Aldarana

0

Budskap från andra sidan 17-19/9

Nymåne eller mörker måne

Jag har skrivit om månen förut och kanske blir det lite tjatigt 🙂

Nymånen eller mörkermånen som jag kallar den, har på ett sätt en mycket mer magisk styrka än fullmånen. För mig är det då jag gör det mesta magiska arbetet. Nu är det dags att göra det sista av att släppa saker man inte behöver i sitt liv, gammalt bagage, personer som tar energi och allt som inte gör att man går framåt.

I dag se till att städa ordentligt i ert inre och yttre, vi går nu in i en fas där månen börjar fyllas på igen och precis så ska ni tänka. Ni fylls nu på med nya krafter, nytt ljus, ny energi för att attrahera in det ni vill ha i ert liv. Om ni kan så städa upp hemma, duscha gärna och gnid in er med salt. Jag brukar använda rosa salt. Gå ut renade för att ta in det nya.

För mig är gudinnan Hekate väldigt närvarande nu. Jag mötte henne första gången under mitt sista år på prästinneutbildningen. Hon kom till mig i en meditation och det första jag såg var hennes mörka ögon. Hekate är en mörk gudinna och häxornas gudinna. Med mörk menas inte ond utan att hon är den som hjälper dig med och belyser dina skuggor. Klicka på bilden nedanför för att läsa mer om henne.

I kväll kommer jag att sätta mig i lugn och ro för att ta bort det sista jag kommer på just som drar mig tillbaka och inte får mig att gå framåt. Jag kapar band och tillåter nya personer in i mitt liv. Ni kan göra det här genom att skriva på en lapp som ni bränner eller att ni helt enkelt visualiserar vad ni vill ha in i ert liv. Passa på att göra det här då det också är torsdag, den dagen brukar man kalla trolldomstorsdag. Så med andra ord är det en perfekt dag för att manifestera in nytt i ditt liv.

Välkomna att ringa mig på Tarotguiderna för vägledning.

Torsdag 17/9 kl 10-13

Lördag 18/9 kl 17-20

klicka på bilden för att läsa mer om mig

Lenormand

Moln
Det här kortet symboliserar konflikter och tvivel, att inte se klart och att vara villrådig. Det symboliserar ändring och att tvivla starkt på sig själv. När det här kortet kommer upp väljer jag nästan alltid att även se det klara vädret på höger sida. För det kommer alltid, även när du tvivlar på dig själv och andra så ljusnar det till slut, även när det är en konflikt i ditt liv så kommer den att avslutas när det är dags. När du känner dig villrådig så ta ett steg tillbaka för att se över situationen igen. Se inte bara molnen som kommer in utan se även solen som finns där bakom. Ja det kan bli lite skakigt en stund men det ljusnar alltid till slut.

Kortet nedanför har nu kommit upp flera gånger, det menas för mig att andevärlden vill att vi verkligen reflekterar över det.

Masken
Det här kortet symboliserar ditt innersta, dina masker men också andras masker. Gå djupt inom dig och se vilka masker du har, vilka masker visar du i olika situationer och är det kanske dags att ändra det? Måste du alltid visa upp en mask av lätthet, kan det vara så att människor runt omkring dig behöver se dig ledsen ibland? Sätter du alltid på dig en mask av förtvivlan, ledsamhet, bitterhet eller arrogans för mycket? Har du fastnat i den masken? I så fall är det dags att ta av dig den och låta andra se den rara, glada, lyckliga människa du egentligen är. Se andras masker i olika situationer, kan du läsa bakom masken de sätter upp? Varför har de den masken i olika situationer? Se och lär hur de olika maskerna fungerar så försvinner också mycket av de olika missförstånd som finns runt om dig
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.