Aldarana

4

Budskap från andra sidan 15-16/9

Att sätta gränser.

Varför är det så svårt ibland att sätta gränser för personer som tar energi och som inte ger något eller väldigt lite tillbaka?

Varför är det så svårt att sätta gränser i en relation vare sig det är i kärlek eller i vänskap? Även när personen/personerna beter sig illa och säger saker man inte mår bra av.

Varför är det så svårt att säga nej jag vill inte eller du har gjort mig illa?

De olika anledningarna är många, de som blir mest sårade brukar vara de med stark empatisk förmåga. Om de personerna sedan har haft en barndom där de kände sig bortglömda, bort skuffade eller på något annat sätt åtsidosatta som barn. De såren som finns kvar från barndomen sitter kvar i ryggmärgen och är svåra att överbrygga. Man vet att man behöver sätta gränser men det är svårt eftersom man då tror, att man förlorar personen i fråga.

Jag har tagit upp förut om att det är bra att spåra sina skuggor, att gå djupt ner i sitt inre och att gå tillbaka till sin barndom, detta för att försöka hitta anledningarna till att man beter sig som man gör i vissa situationer. För varje sår som kommer upp, för varje gång man förstår och säger nej inte igen, blir det lättare och lättare att sätta gränser.

Det man ska fråga sig när dessa situationer uppstår som gör att man blir sårad är? Vill jag ha det här igen? Är svaret nej börja jobba på att säga nej nästa gång, var inte rädda för att misslyckas ibland, för varje gång ni faller tillbaka i ert mönster och ser det lägger ni grunden till att lyckas nästa gång.

Varför är det då så viktigt att göra det här?

För er egen skull och för att ni ska bli starkare som individer är svaret. Fråga er om någon gör er illa, vill ni ha kvar den här personen i ert liv fast ni mår dåligt av det? Om svaret är nej, uteslut då personen ur ditt liv. Om det känns bättre kan ni säga det åt personen, eller så lämnar ni bara. Om personen i fråga inte ens förstår varför ni lämnar utan ett ljud är den i alla fall inte någon som ni vill ha i ert liv.

Min första längre kärleksrelation kantades av otrohet från hans sida. Den dagen jag lämnade honom gav jag mig ett löfte att aldrig någonsin tolerera ett sådant beteende igen. Nu när jag märker att någon gått bakom ryggen på mig, när det kommer fram att de valt någon annan framför mig utan att vara raka så går jag bara. Visst skulle jag vilja skälla ut dom eller förklara varför jag gjort det, men resonerar så att varför skulle jag lägga mer energi på den här personen?

Om den här personen inte förstår hur varför så kan inget som jag säger få den att förstå. Om den inte ser att det är den personen egna handlingar som får konsekvenser kan inget jag säga eller göra få den att förstå.

Det här är mitt sätt att klippa band, att spara energi och det kanske inte passar alla. Hitta ditt eget sätt att sätta gränser på ett för dig bra sätt. Hitta ett sätt att säga nej som får dig att må bra. Du är inte här på jorden för att få andra att må bra genom din olycka eller sorg. Du är inte här på jorden för att ge energi till någon eller några som inte ger något tillbaka.

Andevärlden är mycket tydlig här, ta hand om dig och din energi. Var kärleksfull och var snäll men sätt tydliga gränser när någon gör dig illa. Önska inte olycka på den här personen, att vilja ta ut hämnd är något som sitter i benmärgen och visst kan det vara skönt att se att det inte går bra för personen som sårat dig, men i slutändan så mår du inte bättre av det. Släpp bara och se det som att du i och med det också attraherar in goda energier i ditt liv.

Dina guider, änglar, nära och kära finns alltid vid din sida för att stötta dig i ditt arbete med dig själv. När du är ledsen eller nere finns de där för att trösta dig och när du sedan står stark klappar de händerna i ren förtjusning och är oerhört glad för din skull. Älska dig själv och låt absolut ingen annan trycka ned dig hur de än gör. Var framför allt snäll mot dig själv under processen. Du är på väg att gå en annan väg som gör dig lycklig och mycket gladare.

Ta hand om er kram

Välkomna att ringa mig på Tarotguiderna för vägledning.

Tisdag 15/9 kl 18-21.

Onsdag 16/9 kl 14-16 och kl 19-22

klicka på bilden för att läsa mer om mig

Lenormand

Masken
Det här kortet symboliserar ditt innersta, dina masker men också andras masker. Gå djupt inom dig och se vilka masker du har, vilka masker visar du i olika situationer och är det kanske dags att ändra det? Måste du alltid visa upp en mask av lätthet, kan det vara så att människor runt omkring dig behöver se dig ledsen ibland? Sätter du alltid på dig en mask av förtvivlan, ledsamhet, bitterhet eller arrogans för mycket? Har du fastnat i den masken? I så fall är det dags att ta av dig den och låta andra se den rara, glada, lyckliga människa du egentligen är. Se andras masker i olika situationer, kan du läsa bakom masken de sätter upp? Varför har de den masken i olika situationer? Se och lär hur de olika maskerna fungerar så försvinner också mycket av de olika missförstånd som finns runt om dig
Ugglorna
Det här kortet pratar om kommunikation men också om vishet. I dag är det tid att ta fram din egen visdom och låta andra ta del av den på en ödmjukt sätt, kommunicera med andra istället för att gräla. Låt de se vilken visdom som du besitter och ta del av andras visdom. Leta efter tecken idag som andevärlden ger dig, de ger dig tecken hela tiden men i bland måste man öppna ögonen för att se vad de vill säga en. Meddelanden från nära och kära kommer också idag, meddelanden som ibland kan behövas gå igenom en eller två gånger för att se klarheten i dem och att läsa mellan raderna idag är en bra sak.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Louise den

  Tack… ❤️

  • aldarana den

   Tack själv ha en underbar dag kram

 2. Lotta den

  Så vackra och fina ord! De gick rakt in i mig. Du är en magisk person. Tack!

  • aldarana den

   Tack snälla du för dina fina ord, ha en underbar dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.