Aldarana

4

Budskap från andra sidan 18-19/8

Medium

För snart tio år sedan började jag min bana inom det andliga som senare skulle resultera i att jag arbetar med det här till hundra procent.

Vid den tidpunkten hade jag inte tänkt arbeta med det, jag ansåg mig inte bra nog, eller att jag skulle bli bra nog att ha sittningar. Vad jag inte visste då var att andevärlden hade andra planer för mig 😀 sakta men säkert började jag att ha sittningar. Det började med att jag trakasserade mina vänner, sedan efter ett par år in i utbildningen började jag ta betalt för mina tjänster. Vid det laget hade jag lärt mig så pass mycket att jag kände mig redo för att ta mig an det här arbetet. När jag i stort sett var klar med den treåriga utbildning jag gick, började jag på en tarotlinje.

Redan tidigt insåg jag att Tarotkort inte var det jag skulle börja med först utan det var runorna som kallade mig. Nu håller jag på att lära mig tarotkort och vet att det tar år innan man kan känna sig säker när man spår med dom. I stället började jag med orakel kort för att nu använda Lenormandkort mest. Det viktigaste är inte vad för verktyg man har utan att man använder dom väl.

Under de här åren har jag också tyvärr fått se baksidan av det här yrket. En baksida som inte är snygg och som ibland förstör för människor. Att jag hade drygt tjugofemårs erfarenhet med att jobba i kassan på ICA för att senare ha min egen affär, gjorde att jag hade vana att prata med människor. Att behandla alla med respekt och vänlighet även när människor är arga, ångestfyllda eller påverkade har jag fått lära mig under åren i kassan.

Det här går tillbaka i mitt yrke, att behandla de som hör av sig till mig med respekt och vänlighet är A och O för mig. Därför gör det ont i mig när jag hör att andra i den här branschen inte gör det.

Något som jag också ser är att andevärlden har blivit lite av en snabbmatsrestaurang vilket också för mig gör ont. Våra guider, skyddsänglar, nära och kära är inga maskiner som står i givakt när vi vill ha svar, eller i många fall kräver svar. Det skall vara snabba svar och helst så detaljerade som möjligt. Dessa hjälpare förtjänar respekt och att man alltid, alltid tackar dom efteråt. Nu pratar jag om hur branschen håller på att utvecklas i allmänhet. Jag ser det här i både reklam, i vissa grupper på facebook och hör även om det. Jag ska inte säga att inte andevärlden kan komma med snabba svar, de kan de absolut men för det mesta så är det inte så.

Det jag också har märkt är alla dessa helgkurser eller liknande där man efter en helg blir fullfjädrat medium, eller en helgkurs i tarot och sedan ska man kunna det här. Många som redan efter en helgkurs går ut och arbetar för att sedan inte vara beredd på vad som händer. De ska handskas med både andevärlden och människovärlden. De tror att man kan få snabba pengar i det yrket och att vi medium täljer guld och badar i pengar.

Inget kan vara mer fjärran från sanningen. Visst finns det de som tjänar bra med pengar, de har också under åren arbetat upp ett rykte och antagligen hållit på i några år innan det lossnar för dom.

Tycker ni jag låter negativ? Kanske lite, jag är nervös för utvecklingen i den här branschen och tycker att man ska behandla andevärlden med respekt.

Om ni känner manade till att börja arbeta med andevärlden eller att ni vill lära er mer rekommenderar jag flera saker. Detta är för er egen skull och för att ni ska klara det här så bra som möjligt. Detta yrke är för mig det mest givande som finns och jag verkligen älskar det. Jag blir alltid glad när jag hör om någon som gått utbildningar och är duktig. Andevärlden har fått ännu en duktig ambassadör som kan framföra deras budskap på ett bra sätt.

För er som är i början på er resa vill jag ge några tips för att ni ska klara av den här resan på ett så bra sätt som möjligt.

 • Gå en eller flera långa utbildningar innan ni börjar jobba. Låt det här ta tid, vad ni än lär er. Att hasta igenom en utbildning gör bara att ni är dåligt förberedda på vad ni kommer att möta.
 • Ta er tid att tänka på vad ni vill med den här resan, när ni väl öppnat er och släppt in andevärlden är det svårt att stänga sig igen. Var beredd på att ni kommer att möta andar som inte är så trevliga. Vissa har fastnat och avled med t ex ilska eller ångest. Desto mer ni förbereder er på dessa, desto lättare har ni att klara av dom.
 • Jämför er inte med andra medium, just du är unik i ditt sätt att förmedla vad andevärlden har att säga. Det gör dig varken bättre eller sämre utan unik. De som dras till din energi vill ha just ditt sätt att förmedla vad andevärlden har att säga.
 • Det är inte bara andevärlden ni har att göra med, ni kommer även att möta människor som både känner ilska, ångest och rädsla. Var alltid respektfull och vänlig även när andevärlden kommer med negativa budskap. För de kommer de att göra, andevärlden är kärleksfulla men väldigt raka i sin kommunikation. Tänk på att ni pratar med personer som ibland kan vara sköra. Ju mer ni lär er om hur att hantera människor desto lättare kommer ert arbete att vara.
 • Var noga med att ta in från fler källor, inte bara kort eller bara från guider. Ju fler källor ni tar ifrån desto lättare blir ert arbete. I mitt eget fall så spår jag i kort men jag känner också in och pratar med guider, änglar, nära och kära. Det här gör att jag får en mer samlad bild av vad de vill förmedla.
 • Låt din utbildning ta tid. Jag kan inte nog poängtera det här. Räkna med minst tre år innan ni är redo för att börja jobba.
 • Det gör det samma om ni börjar i vuxen ålder. Alla föds med de här förmågorna men vissa utvecklar dom senare i livet. Titta inte på andra som säger att de hållit på med det här sedan ungdomsåren eller att de kommer från släkter med medium, häxor eller shamaner. Du har en inneboende kunskap som bara väntar på att komma fram och då gör det detsamma vilka linjer du har bakom dig.
 • Var inte rädd för att göra fel, vi gör alla fel i bland, vi tolkar fel eller missar viss information. Det gör alla medium och den som säger något annat far med osanning. Erkänn ditt misstag, lär dig av det och släpp det sedan. Det här gör att du växer både i din kraft och kunskap.
 • Lär er att bygga kraft, att sitta en stund varje dag för att bygga kraft är bra. Att vara en kanal för andevärlden tar energi, ibland väldigt mycket energi. Ju mer ni lär er hur ni ska hålla i er egen energi desto lättare går det för er.

Det finns massor med tips jag skulle vilja ge er, men de här är de jag tycker är viktigast. I mitt mentorprogram går jag in på hur man bygger kraft, pratar med andevärlden, lär sig vissa tekniker mm. Den är utvecklad just för nybörjare och hur man börjar med den här resan.

Se inte mitt inlägg i dag som att ni inte ska börja med att lära känna andevärlden utan tvärtom. Som sagt jag är alltid lika glad när jag märker att någon är genuint intresserad av att lära sig och välkomnar alla som går den här vägen i livet. Det är underbart att ha andekontakt, helt plötsligt är man inte själv, man är omhuldad av kärlek och förståelse.

På tal om budskap från andevärlden så hälsar The Boys att det är riktigt svettigt nu och att de den sista tiden bara legat på gräsmattan med bar överkropp och en öl i handen. Inte ens de orkar göra något i värmen. 😀 Det är antagligen varför det varit så lugnt från dom på sista tiden 😀

Välkomna att ringa mig på Tarotguiderna för vägledning i livsfrågor.

Tisdag 18/8 kl 14-15 och kl 18-21.

Onsdag 19/8 kl 14-16 och kl 17-19

klicka gärna på bilden för att läsa mer om mig.

Lenormand

Fiskarna Det här kortet symboliserar överflöd, handel, säljande, självständighet, frihet, att boosta sin självkänsla, vatten och rörelse. Överflödet och det du väntat på är på väg mot dig, du har själv satt igång den här processen när du steg ur detekorrhjul du varit i länge, när du satte igång energierna för att röra dig framåt så började också en process där det du längtat efter är på väg. Hur lång tid det tar beror på hur snabbt du rör dig framåt och vilken fas du är i livet, vissa saker tar längre tid eftersom de behöver landa hos dig och din energi. Det här kan röra sig från kärlek till arbete, alla aspekter av livet handlar det här kortet om. Du har börjat röra dig framåt, flyt med och njut av färden, det är dina uppoffringar och din beslutsamhet som nu har startat resan mot det här delmålet i ditt liv som kommer att ge resultat.
Björn Det här kortet symboliserar styrka, hälsa och försvar, finanser och mat. Se din egen styrka, var den björnmamma som försvarar sina ungar, ta fram din styrka när du behöver den och låt inga andra trycka ned den. Du är stark, du klarar av det du vill göra och du kommer att gå stärkt ur den svårigheter du har haft eller har. När livet slår ner dig ta fram björnen inom dig och res dig och ryt. Har du en auktoritär person i närheten av dig, se varför den har en vilja att trycka ned dig och låt sedan den vetskapen göra dig starkare. I dig själv finns den här styrkan och du kan plocka fram den när som helst oavsett om det gäller kärlek eller arbete.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Leischa den

  🙏❤

 2. 🌞 den

  Tack Lena💖
  Lenormand korten är jättefina

 3. Lotta den

  Tack för dina kloka rader ❤️

 4. Lotta den

  Tack!

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.