Aldarana

8

Budskap från andra sidan 12-13/8

Kärlek

Jag har skrivit om den förut och under århundradena, kanske till och med årtusendena har man skrivit om kärlek, sjungit om kärlek och diktat om kärlek .

Denna komplexa känsla, kanske den mest komplexa av dom alla. Som kan göra en fnittrig som en fjortonåring, tokig, galen, sorgsen, ångestfylld, längtansfylld, glad, ledsen och som att man flyter på moln och kan ta sig an hela världen.

Lika komplext är det vem man älskar, ibland kan det vara så att den man älskar har samma känslor, ibland att personen inte har det. Varför blir man förälskad? Blir kär eller varför älskar man en person så djupt så att det känns som att man är halv när man inte är med den?

Ibland kan man svära för sig själv att man älskar en person även om man vet att relationen inte är sund, eller att man älskar någon så starkt att rädslorna man har för att förlora personen, gör att man förstör relationen i slutändan. Denna komplexa känsla har både lappat ihop och förstört under årtusenden. Den gör att man ibland släpper allt och bara går efter den, ibland att man kryper in i ett hörn och inte vill känna.

Något går som en röd tråd i alla olika stadier man har, man blir aldrig densamma efteråt. Man kommer ihåg varje stund nästan när man älskade något djupt. Något förändras i en när man älskar och när man väl känt den här känslan, vet man att just den djupa kärleken till en partner vill man alltid känna.

Jag har tagit upp boken Anam Cara förut av John O´Donohue. Han skriver i den i ett stycke att själen alltid söker kärlek. Den livnär sig på kärlek och för att själen ska blomstra behövs kärlek. Den boken rekommenderar jag verkligen.

Sedan har vi sånger som beskriver kärlek i alla dess former. Jag tänker inte ta upp alla men några sånger som har berört mig är:

De budskap jag får gång på gång från andevärlden är att inte förlora hoppet om kärleken hur ont det än gör. De arbetar ständigt för att du ska få in den kärleken i ditt liv som gör dig hel, som får din själ att sjunga och att du känner en frid och ro i ditt inre. Ha tilltro till att den kommer.

Välkomna att ringa mig på Tarotguiderna

Onsdag 12/8 kl 14-16 och kl 19-22

Torsdag 13/8 kl 16-19

Klicka på bilden för att läsa mer om mig

Lenormand

Hjärtat Det här kortet symboliserar lycka, kärlek, känslor, passion och tillgivenhet. Kärleken är på väg in i ditt liv med stormsteg, det väller in en kärleksvåg över världen som du får ta del av. Ingen är undantagen, det är dags att gamla karmarelationer läks, det är dags för själsfränder att mötas och sluta cirkeln, det är dags att känna lycka för att den här energin ska fortsätta från gräsrotsnivå till världspolitik. Vi har ett hur världen blivit en kallare plats och har vänt vinden mot kärlek. Du är värd den kärlek du vill ha, den lycka och den frid som följer med det. Öppna ditt hjärtchakra så det blir vidöppet och tillåt dig själv att ta del av den här kärleksvågen som sveper fram, ta in den kärlek som kommer utan rädsla och var viss om att vi som stöttar dig i andevärlden vill det som är bäst för dig. Du behöver bara göra en sak… Öppna ditt hjärta för kärlek Även för dig själv, det är oerhört viktigt att du börjar se dig själv i ett annat ljus. Du är vacker, stark, viktig för andra, ett ljus i mörkret för många och du behöver hålla om dig själv ibland.
Ringen Det här kortet symboliserar, giftermål, förhållande, löften, åtaganden, partnerskap, unioner, att slutföra något och beundran. Med denna ring tager jag dig…. Nu är tiden inne för att gifta sig, gå in i ett förhållande, ge löften om kärlek, gå in i partnerskap vare sig det är i kärlek eller affärer. Ringen är en symbol för kärleken i ett förhållande vare sig det är till en kärlek eller en vänskap. Vårda dina vänner, vårda din kärlek.Var inte rädd för att kärlek både till dig själv och andra. Det besvärliga i förhållandet eller när kärleken är ny och osäker kommer att rätas ut och du ser vägen framåt och den lycka det kommer att föra med sig.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

8 kommentarer

 1. Leischa den

  • aldarana den

   Tack snälla du, ha en underbar dag kram

 2. 🌞 den

  Tack fina Lena💖

  • aldarana den

   Tack själv snälla du, ha en underbar dag kram

 3. Lotta den

  Jag skickar kärlek till dig som sprider så mycket energi till så många! Tack!

  • aldarana den

   Tack snälla, ha en underbar dag kram

 4. Rosa den

  Aldarana du fick rätt i att det ordnade sej med ekonomin nu. ❤️ Du säger att kärleken också ska ordna sej nu. När jag dessutom ser dessa kärleksbudskap så tror jag på det. Tack för din hjälp 🤗❤️/ Rosa

  • aldarana den

   Hej vad härligt att höra, ha en underbar dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.