Aldarana

10

Budskap från andra sidan 28/2-1/3

Lycklig

Vi fortsätter på det tema jag eller ska jag snarare säga andevärlden började på i den förra blogginlägget jag skrev. De energier som är nu och som lovar nystart. Den här energin och känslan har inte stannat av utan rent av stärkts.

Den glada lyckliga sprittande energin som kommer som en tidvattenvåg. Energin kan vara lite turbulent ibland och skaka om en, men den är välkommen ändå. Även om någon av er väntar på kärleken och känner att ni väntat för länge så är den nu här. Kärleken och lyckan är bara bakom knuten för er, den kommer snart att knacka på dörren och kliva innanför dörren till ert hus. Med ert hus menar jag er kropp och själ. De är ert hus och ibland kan man känna hur det står någon utanför dörren för att komma in.

Den personen kommer med kärlek med lycka och sopar bort de svarta tankarna, den sopar bort självförakt och känslan av att inte duga. Helt plötsligt känner man sig fri och man känner hur lyckan bubblar i en. Visst ska man älska sig själv först och främst, men det är svårt att göra det utan en person som älskar en, som älskar allt med en och ser på en som man vore en gudasänd person. Det är den energin och känslan som ligger så starkt i luften nu. Den att tillhöra någon som älskar en Även om ni nu känner när jag skriver det här att: jag har inte hittat någon, vad skriver hon om? Det är på ingående, verkligen på ingående även för er. Den energin är så stark nu så man kan ta på den. Låt er omfamnas av den.

Med det sagt så måste jag även ta upp en annan sak som är viktig, våra mörka sidor, med mörka sidor menas de sår man har från barndomen eller tidigare relationer. Om man tittar på dom, erkänner dom och sedan läker dom har man mycket lättare att ta emot kärleken när den kommer. När det gamla bagaget är slängt på soptippen kan man verkligen låta kärleken välla in i ens hjärta.

Bilden ovanför är väldigt vacker, för mig är den vacker för att den talar direkt till hjärtat, hur konstigt det än låter. När man omfamnar sina mörka sidor och vågar möta det, har man kommit väldigt långt. Det handlar inte om att man ska vara elak utan att man erkänner att man har känslorna och på så sätt också banar väg för ljuset. Så var inte rädda om ni i dessa kärleksenergier som är nu känner av era mörka sidor. Omfamna dom, läk dom och framför allt låt de inte tynga ner er.

Ha en underbar dag

Välkomna att ringa mig på Tarotguiderna för vägledning

Söndag 28/2 kl 13-16 och kl 19-22.

Måndag 1/3 kl 14-16 och kl 19-22.

Mitt schema hittar ni här. Schema

Be gärna om healing under samtalet.

För att komma direkt till mig tryck #94

Några av mina arbetsområden är:

Djurkommunikation, tvillingsjälar, hitta saker och djur, spår i tid, kanalisera guider och änglar, titta på tidigare liv, husreningar på distans, spår i kort och runor, drömtydning, tar kontakt med nära och kära.

klicka på bilden för att läsa mer om mig
Ormen
Det här kortet är för mig väldigt tvetydigt, det kan representera svek, att bli huggen i ryggen av en vän, en kvinna som vill en illa men också healing. Många gånger när jag fått upp det här så ser jag bara den gröna färgen och att ormen tillhör gudinnan. Se upp nu för falska vänner eller för de som vill dig illa, lita på din intuition när den säger dig att något är fel. Vifta inte bort dåligt bemötande med att personen har haft en dålig dag och se det inte som att du har gjort dig förtjänt av dåligt bemötande eller svek. Se de bakomliggande orsakerna till varför den här personen gör dig illa, släpp det sedan och gå vidare. I allt det här finns ett läkande, en känsla av att växa sig stark och kunna släppa taget om det som gör en illa. Tillåt dig själv att läka från det som gjort ont tidigare, tillåt dig själv att bli arg från sveket och se till att ta hand om dig själv. Som ormen ömsar skinn kommer även du att ta bort sveket som en gammalt skinn, lägga det bakom dig och gå vidare starkare än någonsin
Moln
Det här kortet symboliserar konflikter och tvivel, att inte se klart och att vara villrådig. Det symboliserar ändring och att tvivla starkt på sig själv. När det här kortet kommer upp väljer jag nästan alltid att även se det klara vädret på höger sida. För det kommer alltid, även när du tvivlar på dig själv och andra så ljusnar det till slut, även när det är en konflikt i ditt liv så kommer den att avslutas när en dag. När du känner dig villrådig så ta ett steg tillbaka för att se över situationen igen. Se inte bara molnen som kommer in utan se även solen som finns där bakom. Ja det kan bli lite skakigt en stund men det ljusnar alltid till slut.

När de här två korten hoppade ur leken blev jag lite villrådig, skulle jag verkligen lägga ut dom? Men jag förstår varför andevärlden ger mig dom. De talar om bättre tider, även om man varit med om svek så går det att läka, även om man varit med om regn i sitt liv så är solskenet snart här.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

10 kommentarer

 1. Inger den

  Tack för att du säger att man även behöver någon som älskar en den man är för att kunna känna fullständig kärlek till sig själv. Jag behövde höra det ❤️

  • aldarana den

   Visst är det så, sköt om dig och ha en underbar dag kram

 2. Leischa den

  Tack för fint inlägg i kärlekens energier och jag försöker ha fokus på det, även om budskapen stämmer på hur det har varit här med konflikt och är fortfarande förvirring🙏❤

  • aldarana den

   Tack snälla du, ha en underbar dag kram

 3. Liv Grete den

  Tack finaste!
  Dina ord ger hopp 🙏🏻

  • aldarana den

   Tack för dina fina ord, ha en underbar dag kram

 4. Lotta den

  Tack för budskapen och peppen!🙏

  • aldarana den

   Tack snälla du, ha en underbar dag kram

 5. I den

  Tack för fina budskap som kändes på pricken på olika sätt precis idag! 🙂

  • aldarana den

   Tack snälla, ha en underbar dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.