Aldarana

11

Budskap från andevärlden 20-21/8

Tecken och synkroniciteter.

När vi önskar något starkt, när vi vill ändra vårat liv på något sätt eller när vi längtar efter något väldigt starkt, går universum in och får denna önskan att gå från dröm till verklighet. I bland går det väldigt snabbt att att det blir verklighet i bland lite längre tid.

Det jag har fått till mig gång på gång är att det sker inte förrän det är rätt tid, vare sig det är kärlek, arbete eller flytt. I bland krävs det lite mer arbete från en själv och andra gånger så flyter det bara på. Varför krävs det ibland lite mer arbete av oss själva? T ex om man vill ha in något i sitt liv, kärlek, arbete eller en ny bostad, behöver man sträcka ut sina energier åt det hållet. I kärlek att man visar genom egna beslut, handlingar och tankar vilken sorts kärlek man vill ha i sitt liv. Tänk också där på att lika attraherar lika, ibland kan det till och med vara så att det tar tid för att man själv inte är i balans.

Även i kärlek så behöver man tänka på den andra individen, den personen kanske inte heller är i rätt balans för att ni ska få en bra relation. Då går universum in och fördröjer det här en stund för att allt ska bli rätt. Det här gäller även arbete och flytt. Tänk efter, hur många gånger har ni inte önskat något väldigt starkt, varit frustrerade för att det inte har hänt på en gång. När det väl händer och ni tänker tillbaka så inser ni att när vi ville ha det, var det inte rätt tid för er. Då hade ni inte kunnat hantera det på rätt sätt.

Hur gör du universum, änglarna och guiderna för att kommunicera med er när ni väntar och ibland förtvivla?. När tiden går och frustrationen blir större och större, när hopplösheten kryper in och när tvivlen börjar hopa sig.

De ger er tecken och synkroniciteter, ibland är de rätt subtila och ibland kastas det rätt i ansiktet på er. Innan jag flyttade till Skåne frågade jag flera gånger, är det här verkligen rätt? Ska jag flytta över hundra mil för att börja ett nytt liv? Min längtan till Skåne var oerhört stark och jag visste att det var något jag skulle göra där. Inte bara vara där på semester utan något annat. Här måste jag erkänna att jag inte vet fortfarande 😀 men det lär visa sig, jag trivs det är det viktigaste.

De tecken och synkroniciteter som verkligen kastades på mig gjorde att jag i slutändan aldrig tvivlade. Det var allt från massor med vita fjädrar när jag var i Helsingborg till att vänners släktingar bodde precis bredvid där jag skulle bo. Nummer 11.11, 2222, 333, kom upp starkt, sånger som inte försvann förrän jag var in och tittade på texterna och starka drömmar. Till slut sa jag åt universum och de andra runt mig som är mina hjälpare att: ja jag fattar nu 🙂

När jag väl flyttat ned kom tvivlen igen, det blir lätt så när man börjar ett nytt liv, har jag gjort rätt? Herregud vad håller jag på med i min ålder 😀 . Då kom de igen, tecknen och synkroniciteterna, det första var att den sjuksköterska jag träffade när jag var in för att titta till min hals, var från en by bara någon mil från där jag bodde i Jämtland. Det andra var att tjejen på macken hade haft en affär bara några hundra meter från mitt hus i Jämtland och sedan fortsatte det. Det var nummer igen, drömmar och sånger. Det är så de kommunicerar med med och är jag riktigt tjurig och inte ser eller uppmärksammar alla tecken så kastar de vita fjädrar framför ansiktet på mig 😀

Tänk på det när ni förtvivlar, änglarna, universum och era guider arbetar för att er dröm ska bli verklighet hela tiden. De vet när det är rätt tid för er och under tiden skickar de er tecken och synkroniciteter i er väg. Om ni inte uppfattar dom den första gången kommer det fler. I mitt fall är det mest drömmar och sånger. Se vad som är mest framträdande i ert fall och ha tilltro till att det blir bra i slutändan.

Välkomna att ringa mig på Tarotguiderna för vägledning i livsfrågor

Torsdag 20/8 kl 10-13 och kl 17-18.

Fredag 21/8 kl 10-12.

Klicka på bilden för att läsa mer om mig

Lenormand

Storkarna Symboliserar rörelse framåt, en flytt, en befordran, en ny kärlek, en ny familjemedlem eller en ny början. Energin börjar röra sig framåt för er, det kommer in nya människor i ert liv, det händer nya saker och det rör sig hela tiden framåt. Nu är det dags att inte sitta still i energin, låt den svepa med er på nya äventyr och omfamna det som kommer. Nu är tiden för att börja nya projekt, att söka det där arbetet ni vill ha eller att öppna hjärtat för kärleken. Det ni påbörjar nu kommer att ge utdelning senare i år.
Hjärtat Det här kortet symboliserar lycka, kärlek, känslor, passion och tillgivenhet. Kärleken är på väg in i ditt liv med stormsteg, det väller i en kärleksvåg över världen som du får ta del av. Ingen är undantagen, det är dags att gamla karmarelationer läks, det är dags för själsfränder att mötas och sluta cirkeln, det är dags att känna lycka för att de här energin ska fortsätta från gräsrotsnivå till världspolitik. Vi har ett hur världen blivit en kallare plats och har vänt vinden mot kärlek. Du är värd den kärlek du vill ha, den lycka och den frid som följer med det. Öppna ditt hjärtchakra så det blir vidöppet och tillåt dig själv att ta del av den här kärleksvågen som sveper fram, ta in den kärlek som kommer utan rädsla och var viss om att vi som stöttar dig i andevärlden vill det som är bäst för dig. Du behöver bara göra en sak… Öppna ditt hjärta för kärlek Även för dig själv, det är oerhört viktigt att du börjar se dig själv i ett annat ljus. Du är vacker, stark, viktig för andra, ett ljus i mörkret för många och du behöver hålla om dig själv ibland.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

11 kommentarer

 1. Lotta den

  Tack så jättemycket! Du är magisk!

  • aldarana den

   Tack för dina fina ord, ha en underbar dag kram

 2. Louise den

  Tack för din klokskap 🙏🧡 det var precis vad jag behövde höra just nu……. 🐦🐦🐦

  • aldarana den

   Tack snälla för dina fina ord, ha en underbar dag kram

 3. Leischa den

  Tack fina du för viktig påminnelse och fina budskap🙏❤ Jag drunknar i alla dessa budskap och det är alldeles, alldeles underbart men ibland lika frustrerande🙈😍 Hjärtformationer i massor, i både naturen, i matlagningen, för min inre syn, drömmar m.m m.m, siffror, siffror, siffroooor, låttexter och drömmar…jaaa, you name it❤ Sååå tacksam, om än lite otålig med en gnutta frustration och förvirring❤🙏

  • aldarana den

   Tack för dina fina ord, ja det är frustrerande att vänta när man får alla dessa tecken. Håll ut de ger dig dem av en orsak. Ha en underbar dag kram

   • Leischa den

    Tack så mkt och storkram till dej🙏❤

 4. 🌞 den

  Tack fina Lena🌹🌹🌹 längtar efter att få läsa dina budskap☺️

  • aldarana den

   Tack snälla du, ha en underbar dag kram

 5. C den

  Du är bäst! Klok, omtänksam och lättförståelig! ❤️

  • aldarana den

   Tack snälla, ha en underbar dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.