Aldarana

6

Budskap från andra sidan 23-24/9

Lycka

De som har dåligt samvete för att de känner lycka räcker upp en hand.

Jag är den första, av någon anledning så har jag alltid dåligt samvete för när jag är lycklig. När jag är glad och livet går bra tänker jag alltid att det är dumt, det finns någon därute som har det mycket sämre än jag. Det här dåliga samvetet kan göra att man många gånger väljer bort sin egen lycka, för att någon annan har det sämre.

Hur det kommer sig att jag känner så vet jag inte, kanske är det min empatiska sida, kanske är det från barndomen, det jag vet är att det går nästan automatiskt. Det gäller alla aspekter av livet, om jag är nykär och lycklig och har en vän som mår dåligt över att dennes relation har gått i kras, så kommer den där lilla personen inom mig och sätter sig på axeln. Den viskar till mig att du kan inte vara lycklig så länge någon du tycker om är olycklig.

Om man fått ett nytt arbete, om man har fått en lägenhet man verkligen vill ha, om man vunnit pengar, om man har haft semester till ett vackert ställe eller om man helt enkelt känner sig nöjd med livet och är som jag, kommer den där känslan direkt att någon annan har det sämre och då kan man inte vara lycklig.

Sedan finns det de som förstärker den här känslan, antingen säger de rätt ut att det där har inte jag, eller vad jag är avundsjuk på dig som har det så bra. I bland känner man också att personen ifråga är avundsjuk utan att den säger det. I bland har du säkert själv känt avundsjuka för att någon har det bra. Är det fel? Nej absolut inte, tänk bara på att inte göra den här känslan och tanken permanent eller att du agerar utifrån den.

Ska man då ha dåligt samvete för att man mår bra?

Absolut inte.

Du har all rätt att vara lycklig, du har rätt att må bra och känna tacksamhet för att livet går bra. Du har rätt att känna att livet leker och att du vill dansa varje dag för att det går bra. Du har rätt att känna fullständig lycka i din relation. Du har rätt att må bra även om någon har det sämre än dig.

Våra hjälpare som vi har runt oss från andevärlden jobbar ständigt för att vi ska må så bra som möjligt. Det du tycker skulle göra dig lycklig just nu är kanske inte det som de ser som ditt bästa för ditt högre jag. Du kanske inte ser hur de jobbar eller ens märker det, men de gör det ständigt. Vissa lärdomar är vi här för att växa och även om det är smärtsamt ibland leder de alltid i slutändan till en känsla av tillfredställelse och lycka. Tänk också på att tiden behöver vara rätt, ibland vill vi ha snabba resultat och blir frustrerade över att det tar tid. Men nästan alltid när man tittar tillbaka när väl det man vill ha in i sitt liv kommit, inser man att det var inte rätt tid när man ville ha in det, då kanske man inte hade klarat av att hantera lyckan på rätt sätt.

Men framför allt arbetar de ständigt för att du ska må bra, de stöttar, de tröstar och de omfamnar en med kärlek när man inte mår bra. Allt för att man i slutändan ska må bra. Visst en del arbete måste vi göra själva men de finns alltid där för att hjälpa till i ditt arbete.

För er som är i den här energin av lycka, ta vara på den, omhulda den och framför allt. Ha inte dåligt samvete.

Det här stämmer så bra, det är tankar som är smärtan, försök att ändra dina tankar till positiva saker så lättar smärtan.

Börja redan idag att ha ditt nya mantra klart lysande framför dig, säg det sedan varje dag, flera gånger om dagen. Jag förtjänar att vara lycklig, jag är värd att vara lycklig och jag kommer att bli lycklig i en snart framtid.

Sköt om er och var snälla mot er själva. En stor kram till er alla godingar 🙂

Välkomna att ringa mig på Tarotguiderna för vägledning i livsfrågor.

Några av mina arbetsområden är, healing, twinflames energier, hitta saker och djur, kanalisera gudier och änglar, titta på tidigare liv, husreningar på distans, spår i kort och runor, tar kontakt med nära och kära.

Onsdag 23/9 kl 14-16 och kl 19-22.

Torsdag 24/9 kl 16-19.

klicka på bilden för att läsa mer om mig

Lenormand

I dag ska det var tre kort enligt min guide så här kommer tre kort från min lek Gilded Revierie Lenormand

Parken
Det här kortet symboliserar en öppen offentlig plats, ett återseende, en konsert, affärsmöte, ett kalas, en fest, en picknick och en viloplats. De närmaste veckorna eller dagarna kommer ett kärt möte att ske, ett möte du längtat efter ett tag och som du sett fram emot, det kan vara en vän, en kärlek eller möte med nära och kära. Det här mötet kommer att andas frid, ro och lycka för det har varit på gång ett längre tag och vi dina hjälpare har satt bollen i rullning för att det här mötet ska ske. Gamla sår läks, gamla gräl glöms och det andas en känsla av lycka över mötet. Nu är också dags att gå ut i det offentliga livet, gå på en konsert, ett kalas, varför inte ta en picknick i det gröna? Eller lägg dig bara på gräsmattan i en park en stund och titta på himlen. Det här kortet visar att det dags för frid, ro och lycka i ditt liv.
Klockan
Det här koret symboliserar tid, nutid, dåtid och den tiden som ligger framför oss. Klockan tickar är och livet är kort så även i naturen. Därför ska vi ta tillvara varje sekund och leva vårt liv så fullt vi kan. Det här kortet är en påminnelse om vår dödlighet, klockan går alltid framåt och så behöver vi också göra. Det är kortet som pratar om att utnyttja vår tid väl och ugglan på kortet visar på just det. Det här är också kortet som pratar om att något kan ta tid och man behöver ha tålamod, det visar också på att tiden kan rinna iväg alldeles för snabbt. Att leva här och nu när man behöver det. Vad betyder det här kortet för dig just nu? Behöver du kanske till och med stanna upp för att se i vilken riktning du ska gå för att tiden ska komma igång igen?
Masken
Det här kortet symboliserar ditt innersta, dina masker men också andras masker. Gå djupt inom dig och se vilka masker du har, vilka masker visar du i olika situationer och är det kanske dags att ändra det? Måste du alltid visa upp en mask av lätthet, kan det vara så att människor runt omkring dig behöver se dig ledsen ibland? Sätter du alltid på dig en mask av förtvivlan, ledsamhet, bitterhet eller arrogans för mycket? Har du fastnat i den masken? I så fall är det dags att ta av dig den och låta andra se den rara, glada, lyckliga människa du egentligen är. Se andras masker i olika situationer, kan du läsa bakom masken de sätter upp? Varför har de den masken i olika situationer? Se och lär hur de olika maskerna fungerar så försvinner också mycket av de olika missförstånd som finns runt om dig
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. 🌞 den

  Tack fina Lena 🌹🌹🌹En stor kram och var snäll mot dej också🤗

  • aldarana den

   Tack själv vännen, ha en underbar dag kram

 2. Liv Grete den

  Tack Aldarana! Underbara ord att få i dag!

  • aldarana den

   Tack för dina fina ord, ha en underbar dag kram

 3. Lotta den

  Tack! Du är magisk!

  • aldarana den

   Tack själv vännen, ha en underbar dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.