Aldarana

2

Budskap från andra sidan 1-2/10

Runan Thurs

För mig är runorna väldigt viktiga att lära sig rätt på en gång, kalla mig gärna lite konservativ när det gäller dom. Jag är inte överförtjust i den senaste tidens trend som kommer från USA mest. Man döper om dom och i vissa fall tolkar dom helt fel. De kommer från Oden och den gamla asatron, de är lika gamla som tarotkorten och som tarotkorten tolkar man dom på ett rätt smalt sätt. Det finns en positiv och negativ sida med runorna. De är fyllda med gammal magi och har använts under årtusenden.

Vill ni lära er om runor, köp gärna Jörgen Eriksson böcker, de är riktigt bra för nybörjare. Res på runorna, dvs sätt er och meditera på dom, var ödmjuk för dom ni möter på er väg och förstå dom riktigt innan ni börjar spå i dom och använda dom för magi.

Åter till runan Thurs

Det här är jättarnas runa och representerar Ymer och hela jättesläktet, och även avkommor som Fenrisulven och Midgårdsormen. Thurs är motsatsen till Ur och är den nedbrytande kraften. En kraft som bringar oordning, upplösning och kaos. Men den är precis som Ur nödvändig för skapelsen. Thurs innebär både mörker och skräck men också visdom eftersom jättarna är de äldsta varelserna i universum. Den är Jotunheims runa och manar till uppmärksamhet och vaksamhet mot hotfulla krafter. Den visar också på de destruktiva tendenser vi har inom oss själva och som vi bör lämna.

För mig är den här runan kaosrunan men också runan som visar på att man behöver transformeras. Den är en otroligt kraftfull runa och när den dyker upp i spådomar ser jag alltid till vad som ligger efter den här runan. Kan det vara så att jag måste gå igenom en svår period för att gå ut på andra sidan stärkt och med mer visdom? I den här runan ligger också urgammal visdom, en visdom man kan få en del av om man tillåter sig att gå igenom en transformation. Några gånger har jag i meditationer och också vid besök på kraftplatser mött jättar. De är för det mesta rätt ointresserade av en men kan då och då ge av sin visdom när man frågar dom. Men de förväntar sig alltid att man ska göra jobbet själv om de ger en råd.

Välkomna att ringa mig på Tarotguiderna för vägledning.

Torsdag 1/10 kl 11-13.

Fredag 2/10 kl 10-12.

Några av mina arbetsområden är, healing, twinflames energier, hitta saker och djur, kanalisera gudier och änglar, titta på tidigare liv, husreningar på distans, spår i kort och runor, tar kontakt med nära och kära.

klicka på bilden för att läsa mer om mig

Lenormand

Ormen
Det här kortet är för mig väldigt tvetydigt, det kan representera svek, att bli huggen i ryggen av en vän, en kvinna som vill en illa men också healing. Många gånger när jag fått upp det här så ser jag bara den gröna färgen och att ormen tillhör gudinnan. Se upp nu för falska vänner eller för de som vill dig illa, lita på din intuition när den säger dig att något är fel. Vifta inte bort dåligt bemötande med att personen har haft en dålig dag och se det inte som att du har gjort dig förtjänt av dåligt bemötande eller svek. Se de bakomliggande orsakerna till varför den här personen gör dig illa, släpp det sedan och gå vidare. I allt det här finns ett läkande, en känsla av att växa sig stark och kunna släppa taget om det som gör en illa. Tillåt dig själv att läka från det som gjort ont tidigare, tillåt dig själv att bli arg för sveket och se till att ta hand om dig själv. Som ormen ömsar skinn kommer även du att ta bort sveket som en gammalt skinn, lägga det bakom dig och gå vidare starkare än någonsin
Nyckeln
Det här kortet symboliserar upptäckter, lösningar, öde, att synkronisera något och tecken. Det här kortet symboliserar också nyckeln till ens hjärta, att öppna dörrar för något eller någon och att släppa in någon i sitt hjärta. Se inte problemen, se lösningarna. Var inte rädd för var ödet har på lut för dig, andevärlden, dina guider och änglar arbetar oavbrutet för att du ska få det så bra som möjligt. Vi finns där för dig när du är förvirrad och inte ser någon lösning. Titta efter tecknen vi ger dig, de kan verka svåra ibland att följa men slutar alltid i en känsla av välbefinnande och lycka. Släpp in kärleken i ditt hjärta och låt den fylla hela dig, öppna dörren för att gå nya vägar och se nya saker. Var nyfiken och busig men framför allt, stäng inte dörren för nya människor och nya upptäckter
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Leischa den

    Tack🙏❤

  2. 🌞 den

    💖

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.