Aldarana

2

Budskap från andra sidan 21-22/3

Ostara

I går den tjugonde mars var det vårdagjämning och jag firade även Ostara.

Ostara är en fruktbarhetsgudinna och högtiden som följer med henne visar verkligen på vårens intåg. Även om man bor så att det fortfarande är snö, börjar allt vända nu. Hon kommer med löften om nya tider, om att födas på nytt och att allt gammalt som drar ned en smälter bort som snön eller isen.

Det är nu även Iduns tid.

Idun är gudinnan för ungdom – hennes namn betyder ”den som föryngrar”. De andra gudarna får gyllene äpplen av henne. Hon förvarar dem i en korg och de skänker gudarna evig ungdom. Idun är dotter till dvärgen Ivalde och gift med Brage

Idun kommer med östanvinden som smeker en kind, hon vill att vi ska se det vackra i allt, att vi ska känna oss unga på nytt och må bra. Även hon lovar att man ska födas på nytt, att det spirar i ens inre och att gamla energier ska försvinna.

Hur firar man då dessa två gudinnor?

Man kan slå på stort och tända en eld, sitta vid den, kalla in dessa gudinnor, be om att de visar en det nya, att de hjälper en på vägen och efter det äta en storslagen middag och sedan offra en del av sin mat på ett altare. Efter det går man ut med frön och sår i moder jord för att hjälpa till. Lägga ut äpplen och även ha äpplen på sitt altare är även en sak man kan göra till Idun

Eller så sitter man tyst en stund för sig själv i meditation, sänder ut sin tacksamhet och även ber om att de hjälper en med att det nya kommer in. Att sedan gå ut och sprida frön och lägga ut äpplen är bra, detta för att visa att man ger tillbaka och att man värnar om att det ska gro och växa på nytt efter vintern.

Hur man än gör är det viktigaste att man har tacksamheten i sitt hjärta för det man fått lära sig, oavsett om det är dåliga eller bra erfarenheter. Känn hur våren verkligen gör intåg i era själar och hjärtan. De här energierna ligger kvar några dagar till så ta tillfället i akt.

Ha en underbar Ostara

Vi på Tarotguiderna har börjat med livesändningar där vi antingen spår, skickar healing eller gör något annat som vi är bra på. Jag ska försöka övervinna min rädsla och göra en så fort mitt stativ kommer. Håll utkik efter det på tarotguidernas facebooksida. Jag kommer att ge vägledning med lenormandkort.

Välkomna att ringa mig på Tarotguiderna för vägledning

Söndag 21/3 kl 13-16 och kl 18-20.

Måndag 22/3 kl 13-16.

Mitt schema hittar ni här. Schema

Be gärna om healing under samtalet.

För att komma direkt till mig tryck #94

Några av mina arbetsområden är:

Djurkommunikation, tvillingsjälar, hitta saker och djur, spår i tid, kanalisera guider och änglar, titta på tidigare liv, husreningar på distans, spår i kort och runor, drömtydning, tar kontakt med nära och kära.

klicka på bilden för att läsa mer om mig

Lenormand

Storkarna
Symboliserar rörelse framåt, en flytt, en befordran, en ny kärlek, en ny familjemedlem eller en ny början. Energin börjar röra sig framåt för er, det kommer in nya människor i ert liv, det händer nya saker och det rör sig hela tiden framåt. Nu är det dags att inte sitta still i energin, låt den svepa med er på nya äventyr och omfamna det som kommer. Nu är tiden för att börja nya projekt, att söka det där arbetet ni vill ha eller att öppna hjärtat för kärleken. Det ni påbörjar nu kommer att ge utdelning senare i år.
Ringen
Det här kortet symboliserar, giftermål, förhållande, löften, åtaganden, partnerskap, unioner, att slutföra något och beundran. Med denna ring tager jag dig…. Nu är tiden inne för att gifta sig, gå in i ett förhållande, ge löften om kärlek, gå in i partnerskap vare sig det är i kärlek eller affärer. Ringen är en symbol för kärleken i ett förhållande vare sig det är till en kärlek eller en vänskap. Vårda dina vänner, vårda din kärlek.Var inte rädd för att kärlek både till dig själv och andra. Det besvärliga i förhållandet eller när kärleken är ny och osäker kommer att rätas ut och du ser vägen framåt och den lycka det kommer att föra med sig.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Leischa den

    Tack fina du🙏💗

  2. Lotta den

    Tack för budskapet!

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.