap från andra sidan 25-28/3

Ändra sina energier.

Visst har ni varit med om någon gång i ert liv när allt ställs på ända och ni kommer till en punkt när ni känner att ni inte vill vara där ni är längre?

Någon gång i ert liv har ni säkert sett er omkring och undrat hur i hela fridens namn ni har kunnat stå ut med olika personer eller situationer? Undrat varför ni inte sett saker eller beteenden som gjort er illa förut?

När ni har kommit till den punkten har ni med största sannolikhet ändrat på era energier. Det kan vara medvetet eller omedvetet. Ni har börjat sätta gränser och sätta er själva i första rummet. Inte på ett egoistiskt sätt utan på ett sunt sätt som gör att ni tar hand om er själva.

Helt plötsligt kommer man till en punkt där man inte kan gå tillbaka eller gå med på vissa saker, det kan till och med framkalla ett fysiskt illamående i en när man kommer till den punkten, illamåendet kommer så fort man hamnar med personer eller i situationer som helt enkelt inte resonerar med ens egen energi. Det här behöver inte betyda att de personer eller situationer som framkallar det här är onda eller elaka utan de går helt enkelt inte ihop med ens egna energier.

Det här händer alltid när man börjar göra förändringar i ens liv och börjar sätta rejäla gränser. När man inte längre tillåter att personer utnyttjar en eller behandlar en som smuts ändras något in i cellnivå.

När man kommer till den punkten och förändrar sig kan det bli lite ensamt en stund, vänner som man haft länge kanske försvinner, den man varit förälskad i ser man i ett annat ljus.

Är det här då en dålig sak?

Nej inte alls, även om det här är jobbigt och smärtsamt är det här en otrolig bra resa, det gör att man står i sin egen kraft till slut. Det gör att man blir starkare och tar hand om sig själv.

Hur kommer då andevärlden in i det här?

De finns där alltid för oss och stöttar och hjälper på vår väg genom livet. De står vid sidan om och klappar händerna när vi står starka. De stöttar och håller oss när snubblar och ramlar. De tar upp en genom tecken, synkroniciteter och att man möter bra personer.

För en liten tid kommer man att vara lite ensam i världen, men sedan börjar personer och situationer in som gör att man känner att man är på rätt spår. Man attraherar in bra saker i sitt liv och som är mer i fas med ens egen energi.

Känner ni att ni är där mitt emellan? Håll ut en stund till och fortsätt ert arbete med er själva. Det vänder för er när som helst och då kommer ni att blicka tillbaka på er resa som en som var lite svår i bland men framför allt tog er dit där ni lever ett annorlunda men framför allt lyckligt och givande liv.

Välkomna att ringa mig på Tarotguiderna för vägledning

0939-2959. 19,90 kr min

Torsdag 25/3 kl 10-13 och kl 16-18.

Fredag 26/3 kl 10-12.

Mitt schema hittar ni här. Schema

Be gärna om healing under samtalet.

För att komma direkt till mig tryck #94

Några av mina arbetsområden är:

Djurkommunikation, tvillingsjälar, hitta saker och djur, spår i tid, kanalisera guider och änglar, titta på tidigare liv, husreningar på distans, spår i kort och runor, drömtydning, tar kontakt med nära och kära.

klicka på bilden för att läsa mer om mig

Lenormand

Fåglarna
Det här kortet symboliserar kommunikation, ett telefonsamtal, ett sms, en dejt, möten mellan syskon, älskande eller en partner. Kortet handlar om skvaller, att föra vidare information av ett positivt slag. Många gånger handlar en relation ofta mer än om två personer, här visar det att fler kan ha åsikter men att det i det här fallet är av positiv art. Lyckönskningar eller en vilja av att para ihop två finns nu. Ta vara på den här energin som kommer i form av information där du får framåt i ditt kärleksliv. Nu är tid att paras ihop för att det som var delat ska helas. Detta sker genom att universum behöver repareras och att kärleken ska styra framöver i stället för hatet. Många bäckar små hjälper till att få ett stort flöde av kärlek. Var med i den energin som fåglarna är med varandra i stora flockar. Se det positiva i den information du kommer att få, låt ditt hjärta vara med i energin och låt inte rädslan stå i vägen för din lycka.
Moln
Det här kortet symboliserar konflikter och tvivel, att inte se klart och att vara villrådig. Det symboliserar ändring och att tvivla starkt på sig själv. När det här kortet kommer upp väljer jag nästan alltid att även se det klara vädret på höger sida. För det kommer alltid, även när du tvivlar på dig själv och andra så ljusnar det till slut, även när det är en konflikt i ditt liv så kommer den att avslutas när det är dag. När du känner dig villrådig så ta ett steg tillbaka för att se över situationen igen. Se inte bara molnen som kommer in utan se även solen som finns där bakom. Ja det kan bli lite skakigt en stund men det ljusnar alltid till slut.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Liv Grete Lidberg den

  Tack fina du för dina ord 🙏🏻

 2. Leischa den

  Tack fina du🙏❤

 3. Lotta den

  Tack för budskapet och energin du ger i det!

 4. Anna den

  Tack 🙏❤

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.