Aldarana

6

Budskap från andra sidan 11-13/3

Världens bästa arbete.

Det är nog fler som säger att de har världens bästa arbete, men jag sticker ut hakan lite och säger att jag har det bästa arbete som finns 😀

I bland känns det som att jag alltid arbetat med det här men inser att det bara är åtta år i år. Kanske det känns längre eftersom jag redan som barn såg och kände saker som inte fanns. Men aktivt började jag arbeta med andevärlden för cirka åtta år sedan. Under de här åren har jag lärt mig massor, både från andevärlden och mentorer. Kanske mest från andevärlden och de misstag jag gjort. För misstag gör man, det medium som säger något annat vill jag säga ljuger. Att göra misstag är mänskligt och är på ett sätt bra, man vet hur man inte ska göra nästa gång. Att äga sina misstag, be om ursäkt och sedan lära sig av dom är något som hör till mediumskapet är min åsikt. När jag säger be om ursäkt så är det inte bara till de levande utan även andevärlden för att jag tolkade dom fel.

Det här har gjort att jag nu mera är ett rätt petigt medium, jag vill tar alltid till svar från flera olika källor, kort, runor eller pendel, guider/änglar och min egen känsla. Allt det här gör att jag minimerar risken för att förstå budskapet jag får fel. Jag checkar och dubbelcheckar alltid.

Men tillbaka till varför det här är världens bästa yrke.

För mig är det flera saker, först och främst att jag kan hjälpa människor, sedan att jag kan hjälpa andar. De andar som virrat bort sig och som helt enkelt inte kan hitta hem. Det är en otrolig tillfredsställelse när jag har fört över någon och helst då om det är ett barn. Även de andar som har kommit hem och som vill framför ett budskap till sina nära och kära tycker jag mycket om att hjälpa. Sedan är det en otroligt häftig känsla att stå med ett ben i varje dimension. Att gå in i ett gammalt hus och känna energin och verkligen insupa historien på ett annat sätt än med bara med ögonen.

Varje dag är också olika, när jag vaknar på morgonen vet jag inte vad dagen har i sitt sköte, vilken ande, guide eller ängel jag ska möta. I bland kan det även komma något naturväsen på besök med budskap. Världen på andra sidan är otroligt mångfacetterad och spännande. Jag blir aldrig klar med att lära mig vilket jag tycker är otroligt spännande.

Visst finns det dagar när jag är otroligt trött, och jag känner mig lite som bilden ovan, det kommer mängder med information som gör att jag känner mig trött rent psykiskt. Det finns dagar när jag har mött en riktigt besvärlig ande (helst vid husreningar) som gör mig dränerad på energi. Ibland hör jag även berättelser som skär i hjärtat, berättelser som gör att man måste ta fram all sin kärlek till människor för att inte skrika högt och svära en bra stund, helst en vecka över hur människor beter och har betett sig mot varandra. De gångerna försöker jag efteråt att gå in i kärleken från gudinnan. Min älskade Freja brukar hålla mig och ge mig kraft.

Inte en enda gång har jag funderat att sluta arbeta med andevärlden, för mig är det otänkbart oavsett vad jag ser och hör, även om det dränerar mig ibland är det för det mesta otroligt upplyftande.

De levande kan också komma med utmaningar ibland. Att bli synad och kritiserad hör till vardagen som medium och jag välkomnar det alltid. Jag brukar säga att jag är nog den största kritikern och vid det här laget går jag definitivt inte på vad som helst. Att arbeta som medium är lite kontroversiellt. En del jag möter sågar mig jämns med fotknölarna och menar på att jag lurar människor medan andra tycker det här är jättespännande. Den första kategorin har jag slutat bry mig om, det är deras åsikt och de är berättigade till den. Däremot sitter jag inte lyssnar på om de kommer med personangrepp, det är ingen idé alls.

Är även ni sugna på det här yrket eller i alla fall lära er mer?

Se er om efter en mentor som kan hjälpa er, visst är andevärlden den bästa läraren men innan man litar på sina förmågor så mycket att det man vet man får in stämmer, är det bra att även gå kurser eller utbildningar. När ni bestämt er, gå på er intuition, ett medium som inte är så känt kan vara lika bra lärare som ett otroligt känt medium. Tänk efter på vad ni vill lära er och gå in på den vägen. Den är spännande, fascinerande och väldigt rolig.

Lycka till för er som står i startgroparna och till er som börjat, kör på och stanna inte upp. Ni klarar det här 🙂

Välkomna att ringa mig på Tarotguiderna för vägledning

Torsdag 11/3 kl 10-13 och kl 16-18.

Fredag 12/3 kl 10-12

Mitt schema hittar ni här. Schema

Be gärna om healing under samtalet.

För att komma direkt till mig tryck #94

Några av mina arbetsområden är:

Djurkommunikation, tvillingsjälar, hitta saker och djur, spår i tid, kanalisera guider och änglar, titta på tidigare liv, husreningar på distans, spår i kort och runor, drömtydning, tar kontakt med nära och kära.

Lenormand

Nyckeln
Det här kortet symboliserar upptäckter, lösningar, öde, att synkronisera något och tecken. Det här kortet symboliserar också nyckeln till ens hjärta, att öppna dörrar för något eller någon och att släppa in någon i sitt hjärta. Se inte problemen, se lösningarna. Var inte rädd för var ödet har på lut för dig, andevärlden, dina guider och änglar arbetar oavbrutet för att du ska få det så bra som möjligt. Vi finns där för dig när du är förvirrad och inte ser någon lösning. Titta efter tecknen vi ger dig, de kan verka svåra ibland att följa men slutar alltid i en känsla av välbefinnande och lycka. Släpp in kärleken i ditt hjärta och låt den fylla hela dig, öppna dörren för att gå nya vägar och se nya saker. Var nyfiken och busig men framför allt, stäng inte dörren för nya människor och nya upptäckter
Månen
Det här kortet symboliserar romanser, intuition,och medialitet, fantasi och kreativitet. När det här kortet kommer upp kan det betyda en massa saker. Det kan betyda att man påverkar andra som månen påverkar vattnet, att det kommer in berömmelse i ditt liv, du blir med andra ord uppmärksammad för något bra du gjort eller gör. Budskapet idag är att ta vara på din intuition och din medialitet , att lära dig att förstå den gåva du har och att göra gott med den. Att göra gott kan vara en så enkel sak som att du bryr dig om dig själv mer än andra en stund. Att du tar dig tid att lära känna dig själv och din gåva, att tro på det du får in och inte tvivla. Livet går i cykler och just nu är det din tur att ta hand om just den fasen i ditt liv där du är viktigast för en stund. Gå in i det här med ödmjukhet och låt din gåva få växa. Det är en spännande väg att gå.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. Emma Vilagos den

  Hej!
  Är rätt ny i mitt uppvaknande men har alltid dragits till det mediala. Har en fundering på när du måste hjälpa vilsna andrar över till andra sidan, är inte vi omgivna av våra guider/änglar när vi dör och de hjälper oss över? Varför fastnar vissa? Jag har läst så mycket om just när vi går över och vad jag förstått så är man ju tryggt omgiven av både bortgångna ur själsfamilj och guider/vägledare så man borde väl inte fastna i mitten? Bara en liten tanke
  Mvh Emma

  • aldarana den

   Hej, eftersom det är lite långt att förklara här kommer jag att skriva om det i dagens blogg. Ha en underbar dag kram

 2. Lotta den

  Tack för budskap!

  • aldarana den

   Tack själv vännen, ha en underbar dag kram

 3. 🌞 den

  Tack Lena 💖 Trevlig helg !

  • aldarana den

   Tack själv, ha en underbar dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.