Aldarana

6

Budskap från andra sidan 13-14/9

Själsfrände och twinflame

För några dagar sedan skrev jag om twinflame och tidigare liv, en av er frågade då vad är skillnaden mellan twinflame och själsfrände? Det här är det jag har lärt mig genom regressioner, genom guider och änglar.

En mycket god vän sa till mig för ett tag sedan en klok och fin sak, vi är blommor på samma stjälk. Det är vår själsfamilj, våra själsfränder. Det andevärlden har visat mig är att någon gång så delades en av blommorna, kanske är det så att i vissa fall delades flera blommor men det har jag inte fått sett. En av dessa delade blommor eller själar är din twinflame och du. Kanske har ni mötts i det här livet kanske inte. Vilka resor man gör och vilka lärdomar man ska lära sig, går man igenom innan man föds.

De andra på den här stjälken är din själsfamilj, dina själsfränder. Det betyder att du kan ha flera stycken. Själv har jag som jag vet mött fyra av dom. Tre män och en kvinna, de har på något sätt betytt oerhört mycket för mig och i något fall betyder fortfarande mycket för mig. Dessa själsfränder möter man genom livet och någon gång bestämdes det att vi ska leva i ett partnerskap, andra gånger att vi bara ska mötas, göra upp sår, lära oss och gå vidare.

En av dessa själsfränder som jag mött gick bort alldeles för tidigt, när det här hände försvann något från mig och för mig lämnades det ogjort det vi skulle göra. Kanske var det meningen och vi ska göra upp med våra sår i nästa liv. De andra två männen mötte jag kort och hade en otroligt starkt upplevelse med dom, när det här var klart, när jag förstod vilka sår som behövdes helas och jag gjort det, försvann de ut ur mitt liv. Vi hade klarat av det vi skulle göra och kunde gå vidare.

Kvinnan älskar jag djupt som vän, hon är en som jag alltid kan lita på. Det här betyder att dina själsfränder inte alls behöver vara en potentiell partner utan kan lika gärna vara en vän.

Kärlek mellan två själsfränder brukar enligt min erfarenhet vara en lättare resa än mellan tvillingsjälar, eftersom kärleken är annorlunda och stark på ett annat sätt är ett partnerskap mellan två själsfränder lättare. När jag märker av de olika energierna så är skillnaden om jag kan förklara det på ett bra sätt här, som en storm på ett hav mellan två tvillingsjälar. Den sliter och drar, tumlar runt en, kastar en åt olika håll och är oerhört energikrävande. Partnerskap mellan två själsfränder är som att havet har lugnat sig, det kommer lite vågor och ibland en stor men inget man inte klarar av relativt lätt. Det universum och våra själar eftersträvar är som havet på bilden nedanför. Lugnt och med bara små vågor som gör att våra själar lär sig men inte slits åt alla håll och kanter.

Många som hör av sig till mig i mitt yrke frågar om de mött sin själsfrände eller sin tvillingsjäl. I många fall säger jag nej och jag hör besvikelsen i deras röster. Att inte ha mött sin själsfrände eller tvillingsjäl i det här livet i ett partnerskap är inte hela världen och för det mesta är det mycket lättare att inte ha ett partnerskap med dom. Att ha en vanlig hederlig kärleksrelation med någon man mött är många gånger mycket lättare. Det man först och främst ska gå in och titta efter om man själv tycker att man har det besvärligt är: upprepar man samma mönster om och om igen? Sätter man gränser för vad man står ut med eller går man med på mycket som gör en illa? Vad vill man ha ut av ett partnerskap och hur kommer man dit, vad har man själv att erbjuda till sin partner.

Min teori att jag har mött så många av mina i det här livet som jag skulle och ska reda ut saker och ting med, är att jag ska föra det här vidare. Jag ska berätta mina erfarenheter för andra som mött sin tvillingsjäl eller sin själsfrände. Jag har mött de här männen, gått igenom de här i flera fall smärtsamma upplevelserna för att genom mina misstag och erfarenheter kunna hjälpa andra. I det här livet valde jag att leva som en helare, en helare av själar och en hjälpare. Jag är fortfarande inte klar med min resa på långa vägar och vad framtiden har i sitt sköte för mig återstår att se. Hur det än blir så är jag tacksam för att jag har mött de här männen, de har lärt mig väldigt mycket om mig själv under resans gång och kommer antagligen att fortsätta lära mig även om jag inte har kontakt med dom nu.

Har ni mött er tvillingsjäl eller en eller flera själsfränder, ha inte bråttom. Låt det här ta tid och lär er under resans gång. Sätt gränser och ta hand om er själva i första hand. Det är så er själ växer och lyser klarare och klarare. Nästa gång i min blogg kommer jag att skriva om just det, att sätta gränser på ett bra sätt.

Ha några underbara dagar tills dess 😀

Välkomna att ringa mig på Tarotguiderna för vägledning i olika livsfrågor

Söndag 13/9 kl 13-16 och kl 18-20

Måndag 14/9 kl 13-16

klicka på bilden för att läsa mer om mig

Lenormand

Mannen
Det här kortet symboliserar en man i ditt liv, eller om du är man och läser det här dig själv, det symboliserar också väntan efter kärleken som är på väg. Han håller en ros i sin hand och hans nakna fötter visar att han är beredd att gå i dina fotspår. Det här kortet pratar om tålamod att vänta på sin älskade som man vet är på väg. Att lugnt och stilla sitta och inte stressa in i något. Ta dig tid att se det vackra i väntan, att lära känna den som kommer in i ditt liv och att var säker på att universum ger dig det du vill ha. Är du man och läser det här så är det dig och din väntan det här kortet symboliserar, din förmåga att se det vackra i en kvinna och att uppvakta henne för att så småningom få den kärleken du vill ha. Är du kvinna som läser det här så är mannen på väg in i ditt liv, eller om du lever i en relation så kommer du att bli uppvaktad igen vare sig du lever med en man eller med en kvinna. Ta det lugnt, allt kommer när det är menat att det ska komma, rusa inte in i något och ha tålamod en stund till.
Huset
Det här kortet symboliserar familj, hus, grunden du står på och ditt hem. Det talar om stabilitet och komfort, hur man bor och det som finns runt om bostaden. Se dig om i din bostad, vad vill du ändra och vad ger dig trygghet. Finns det störande element runt din bostad eller känner du att den är den trygga vrå du vill ha? Var inte rädd för att förändra i din bostad eller till och med var du bor för att du ska finna den här trygga vrån som är din. Möblera och inred så att du känner en frid när du kommer hem. Rena med vit salvia eller någon annan rökelse med jämna mellanrum för att låta dåliga energier försvinna. Var inte rädd för att säga ifrån om någon oinbjuden kommer hem till dig och var viss om att din hem är din borg bara du bestämmer dig för det.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. Eva-Britt den

  Tack❤️

  • aldarana den

   Tack själv, ha en underbar dag kram

 2. Eva den

  Det kändes i hjärtat och magen att det här var till mig. Jag vill så gärna stressa fram…allt. men nu ska saker få gro i sin egna takt. Tack🧡

  • aldarana den

   Tack för ditt svar, och vad roligt att du kände det var till dig. Ja att låta saker och ting gro i sin egen, ha en underbar dag kram

 3. Anna den

  🙏💓

  • aldarana den

   Tack och ha en underbar dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.