Aldarana

4

Budskap från andra sidan 10-13/9

Twin flames och tidigare liv.

Sedan jag stötte på fenomenet twin flames för drygt tre år sedan och började forska i det, både genom andra som jag tycker är bra, men också genom andevärlden, regression och änglarna så är det något som jag sätt mer och mer.. Det är Ärkeängel Mikael som är skyddsängel för twinflames, han har hjälpt mig otaliga gånger när jag har haft ett samtal om detta fenomen. När jag sedan träffade min twinflame och fick uppleva det här i första hand med allt det innebär. Den här resan är som jag skrivit om tidigare inte lätt och det förekommer under resan en hel del rädslor, blockeringar och framförallt en så stor kärlek att det känns övermäktigt ibland.

Sedan vi föddes som en själ som sedan delades har vi levt otaliga liv ihop. Vi har både levt som partners, vänner, ovänner och ibland även bara sida vid sida utan knappt någon kontakt. I varje liv har vi utforskat och lärt oss. Det är det som livet går ut på enligt andevärlden. Vi är här för att lära oss. I vissa av våra liv har vi dragit på oss sår och blockeringar som vi inte läkte eller löste upp. De här dras med i nästa liv och nästa liv om vi inte läker eller löser upp blockeringarna.

När man tittar på sår och blockeringar ska man alltid titta först på det livet man lever, att gå tillbaka och spåra sina skuggor för att se varför man agerar som man gör ibland eller varför vissa saker som andra gör mot en triggar är alltid bra att göra och ibland en nödvändighet för att komma vidare i livet.

Det jag har märkt både genom mina egna regressioner och genom att titta på andras är att det går som en röd tråd när det gäller sår och blockeringar. De man inte har löst har kommit tillbaka i det här livet. I andra former visserligen men de är ändå där. För att ta ett exempel: om din twinflame i några tidigare liv vänt dig ryggen av olika anledningar och det såret inte är läkt, så kommer hela du triggas otroligt när din twinflame inte är redo än i det här livet. Det kan bero på en massa saker i det här livet men för dig är det som att den vänder dig ryggen. Otaliga jag har pratat med förstår inte varför de reagerar så hårt, varför det känns som att allt rasar när det här händer. De är i grund och botten starka individer som aldrig reagerat så här hårt och många av dom till och med ifrågasätter sin mentala hälsa.

Därför har jag nu även börjat gå in och titta på tidigare liv när jag har någon som hör av sig till som sitter fast i vissa triggers, eller som reagerar oerhört starkt på vissa av sin twinflames beteenden. Vilken röd tråd finns det och hur kan jag hjälpa till för att lösa dom? Här ska sägas att jag aldrig går in för att de ska bryta sin twinflames mönster utan hur de gör för att lösa sina egna blockeringar och triggers. Detta för att när de löser sina så löser de också på ett sätt de blockeringar som sitter i sin twinflame. Även om deras twinflame har sin egen resa och behöver lösa sina egna så kan vissa saker läkas i kontakten,

Vi sitter ihop och vi gör det för evigt. Att lära sig är ett sätt för själen att växa och bli starkare. När man gör sin egen resa och läker sår, växer man i styrka. Den här resan kan ibland vara smärtsam och svår, att titta på det som varit i det här livet och nästa är ibland inte behaglig men alltid, alltid väldigt läkande efter. När man förstår vissa saker, kan läka dom och gå vidare så lyfter en del av den börda man bär på. För varje skal man skalar av i fråga om sår och blockeringar så brukar nya dyka upp tills man är i kärnan. Den här processen tar och måste få ta tid. Det är inget man gör på en kafferast och ibland kan det ta flera år. Men var inte rädda för att göra det här. Det är oerhört läkande och i slutändan står man stark i sig själv. Man sätter bra gränser och tar hand om sig själv.

Jag har själv börjat med denna resa och vet att jag har en bit kvar innan jag står helt och hållet stark, visst har resan ibland varit besvärlig och smärtsam. Genom flera egna regressioner har jag sätt den röda tråd som går i de liv jag levt med min twinflame och som kommer tillbaka i det här livet. I början måste jag erkänna att jag var skeptiskt när jag fick från Ärkeängel Mikael att jag skulle titta på det, men när sår efter sår dök upp i mina regressioner började jag tro och framförallt förstå.

Det här är en besvärlig resa, men det jag har fått höra från dag ett och både ser och hör i fråga om tecken, synkroniciteter och även från änglarna är att de alltid är där för att stötta oss, lyfta och trösta oss. De finns alltid vid vår sida och viker inte en tum. För mig är det en gåva som gör mig både tacksam och ödmjuk.

Välkomna att ringa mig på Tarotguiderna för vägledning i livsfrågor.

Torsdag 10/9 kl 16-19

Söndag 13/9 kl 13-16 och kl 18-20

klicka på bilden för att läsa mer om mig

Lenormand

Önskebrunnen Det här kortet symboliserar, önskningar, resurser, kreativitet och helande, om du tittar in i brunnens djupa mörker kan du se dina innersta tankar och önskningar. Se inom dig vad du vill ha ut av livet, vad är det som fattas och vad är det som du kan nå på egen hand. Var inte rädd för att önska dig till universum. Vilka sanningar vill du ska uppdagas? Hur ska du nå dina drömmar? Sitt en stund stilla och gå ned i dina egna djup för att se både sanningar och önskningar. Gör sedan dina önskningar verkliga genom att redan se att de har slagit in. Det här kortet lovar mycket men varnar också för att det kan komma sanningar som gör ont och önskningar som slår in som ibland inte är bra. Så var noga med vad du önskar och se vilka konsekvenser det kan få.

Kortet nedaför kom upp för några dagar sedan och eftersom det kommer upp igen måste det vara ett budskap som andevärlden vill verkligen ska komma fram.

Fåglarna Det här kortet symboliserar kommunikation, ett telefonsamtal, ett sms, en dejt, möten mellan syskon, älskande eller en partner. Kortet handlar om skvaller, att föra vidare information av ett positivt slag. Många gånger handlar en relation ofta mer än om två personer, här visar det att fler kan ha åsikter men att det i det här fallet är av positiv art. Lyckönskningar eller en vilja av att para ihop två finns nu. Ta vara på den här energin som kommer i form av information där du får framåt i ditt kärleksliv. Nu är tid att paras ihop för att det som var delat ska helas. Detta sker genom att universum behöver repareras och att kärleken ska styra framöver i stället för hatet. Många bäckar små hjälper till att få ett stort flöde av kärlek. Var med i den energin som fåglarna är med varandra i stora flockar. Se det positiva i den information du kommer att få, låt ditt hjärta vara med i energin och låt inte rädslan stå i vägen för din lycka.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. 🌞 den

  Tack Lena💖 ha de gott och en underbar helg🤗

  • aldarana den

   Tack själv ha en underbar dag kram

 2. Lotta den

  Tack för att du guidar mig till att lära mig mer om mig själv. Tack!

  • aldarana den

   Tack själv vännen, ha en underbar dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.