Aldarana

2

Budskap från andra sidan 15-16/10

Ken

Fackelrunan, som representerar den livgivande elden och den andliga skapande energin. Den här runan visar på en öppning och en ljusning i den situation man är i. Ken är också den nordiska motsvarigheten till kundalinin, den inre elden som stiger uppför ryggraden och leder till upplysning. Men här får man se upp, om den här elden inte kontrolleras kan den vara förödande och förbrännande.

Den här runan är Muspelheims runa och representerar den kosmiska eld som tillsammans med isen och kölden ger upphov till hela skapelsen. Eldjätten Surt förbränner hela världen vid Ragnarök vilket visar på den starka transformerande kraft som finns i denna runa. Den står även för passion men ger en varning till de som använder den i magi att inte förbränna sig själva inifrån att iaktta försiktighet i sitt arbete med Ken-runan. Talvärde 5.

Välkomna att ringa mig på Tarotguiderna för vägledning

Torsdag 15/10 kl 10-12 och kl 16-18.

Fredag 16/10 kl 10-12

Några av mina arbetsområden är, healing, twinflames energier, hitta saker och djur, kanalisera gudier och änglar, titta på tidigare liv, husreningar på distans, spår i kort och runor, tar kontakt med nära och kära.

klicka på bilden för att läsa mer om mig

Lenormand

Nyckeln
Det här kortet symboliserar upptäckter, lösningar, öde, att synkronisera något och tecken. Det här kortet symboliserar också nyckeln till ens hjärta, att öppna dörrar för något eller någon och att släppa in någon i sitt hjärta. Se inte problemen, se lösningarna. Var inte rädd för var ödet har på lut för dig, andevärlden, dina guider och änglar arbetar oavbrutet för att du ska få det så bra som möjligt. Vi finns där för dig när du är förvirrad och inte ser någon lösning. Titta efter tecknen vi ger dig, de kan verka svåra ibland att följa men slutar alltid i en känsla av välbefinnande och lycka. Släpp in kärleken i ditt hjärta och låt den fylla hela dig, öppna dörren för att gå nya vägar och se nya saker. Var nyfiken och busig men framför allt, stäng inte dörren för nya människor och nya upptäckter
Tärningarna
Det här kortet symboliserar risktagande, val, osäkerhet och att ta ett steg ut i det okända. Det symboliserar också framtida förändringar. Det är dags att välja den väg som för dig framåt till lycka, det är dags att lita på din intuition och att slå bort osäkerheten. Vi hjälpare finns där för att guida dig rätt så att du blir lycklig. Va inte rädd för förändringar, de flesta förändringar som är jobbiga är i slutändan positiva när det gäller att förändra sitt liv så man tar tillbaka sin styrka. Ta steget ut i det okända en stund, var inte rädd för att säga vad du tycker när det känns fel, var inte rädd för att omfamna kärleken när den kommer och slå bort din osäkerhet när den kommer, den håller dig bara tillbaka
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Lotta den

    Tack för hjälpen! 🤗💚

  2. 🌞 den

    Tack Lena 🤗

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.