Aldarana

4

Budskap från andra sidan 2-3/9

Fullmåne

Dagens blogginlägg blir lite kort.

I dag är det fullmåne och det är oerhört starka energier i farten.

Ta tillfället i akt under den här fullmånen att släppa allt gammalt ni inte behöver eller vill ha i ert liv. Förbered er under den här tiden nu till nästa nymåne att göra den här resan. Så att ni sedan kan ta in det nya. Ett bra sätt är att skriva på lappar det ni vill släppa och sedan bränna dem.

Lycka till under den här fullmånen och ha en underbar kväll i hennes sken.

Välkomna att ringa mig på Tarotguiderna för vägledning i livsfrågor.

Onsdag 2/9 kl 14-16 och kl 17-19

Torsdag 3/9 kl 10-13 och kl 16-19

klicka på bilden för att läsa mer om mig

Lenormand

Hjärtat Det här kortet symboliserar lycka, kärlek, känslor, passion och tillgivenhet. Kärleken är på väg in i ditt liv med stormsteg, det väller in en kärleksvåg över världen som du får ta del av. Ingen är undantagen, det är dags att gamla karmarelationer läks, det är dags för själsfränder att mötas och sluta cirkeln, det är dags att känna lycka för att den här energin ska fortsätta från gräsrotsnivå till världspolitik. Vi har sett hur världen blivit en kallare plats och har vänt vinden mot kärlek. Du är värd den kärlek du vill ha, den lycka och den frid som följer med det. Öppna ditt hjärtchakra så det blir vidöppet och tillåt dig själv att ta del av den här kärleksvågen som sveper fram, ta in den kärlek som kommer utan rädsla och var viss om att vi som stöttar dig i andevärlden vill det som är bäst för dig. Du behöver bara göra en sak… Öppna ditt hjärta för kärlek Även för dig själv, det är oerhört viktigt att du börjar se dig själv i ett annat ljus. Du är vacker, stark, viktig för andra, ett ljus i mörkret för många och du behöver hålla om dig själv ibland.
Stjärnorna Det här kortet symboliserar vägledning, glittrande stjärnor, healing och en känsla av att vara omhändertagen. Även att följa sin stjärna och hitta nya vägar att utforska. Wish upon a star, for I bring hope and light afar. Det är dags att titta och söka sig mot stjärnorna, att sträcka sig mot nya nivåer i din karriär, medvetande eller kärlek. Var inte rädd för att önska till mig, jag ser dina drömmar och önskningar och gör så att de blir sanna. Jag ger dig hopp om framtiden och att allt i slutändan blir bra. Sträck dig mot mig och jag ger dig healing, hitta din stjärna, den stjärna där din själ föddes. Jag ger dig optimism, ambition och en vilja att bli bättre. Låt mig skina i dina ögon och var sann mot dig själv i dina visioner.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Leischa den

  Mina fina svanar🦢🥰 🦢Tack så mkt för budskapen🙏❤

 2. Lotta den

  Tack så mycket för att du förmedlar budskap till mig med flera! Du hjälper! Villkorslöst! Du bidrar till ljus. Det är stort.

 3. Lotta den

  Tack🌹Fina rader som värmer 🌻

 4. LottaIrene den

  Tack🌹Fina rader som värmer 🌻

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.