Aldarana

1

Budskap från andra sidan 7-9/9

Varför är det viktigt att lära sig.

Ett fenomen som blev känt genom ett amerikansk program för tjugo år sedan är att leta spöken, att genom olika maskiner hitta bevis för andevärlden. De finns en uppsjö av dessa program som har varit på både kända och okända platser där det sägs spöka. Jag tittar själv på ett par av dessa program och kan både tycka de är bra och dåliga.

Det bra är att de får fram bevis för andevärlden, som medium så kan jag bara genom min förmåga försöka från fram, saker som gör att den jag har framför mig vet vem jag pratar med. Med olika maskiner och ibland även diktafoner där man får fram röster får de här spökjägarna fram konkreta bevis många gånger.

Det dåliga är att många gånger vet de inte vem de pratar med och att de också kallar in andar som i bland inte är så trevliga. Vid ett par tre tillfällen har jag fått göra en husrening där jag fått ta bort just sådana andar. Visst förstår jag att det är spännande att prova själv när man sett de här programmen. Visst är det både roligt och lite spännande att få konkreta bevis för att det finns något där. Alla de som håller på med det här är mer eller mindre öppna och det är där rubriken kommer in.

Att lära sig så passa mycket om sina förmågor att man vet vem som kommer på besök är för mig A och O, att inte veta är lite som att prova anden i glaset eller ett Ouija bräde. Man vet inte vem som pratar med en och det finns andar som luras, jag har själv blivit grundlurad av en ande. En trevlig en i och för sig och han skrattade gott efter. Att gå en kurs eller gå efter sin intuition är bra. Jag kan inte nog tjata om att ju mer man lär sig om sina förmågor desto säkrare blir man på sig själv. Det här betyder inte att man måste jobba med andevärlden heltid, utan handlar helt och hållet om att lära sig mer om sig själv.

Vi är alla olika och är olika starka i våra förmågor, det här betyder inte att någon är bättre eller sämre än någon annan. Vi är bara olika och unika i vårt sätt att kommunicera. Så är du en av dom som har olika maskiner för att leta spöken, så är du antagligen rätt öppen. Gör dig själv en tjänst genom att lära dig mer om dina förmågor genom kurser, eller andra utbildningar. Gå på din känsla och om du känner ett obehag när du får in någon ande via en maskin så backa undan och säg att du inte vill prata mer. Onda andar finns enligt mig inte, men däremot elaka, de som är arga, de som har ångest och de som bara vill busa och luras. När du vet att du får kontakt med en sådan och inte vill prata, be din väktare om hjälp och säg sedan att du inte är intresserad av att ha kontakt längre.

Lär dig så pass mycket att du kanske till och med till slut kan ha kontakt med de här andarna om du vill veta mer. Tro på er själva, kan andra kan även ni lära er.

Ha det gott idag

Välkomna att ringa mig på Tarotguiderna för vägledning i livsfrågor

Måndag 7/9 kl 14-16 och kl 19-22

Onsdag 9/9 kl 14-16 och kl 19-22

klicka på bilden för att läsa mer om mig

Lenormand

Fåglarna Det här kortet symboliserar kommunikation, ett telefonsamtal, ett sms, en dejt, möten mellan syskon, älskande eller en partner. Kortet handlar om skvaller, att föra vidare information av ett positivt slag. Många gånger handlar en relation ofta mer än om två personer, här visar det att fler kan ha åsikter men att det i det här fallet är av positiv art. Lyckönskningar eller en vilja av att para ihop två finns nu. Ta vara på den här energin som kommer i form av information där du får framåt i ditt kärleksliv. Nu är tid att paras ihop för att det som var delat ska helas. Detta sker genom att universum behöver repareras och att kärleken ska styra framöver i stället för hatet. Många bäckar små hjälper till att få ett stort flöde av kärlek. Var med i den energin som fåglarna är med varandra i stora flockar. Se det positiva i den information du kommer att få, låt ditt hjärta vara med i energin och låt inte rädslan stå i vägen för din lycka.
Förstoringsglaset
Det här kortet symboliserar att titta närmare på saker och ting, att analysera och att vara kritisk. Se det som behöver ändras och försök vara analytisk och kritisk, vad kan du göra för små saker för att ändra din relation, ditt arbete eller ditt fokus. Många gånger kan små saker ändra det som känns stort och svårt. Kanske behöver du se djupare på saker för att allt ska falla på plats. Att ändra på en energi som inte för en framåt kan många gånger vara svårt och besvärligt. Man ser bara det stora och glömmer att en liten tuva kan stjälpa ett stort lass. Behöver du älska dig själv mer för att din relation ska bli bättre? Behöver du kanske ändra dina energier i små steg för att kärleken ska komma in? Behöver du börja söka ett annat arbete eftersom du inte trivs där du är nu? Nu är tid att transformeras och att göra det du vill göra snarare än det du känner att du måste göra
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. 🌞 den

    Tack Lena 💖

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.