Aldarana

2

-Budskap från andra sidan 17-18/3

Twinflames/tvillingsjälar.

Det har kommit så starkt de senaste dagarna att jag behöver skriva om tvillingsjälar igen.

Den energin är så stark nu och de två själarna är också oerhört nära varandra rent själsligt nu. Även om man är i separation från sin tvillingsjäl rent fysiskt så är man ända väldigt nära den. Om ni känner att den andra nästan har försvunnit så är det en ren illusion.

Jag kommer inte alls här nedanför att gå in på tid eller när ni kommer att möta er tvilling eller ens hur framtida relationer kommer att vara utan helt och hållet energimässigt.

Änglarna säger två saker:

För att en union ska bli av så fort som möjligt, behöver ni göra ert eget inre arbete, detta betyder att ni så lite som möjligt går in i er tvillingsjäls energier. Spåra era sår, era triggers och era rädslor. Bekymra er inte om er tvillings resa, det är dennes resa och som den måste klara av själv. Gå inte in och mamma er tvilling alls, var mamma till er själva nu. Ta hand om er själva. Lär känna er själva så mycket som möjligt för att veta när det är era känslor eller er tvillings känslor. Det för att inte ta på sig dennes känslor alls eller så lite som möjligt.

Det andra är att energierna mellan er just nu är så starka att de går att ta på ibland, det här kan göra att ni upplever energier och känslostormar ni inte tidigare haft. Var uppmärksamma på era egna känslor gentemot andra än er tvilling, märker ni att ni höjer er i frekvensen, stanna inte upp för att vänta in er tvilling eller någon annan. Den måste följa med er och som vi sagt tidigare, dennes resa är hans/hons egen inte er. Ni kan blir lättirriterade, känsliga, ångestfyllda och inte stå ut med något som är dumt längre. Det här är en del i höja sig rent frekvensmässigt.

Hur länge det här håller på vet jag inte, jag får inte informationen om det, och det kan bero på att det är olika för olika individer.

Ta hand om er därute och ha en underbar dag.

Välkomna att ringa mig på Tarotguiderna för vägledning

Onsdag 17/3 kl 14-16 och kl 19-22.

Torsdag 18/3 16-19.

Mitt schema hittar ni här. Schema

Be gärna om healing under samtalet.

För att komma direkt till mig tryck #94

Några av mina arbetsområden är:

Djurkommunikation, tvillingsjälar, hitta saker och djur, spår i tid, kanalisera guider och änglar, titta på tidigare liv, husreningar på distans, spår i kort och runor, drömtydning, tar kontakt med nära och kära.

klicka på bilden för att läsa mer om mig
Ankaret
Det här kortet symboliserar stabilitet, hopp, frid och att komma fram till sitt mål. Det kan också betyda att inte förankra sig så pass mycket att man blir stillasittande, att men tillåter sig att ha en ankare runt halsen som tynger ned en och att låta någon annan vara en tyngd för en själv. Se dig omkring, har du något ankare som tynger dig som inte låter dig gå framåt, skär i så fall av linan och lämna ankaret bakom dig, vare sig det är relationer eller minnen. De gör ingen nytta längre om de håller dig nere. De har bara så stor betydelse som du ger dom. Kanske är det också dags att förankra dig i dina idéer och drömmar, i nya relationer som för dig framåt och som gör dig till en starkare person. Fokusera på var du behöver stå stadigt och lämna resten som ett minne. Även om det stormar runt omkring dig så har du alltid relationer som håller dig fast förankrad i världen. Var finns de? Ibland kan vänner dyka upp på de mest osannolika ställena. Odla dina bra relationer och minnen.
Fåglarna
Det här kortet symboliserar kommunikation, ett telefonsamtal, ett sms, en dejt, möten mellan syskon, älskande eller en partner. Kortet handlar om skvaller, att föra vidare information av ett positivt slag. Många gånger handlar en relation ofta mer än om två personer, här visar det att fler kan ha åsikter men att det i det här fallet är av positiv art. Lyckönskningar eller en vilja av att para ihop två finns nu. Ta vara på den här energin som kommer i form av information där du får framåt i ditt kärleksliv. Nu är tid att paras ihop för att det som var delat ska helas. Detta sker genom att universum behöver repareras och att kärleken ska styra framöver i stället för hatet. Många bäckar små hjälper till att få ett stort flöde av kärlek. Var med i den energin som fåglarna är med varandra i stora flockar. Se det positiva i den information du kommer att få, låt ditt hjärta vara med i energin och låt inte rädslan stå i vägen för din lycka.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Lotta den

    Stort tack för ditt budskap. Jag har följt dig länge och du är en del av min resa till den jag är idag. Är otroligt tacksam att något ledde mig till dig. Du hjälper mig förstå vad livet handlar om. Tack för hjälpen.

    • aldarana den

      Tack själv för dina fina ord, ha en underbar dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.