Aldarana

1

Budskap från andra sidan 14-15/3

När jag skriver bloggen brukar det för det mesta vara kanalisering från andevärlden, men i dag tänkte jag ta upp ett ämne som en läsare frågade om.

Det här fick jag från Emma och jag vill tacka dig för det. Ämnet är intressant.

Hej!
Är rätt ny i mitt uppvaknande men har alltid dragits till det mediala. Har en fundering på när du måste hjälpa vilsna andrar över till andra sidan, är inte vi omgivna av våra guider/änglar när vi dör och de hjälper oss över? Varför fastnar vissa? Jag har läst så mycket om just när vi går över och vad jag förstått så är man ju tryggt omgiven av både bortgångna ur själsfamilj och guider/vägledare så man borde väl inte fastna i mitten? Bara en liten tanke
Mvh Emma

Den största anledningen till att jag utbildade mig och senare kom att bli medium på heltid var andar som inte hittat hem. Vissa kallar andra sidan för att gå till ljuset, andra för att man kommer till himlen o v s. Jag vill kalla det att man kommer hem. För mig är det hemma, våra själar vill hem där vi kan vila, läka och planera vårat nästa liv. Det är där vi hör hemma och vi mår som bäst. Vårat jordeliv är en prövning och en lärotid, varje gång man haft en intensiv lärotid behöver man också landa i det och se vad som kan göras bättre till nästa gång.

Det jag kommer att berätta nu är mina erfarenheter och även det jag fått till mig från andevärlden.

Som jag skrev ovan, den största anledningen till att jag började arbeta med det här var att hjälpa vilsna själar att komma hem. Jag är lite allergisk mot när jag hör personer säga att låt anden vara kvar, den stör inte alls. Nej det kanske den inte gör eller så är man inte rädd för anden som virrar runt i ens hus och stökar lite eller låter en smula. Här behöver man tänka ett steg längre, mår den här själen bra att vara kvar i mellanvärlden? Ska den inte få komma hem och läka?

För att göra det lite enkelt så finns det tre tillstånd, det är där vi är nu, de levande, sedan finns det vårat riktiga hem (ljuset) och till sist den här mellandimensionen eller om man vill kalla den limbo. I bland fastnar själen i limbo och hittar inte hem. Det är då sådana som jag får gå in och hjälpa till.

Vissa själar har när de lämnar kroppen oavslutade affärer, vissa går bort så hastigt att de inte förstår att de är avlidna medan andra inte riktigt törs gå över p g a av vad de gjort i jordelivet eller att de inte vill träffa någon som gjort illa dom. Anledningarna är många, nästan lika många som de jag fört över. Något jag däremot inte varit med om så mycket är de som valt själva att lämna jordelivet, de vet att de ska gå bort och brukar ofta ha en guide eller släkting redo för att föra över dom direkt.

Så tillbaka till din fråga Emma.

Ja i jordelivet är vi omgivna av våra guider, änglar, nära och kära. De stöttar oss och hjälper oss så mycket som vi tillåter dom. Något som sätter lite käppar i hjulet är vår fria vilja som står över andar, änglar, guider, nära och kära. Det är också den som hänger kvar som jag har fått mig förklarat av andevärlden när vi går bort och inte hittar hem.

När själen lämnar kroppen står där redo flera stycken eller en för att visa oss vägen hem, men om vi då väljer att vara kvar eller helt enkelt inte tror att vi är avlidna hamnar vi i limbo. Oavsett vad det beror på så går vi inte mot ljuset utan blir kvar. Våran fria vilja hänger kvar också när vi är i limbo och även våra karaktärsdrag. Det är därför vissa själar/andar stökar runt och även kan vara arga, elaka, griniga, ångestfyllda eller rädda.

Det är därför det finns sådan som mig, vi är här för att hjälpa dom komma hem. Här vill jag verkligen poängtera att man behöver veta hur man gör när man ska föra över en själ, öppnar man en portal till andra sidan och sedan inte vet hur man stänger den kan aktiviteten bli större hemma, detta eftersom det nu är helt öppet för själarna att gå fram och tillbaka. Ta alltid hjälp av ett medium som arbetar med det här för att hjälpa dom. Det brukar gå smidigare och även bli lugnare hemma.

Jag hoppas Emma att du fick svar på din fråga, till er andra som läser min blogg, jag välkomnar frågor som jag kan ta upp här i bloggen.

Ha en underbar dag nu kram

Välkomna att ringa mig på Tarotguiderna för vägledning

Söndag 14/3 kl 14-16 och kl 19-22.

Måndag 15/3 kl 13-14 och kl 19-22.

Mitt schema hittar ni här. Schema

Be gärna om healing under samtalet.

För att komma direkt till mig tryck #94

Några av mina arbetsområden är:

Djurkommunikation, tvillingsjälar, hitta saker och djur, spår i tid, kanalisera guider och änglar, titta på tidigare liv, husreningar på distans, spår i kort och runor, drömtydning, tar kontakt med nära och kära.

klicka på bilden för att läsa mer om mig

Lenormand

Björn
Det här kortet symboliserar styrka, hälsa och försvar, finanser och mat. Se din egen styrka, var den björnmamma som försvarar sina ungar, ta fram din styrka när du behöver den och låt inga andra trycka ned den. Du är stark, du klarar av det du vill göra och du kommer att gå stärkt ur den svårigheter du har haft eller har. När livet slår ner dig ta fram björnen inom dig och res dig och ryt. Har du en auktoritär person i närheten av dig, se varför den har en vilja att trycka ned dig och låt sedan den vetskapen göra dig starkare. I dig själv finns den här styrkan och du kan plocka fram den när som helst oavsett om det gäller kärlek eller arbete.
Trädet
Det här kortet symboliserar växande, hälsa till både kropp och själ, säkerhet, livets träd och för mig personligen Yggdrasil världsträdet. Det ligger ett växande framför dig nu som kan vara i kärlek, arbete, hälsa eller andligt. Ta vara på det flödet av växande när du möter det oavsett vad det gäller. Plantera dina rötter djupt i moder jord för att stå fast när det här sker. Se dig omkring, vad är det som gör att du hindras i ditt växande? Är det rädsla? Är det en oförmåga att tro på dig själv? Är det en önska om att växa för fort? Som trädet sträcker sina grenar mot skyn, gör så med dina tankar och funderingar, fråga dig själv och dina guider vad som är viktigt för dig för att kunna växa och gå efter det som gör dig lycklig och glad just då. Var inte rädd för att stå i din kraft och suga upp näring från moder jord i din strävan att nå ditt mål
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Lotta den

    Tack för budskapen!

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.