Aldarana

4

Budskap från andra sidan 27-28/9

Att lyfta sig själv.

Vi har alla den här dåliga ovanan att alltid se det negativa med oss själva. Jag är inte bättre än någon annan, även om jag i bland känner att jag nästan predikar budskapet till de som hör av sig till mig. DU duger som du är och har många positiva sidor.

Redan sedan vi var små fick vi höra att inte vara duktigare än andra, att inte förhäva sig, att inte göra bort sig. Listan kan göras ännu längre än så, det här har gjort att vi har väldigt lätt att fokusera på de negativa sakerna om en själv. Det kan vara allt från utseende till hur vi beter oss. När vi väl får upp en liten självkänsla kommer det alltid någon som säger något, som gör att man störtdyker igen.

Vi tar ett exempel: Du har köpt gröna långbyxor och frågar en vän vad den tycker om dom. Du får till svar att: de är snygga och sitter bra på dig men jag tror du kanske passar bättre i blå byxor, prova att köpa det nästa gång. Din vän har egentligen inte sagt något negativt om byxorna eller dig utan gett dig ett tips på att blått kanske passar dig bättre, med dina naturliga färger.

Vad är det då du reagerar på? Jo att du inte passar i grönt, att du inte passar i byxorna, att de sitter illa, att du är för tjock, du är för smal, du ser inte bra ut och helt plötsligt så känner du att nej jag vill inte ha dessa byxor eftersom de ser fruktansvärda ut och jag är jätteful i dom. Direkt tar man till sig det man tycker är negativt och förstorar upp det i sådana proportioner att i slutändan mår man dåligt över något som inte är sant och som din vän aldrig sa.

Om man istället hade fokuserat på det positiva här, din vän sa att byxorna var snygga och att de satt fint, din vän gav dig ett råd, kolla om inte blått passar dig bättre? Det sades i all välmening för att den ville hjälpa dig att se ännu bättre ut eller för att dina naturliga färger verkligen skulle blomma ut. Så istället för att köpa ett par blå byxor eller i alla fall prova ett par, så slänger man de gröna och känner att man är helt enkelt skitful.

Det här gäller verkligen i kärlek, om man blir lämnad eller personen man tycker om vänder ryggen åt en, så går man direkt in och tänker att det är jag som inte duger, det är jag som är ful, det är jag som gör att personen inte kan tycka om mig, det är jag som måste ändra mig för att personen ska ta mig tillbaka eller älska mig. Inget kan vara mer fel.

Det är inget fel på dig alls, att en person väljer att avsluta en relation eller helt plötsligt går åt en annat håll, kan bero på en massa saker. Kärleken till dig var så stark att personen blev rädd, personen kanske inte just nu klarar av en relation, personen i fråga kanske själv dras med dålig självkänsla som gör att den bara väntar på dagen du lämnar, och att den då gör det först för att ha kontroll. Det finns tusen och en orsaker till varför personen gör så. Men det är väldigt få gånger som det har med dig att göra eller hur du ser ut.

Här har Tomas så rätt, första steget till något nytt är att bestämma sig för att inte vara kvar där man är. Att se det positiva om sig själv istället för det negativa. Börja redan idag med att skriva två listor. En med det negativa om er själva och det positiva. Den negativa listan kommer att blir mycket längre än den positiva med all sannolikhet. Titta på de här listorna och se vilka negativa sidor som faktiskt i grund och botten är positiva. Gör om de här listorna varje vecka och tänk på allt positivt med er själva. I slutändan kommer den negativa att vara mycket mycket mindre än den positiva.

Precis som personen på bilden hjälper den andra person upp, hjälper era guider, änglar, nära och kära er uppåt. Om ni bara tillåter dem och ber om hjälp så kommer de att stötta er, hjälpa er och se till att när ni faller inte faller så hårt och tar er upp igen snabbt. De finns alltid där för att stötta er, tänk på att hjälpen kanske inte kommer direkt utan precis när det är tid, kanske är tiden just nu, kanske är tiden om en månad. Men tvivla aldrig på att den är där. De vill att ni ska se det positiva mer er själva, de vill att ni ska se den klart lysande varelse som ni är, den goda själ som är fylld av kärlek och som är värd det bästa.

Ta hand om er nu och som sagt, börja se det positiva i er själv redan idag.

Välkomna att ringa mig på Tarotguiderna för vägledning.

Några av mina arbetsområden är, healing, twinflames energier, hitta saker och djur, kanalisera gudier och änglar, titta på tidigare liv, husreningar på distans, spår i kort och runor, tar kontakt med nära och kära.

Söndag 27/9 kl 13-16 och kl 18-20.

Måndag 28/9 kl 13-16.

klicka på bilden för att läsa mer om mig

Lenormand

Mannen
Det här kortet symboliserar en man i ditt liv, eller om du är man och läser det här dig själv, det symboliserar också väntan efter kärleken som är på väg. Han håller en ros i sin hand och hans nakna fötter visar att han är beredd att gå i dina fotspår. Det här kortet pratar om tålamod att vänta på sin älskade som man vet är på väg. Att lugnt och stilla sitta och inte stressa in i något. Ta dig tid att se det vackra i väntan, att lära känna den som kommer in i ditt liv och att var säker på att universum ger dig det du vill ha. Är du man och läser det här så är det dig och din väntan det här kortet symboliserar, din förmåga att se det vackra i en kvinna och att uppvakta henne för att så småningom få den kärleken du vill ha. Är du kvinna som läser det här så är mannen på väg in i ditt liv, eller om du lever i en relation så kommer du att bli uppvaktad igen vare sig du lever med en man eller med en kvinna. Ta det lugnt, allt kommer när det är menat att det ska komma, rusa inte in i något och ha tålamod en stund till.
Ugglorna
Det här kortet pratar om kommunikation men också om vishet. I dag är det tid att ta fram din egen visdom och låta andra ta del av den på en ödmjukt sätt, kommunicera med andra istället för att gräla. Låt de se vilken visdom som du besitter och ta del av andras visdom. Leta efter tecken idag som andevärlden ger dig, de ger dig tecken hela tiden men i bland måste man öppna ögonen för att se vad de vill säga en. Meddelanden från nära och kära kommer också idag, meddelanden som ibland kan behövas gå igenom en eller två gånger för att se klarheten i dem och att läsa mellan raderna idag är en bra sak.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Leischa den

  Tack fina för budskapen och påminnelsen om tålamodet när det behövs som mest och dina blogginlägg senaste tiden har synkat mina tankar och sånt jag gått/går igenom så precist, även om jag inte kommenterat på länge, då det varit turbulent och intensivt omkring och inom🙏🍂🧡🍁🤎🍁🧡🍂

  • Leischa den

   ….och just det, dessa tecken och dessa låttexter vi nämnt förut, måste jag berätta om nu när du skrev om att leta tecken❤ Under lång tid så har dom sänt delar av låttexter till mej när jag är i tillståndet mellan vakenhet och sömn. Nu har dom börjat greja med min telefon, så “när det behövs extra mkt” så kommer det upp en låt som avisering på morgonen när jag vaknat, som om jag hade spelat den fr Spotify. Fast aviseringar stängts av dessutom och jag använder knappt Spotify övht och ifrån en låtlista som heter Wake up happy och som inte ens är min och som jag inte ens har sett…😯 Dom har skickat samma låt tills jag fattat att det faktiskt är budskap och tagit det till mej, då kommer det en ny sen nästa gång det behövs. Och varje låt och låttext har haft kärlekstema med texter som stämmer med vad som sker i energierna mellan oss och vad som hänt förut irl….Låtar som jag aldrig hört och hört talas om ens ibland och nu var det dax igen, efter känslan inatt att nu skiter jag i allt vad män och trassel heter. Vips så kom låten Don’t stop believin’ med Journey🙏 Är rätt ordentligt tagen av detta starka sätt dom för fram budskapen på men behövs nog för mej för att ta till mej, så jag är väldigt tacksam och ödmjuk inför det🙏❤ Förlåt för långt utlägg men känns fint att dela där ingen tyst idiotförklarar en och där man blir förstådd dessutom, storkram❤

   • aldarana den

    Ingen fara med långt inlägg, vad roligt att du har fått så starka tecken. Ha en underbar dag kram

    • Leischa den

     Ja och nya fortsätter komma in, tack snälla söta och detsamma till dej❤🙏

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.