Aldarana

2

Budskap från andra sidan 30-31/8

Att arbeta som medium

För snart tre år sedan tog jag steget att bli egen företagare och börja arbeta som medium på heltid. Det beslutet hade vuxit fram i över fem år. När jag började lära mig om andevärlden, trodde jag aldrig att jag en dag skulle sitta här.

Hur är det då att arbeta som medium på heltid?

Vad är det för personer man möter och vilka reaktioner får man?

Jag vet att det är många som funderar på det här, vissa av rätt anledningar, att hjälpa och att tillföra något. Andra av fel anledningar, nämligen mycket pengar. Det är inte meningen att man inte ska kunna ta betalt för sin tid, men när det är den enda anledningen så blir det fel i alla fall enligt min mening.

Vad kan man förvänta sig när man slår in på den här vägen?

Först och främst att reaktionerna från de man möter är rätt mycket svart eller vitt. De som säger tvärt att de inte tror på det här. De som tycker man lurar människor på pengar och de som säger att man pratar med demoner.

De som antingen genom religion, rädsla eller avoghet helt enkelt tycker att det man gör är förkastligt. Dessa personer har jag helt slutat bekymra mig om. Jag försöker aldrig pracka på människor min övertygelse och brukar även säga att jag är nog mer kritisk än de flesta när det gäller medium. Visst kan jag ibland tycka det är tragiskt att de är så fast i sina egna tankar att de inte ser allt det underbara med andevärlden. Vill man gå ut med att man är arbetande medium så får man förvänta sig att man kommer att möta dessa personer. Hur man väljer att bemöta dessa som på något sätt anser sig ha rätt att skälla på en för ens yrke är upp till var och en. Jag struntar helt enkelt i dom.

Sedan har vi den andra kategorin som verkligen tror på eller vet att andevärlden finns. De som är nyfikna och de som vill ha svar på vad som finns där ute. De som sträcker ut en hand till mig för att få en förklaring och de som vill ha min hjälp.

Här försöker jag så ofta jag kan att hjälpa till med det jag har lärt mig av andevärlden när det gäller första kontakten. Här kommer den andra negativa sidan av mediumskapet. Vissa personer tror att man är ett orakel, inget kan vara mer fel. Vi som arbetar med det här sitter inte på den ultimata sanningen. Vi är inte orakel och det medium som benhårt säger att allt det mediumet får fram är sanning ljuger. Varför undrar ni säkert? Våra tolkningar kan alltid ha en felmarginal, som tid t ex, eller att man inte uppfattar allt som andevärlden säger. När man får ett budskap tänk då på att saker och ting kan ändra sig lite under resans gång. Väldigt mycket beroende på vad du själv gör. Din fria vilja kan ibland ändra saker och ting.

Den andra negativa sidan är att man i bland blir betraktad som en halvgud, att människor är så imponerade av det man gör att de ser en som en som vet allt. Vi som arbetar med det här är vanliga personer med fel och brister som alla andra, vi har våra sår och vårt bagage. Som nyblivet medium, där man precis börjat arbeta med det här så är det lätt att ryckas med i den känslan. Här behöver man verkligen passa på sig själv så man inte sätter sig på höga hästar.

Vad är då positivt?

Allt 🙂

Eller ska jag säga otroligt mycket, känslan att veta att man hjälper människor, att man lindrar deras oro, att man ger dom hopp och att man kan skänka en smula glädje i deras liv genom deras sittning, gör underverk för en själv. Till och med de negativa kan ha en positiv effekt. När man möter någon negativ står man många gånger starkare i sin övertygelse.

Att få hjälpa andar som fastnat över, helst när det gäller barn som fastnat är det otroligt givande att få se att antingen deras föräldrar eller någon annan möter upp dom för att föra dom hem. Att lugna en arg ande som fastnat bara genom att den får berätta sin historia är en underbar känsla. Att hela tiden vara omgiven av kärlek från sina guider, änglar, nära och kära är tryggt och värmande. Att veta att man hela tiden har de bakom ryggen för att hjälpa en är en underbar känsla.

Att helt enkelt bada i den kärleksvåg som sköljer över en från ens hjälpare är en underbar och mäktig känsla. Det är därför jag fortsätter år efter år, även om jag har haft jobbiga tider, även om jag ibland tvivlat på mig själv och även om jag ibland känt mig trött in i benmärgen eftersom det här tar energi, otroligt mycket energi ibland. Deras kärlek och stöd lyfter mig varje dag och jag kan aldrig gå tillbaka till den jag varit. För er som står i startgroparna till att gå ut som medium, arbetande medium, tänk på att ni kommer att möta negativitet. Men framför allt, otroligt mycket positivitet, mycket kärlek och känslan av att ni är älskade av era hjälpare, det uppväger allt och lyfter er otroligt.

Välkomna att ringa mig på Tarotguiderna för vägledning i livsfrågor

Söndag 30/8 kl 13-16 och kl 18-20

Måndag 31/8 kl 13-16.

klicka på bilden för att läsa mer om mig

Lenormand

Kvinnan Det här kortet symboliserar en kvinna, längtan efter kärlek, väntan, drömmande och vila. Din väntan och längtan är snart förbi, den kärlek som universum har på lut för dig är på väg. Dina drömmar är på väg att gå i uppfyllelse, var noga med vad du drömmer om, ta dig tid att vila från stressen av att vilja att allt sker på en gång. Låt saker har sin gilla gång för att allt ska bli bra i slutändan. Vänta dig mirakel och mirakel kommer att ske. Lär känna din inre kvinna under tiden du väntar och se framför dig att dina drömmar blir sanna.
Nyckeln Det här kortet symboliserar upptäckter, lösningar, öde, att synkronisera något och tecken. Det här kortet symboliserar också nyckeln till ens hjärta, att öppna dörrar för något eller någon och att släppa in någon i sitt hjärta. Se inte problemen, se lösningarna. Var inte rädd för var ödet har på lut för dig, andevärlden, dina guider och änglar arbetar oavbrutet för att du ska få det så bra som möjligt. Vi finns där för dig när du är förvirrad och inte ser någon lösning. Titta efter tecknen vi ger dig, de kan verka svåra ibland att följa men slutar alltid i en känsla av välbefinnande och lycka. Släpp in kärleken i ditt hjärta och låt den fylla hela dig, öppna dörren för att gå nya vägar och se nya saker. Var nyfiken och busig men framför allt, stäng inte dörren för nya människor och nya upptäckter
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Leischa den

    Tack fina🙏❤

  2. Lotta den

    Tack för hjälpen!

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.