Aldarana

6

Budskap från andra sidan 23-24/8

Att hålla i sina energier.

Väldigt ofta kommer jag i kontakt med de som jobbar inom vården på något sätt. Eller de som kommer i kontakt med människor hela dagarna. Jag vill börja med att tacka er som jobbar inom vården. Ni är guld värda och gör ett fantastiskt jobb. Efter att ha jobbat drygt ett år som personlig assistent så är jag full av beundran för er som orkar år efter år.

De personer som dagligen kommer i kontakt med människor som behöver hjälp dränerar sig ofta på energi. De är empater som vill göra sitt arbete till hundratio procent. Det är där det går helt snett ibland. De ger och ger utan att tänka på sig själv. De tycker att de gör ett dåligt arbete om de inte gör det. Har man sedan en hemmasituation som gör att man dräneras på ännu mer energi, så ligger man på minussidan när dagen är slut. Det här kanske går en stund men till slut orkar man helt enkelt inte.

Det här är så vanligt att personer inom vården gör eller för den delen de som arbetar med människor eller möter människor hela dagarna. Det räcker med att en patient eller kund är lite krävande så slänger man ut sin energi för att hjälpa dom. Jag har pratat med många som säger att de har energitjuvar i närheten. Personer som kräver saker hela tiden utan att ge tillbaka.

Ska man då sluta arbeta med människor för att få tillbaka sin energi?

Nej inte alls men man kan behöva lära sig att hålla i sin energi mer. Se det som att ni varje dag har en hink energi. Om ni öser ur den så att ni vid dagens slut har inget eller väldigt lite i hinken, orkar ni inget alls.

Hur gör man då för att hålla i sin energi.

Det finns flera tips och trix man kan göra för att få tillbaka sin energi. Eller att få tillbaka den. Att man vid dagens slut har kvar halva hinken i stället för att den är helt torr. Här nedanför kommer några punkter som ni kan använda.

 • Sätt gränser, gränssättning är oerhört viktigt, vare sig det gäller kunder, patienter, vänner eller släkt. Ge av er själva men inte till hundratio procent, hjälp men gå inte in för djupt och vid dagens slut, släpp arbetet och ta inte med det hem. Med släkt och vänner gäller det gränssättning. Har ni någon i er närhet ni ger för mycket energi? Ni behöver inte alltid vara där för den personen, ni kan säga nej när ni inte orkar. Det gör er inte till en sämre person. Ni behöver inte alltid vara behövda av någon. Se det som att ni behöver er själva ibland. Stötta istället för att bära, hjälp med självhjälp. Ibland kan man bemötas av sura miner eller ilska, det är helt okej att då dra sig tillbaka lite mer. Ni är inte där för att ge den här personen energi. Ni kan däremot stötta personen så den själv hittar sin väg. Det är en stor skillnad.
 • När ni känner att ni blir överfallen rent energimässigt av någon, ni känner av den här personen oerhört mycket. Försök då att antingen skjuta bort personens energi eller helt enkelt ignorera den. Ni behöver inte den personens känslor eller energi. Ni har nog med er själva och era känslor. Det här krävs lite träning men ju mer man tränar desto lättare går det, till slut går det på rutin.
 • Sätt er ner med fötterna på golvet eller marken. Håll händerna på sidan av er och andas djupt och lugnt. Sitt så ett par minuter tills ni kommer ned i varv, se hur det växer ut rötter från era fötter till moder jord. Dessa rötter ska ned djupt i marken. När ni känner er redo, se det som att all energi ni dragit åt er är smutsvatten. Släpp det här smutsvattnet till moder jord och se till att ni är helt tömda innan ni går till nästa steg. När ni känner er tömda på den dåliga energin, ta ett par djupa andetag och dra upp nytt friskt källvatten från moder jord, fyll er till bredden med det här vattnet. Den här övningen kan ni göra varje dag, gör den gärna efter en arbetsdag.
Se det som att ni har så här nu, när ni är klarar ska dessa vita områden vara mycket närmare kroppen eran.

Dessa saker gör jag ofta och ibland dagligen. Det knepigaste av de här är att sätta gränser och både en och två gånger har jag mötts av sura miner. Nu för tiden struntar jag i de sura minerna. Den här personen behöver stå på egna ben, göra sin egen resa för att lära sig, vi lever på den här jorden i det här livet för att lära oss. Och kanske är det till och med så att du det här livet föddes till att lära dig sätta gränser. Att sätta gränser på ett kärleksfullt sätt är lite knepigt, men det går.

Ni klarar det här, börja redan i dag att ta tillbaka er energi. Lycka till även om jag inte tror det behövs. Ni är starka personer som klarat av mycket svårare saker i livet än de här övningarna. Jag har full tillit till er. Kram

Välkommen att ringa mig på Tarotguiderna för vägledning i livsfrågor.

Söndag 23/8 kl 13-16 och kl 19-22

Måndag 24/8 kl 14-16 och kl 19-22

Klicka gärna på bilden för att läsa mer om mig

Lenormand

Blommorna Det här kortet symboliserar lycka och presenter och att något ändras till det bättre. Det är din tid nu, den tid när allt vänder och livet blir ljusare igen. Förvänta dig lycka och att det är dags för dig att ta din plats i världen där lycka och välmående finns. Det här kortet representerar även presenter, att ge en gåva är många gånger lika roligt som att få en gåva. Ge bort gåvor till dom du tycker om, du kommer även att få gåvor som gör dig glad.Det kan vara allt från materiella ting till en kram från en kär vän. Det är en tid nu av lycka,välmående och framgång. Stig ombord på det tåget och låt det ta dig dit du alltid velat vara .
Kompassen Det här kortet symboliserar hur man hittar sin väg, att det finns ett beslut man måste ta eller att fokusera på vilken riktning man ska gå i. Låt inte din inre kompass snurra runt. Sätt upp ett mål och försök sedan att nå det på bästa sätt. Det är dags att ta beslut nu som gynnar dig och din väg framåt. Det kan vara i kärlek,arbete, fritid eller studier. Se åt vilket håll din kompass visar, sevad som finns framför dig för att du ska nå ditt mål. Rör dig sedan åt det håll den riktar sig. Ta hand om dig under resans gång och stanna upp då och då för att se om kompassen inte har rört sig och det är dags att gå i en annan riktning en stund för att komma till ditt mål. Se var din kompass styr dig till för personer som kan hjälpa dig till ditt mål. Ta deras hjälp när det är nödvändigt och se sedan var din inre kompass riktar dig mot för nytt mål i livet.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. Leischa den

  Åh men gud, du kan inte ana hur exakt detta var och är nu…sliter stenhårt med gränssättningar sen länge och är dessutom högempat och högkänslig men börjar sätta sej mer och mer med gränssättningarna men tufft med en del nära tyvärr…Tack för alla dessa ord idag, kramar i massor🙏❤

 2. Lotta den

  Tack för budskapet!

  • Lena den

   Tack så ❤-ligt för budskapet. Önskar Dig en bra dag 🥰

   • aldarana den

    Tack själv och ha en underbar dag kram

 3. 🌞 den

  Tack Lena💖

  • aldarana den

   Tack själv och ha en underbar dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.