Aldarana

1

Budskap från andra sidan 9-10/8

Drömmar

De senaste nätterna har mina drömmar varit väldigt starka och gett mycket budskap. Jag har mött mina guider och änglar, fått budskap även om de i bland har varit lite knepiga. Men framför allt har de varit otroligt starka.

Vi är nu mitt i Lejonportalen och den här fullmånen vi hade var också stark. Budskapen som kommer gång på gång nu är att vi översköljs av positiva energier. Drömmarna för mig har inte alla gånger varit positiva men de har gett ett budskap om vad jag behöver jobba mer på, även det hopp som finns för mig och andra.

När vi sover så tar vår själ lite då och nu en liten promenad för att möta andra själar, guider, änglar och även nära och kära. I bland besöker den även andra sidan för ett kort tag för att fylla på energi. Detta är fullständigt normalt och vi behöver det för att kunna återknyta till vår uråldriga kunskap, för att ladda energi och för att få budskap.

Att tyda drömmar är inte alla gånger helt lätt, helst inte ens egna drömmar. De gånger jag får frågor om drömmar försöker jag att först förstå om det är budskap, ens egna undermedvetna som pratar eller om man fått besök från andra sidan som vill säga något. Min mor gick bort bara fyrtionio år gammal för över trettio år sedan. Ett par år efter att hon gått över på andra sidan kom hon i en dröm jag hade. Eller jag skulle inte ens vilja säga det var en dröm utan hon kom på besök. Enda skillnaden var att jag sov och kunde se henne bättre, till och med röra henne. Hon var alldeles vit/silver skimrande och tog min hand. Vi blev bägge två förvånade att vi kände varandras händer. Sedan den dagen vet jag hur de ser ut när de kommer till mig när jag sover.

Guider, änglar, nära och kära är mer påtagliga än när man får budskap från det undermedvetna. De finns där och man kan ta på dom rent bokstavligt.

Att föra drömbok är väldigt bra, till och med om ni är som mig. Jag tappar mycket av drömmarna direkt när jag vaknat. Det är bara minnesfragment som ligger kvar en lång stund och som i mitt mammas fall när hon kom, i flera år. Drömmarna kanske inte betyder något just då för er, men om ni går tillbaka efter en stund och läser igenom era anteckningar, ser ni säkert att ni fått budskap från både ert eget undermedvetna, men också från guider och änglar.

Drömlandskapet kan i bland vara förvirrande, ibland, underbar och ibland otäckt. De flesta drömmar har ett budskap. Det kan vara ditt undermedvetna som vill klara ut vissa saker som det inte kan göra när du är vaken. Även om drömmen kan vara förvirrande först så brukar det klarna när man dissekerar den i småbitar. T ex så drömde jag att jag hade stopp i avloppet här om natten. Den drömmen betyder att det finns vissa dåliga känslor som jag måste bearbeta och sedan spola bort. Avlopp för mig är smutsigt, vatten känslor och stopp att jag inte har tillåtit mig själv att känna vissa känslor. Det är lite av ett pussel att tyda drömmar, det bästa man kan göra är att låta någon man litar på hjälpa till att tyda dom.

Den personen har inte dina känslor och är mycket mer objektiv i sina tolkningar.

Börja att föra drömdagbok redan i natten som kommer och om ni som jag haft starka drömmar de senaste dagarna, skriv ned dom eller det ni kommer ihåg.

Ni kommer att se att ni fått tydliga budskap den senaste tiden.

Lycka till ni klarar det.

Välkomna att ringa mig på Tarotguiderna för vägledning i livsfrågor

Söndag 9/8 kl 13-16 och kl 19-21

Måndag 10/8 kl 13-16 och kl 19-22

Klicka på bilden för att läsa mer om mig

Lenormand

Masken Det här kortet symboliserar ditt innersta, dina masker men också andras masker. Gå djupt inom dig och se vilka masker du har, vilka masker visar du i olika situationer och är det kanske dags att ändra det? Måste du alltid visa upp en mask av lätthet, kan det vara så att människor runt omkring dig behöver se dig ledsen ibland? Sätter du alltid på dig en mask av förtvivlan, ledsamhet, bitterhet eller arrogans för mycket? Har du fastnat i den masken? I så fall är det dags att ta av dig den och låta andra se den rara, glada, lyckliga människa du egentligen är. Se andras masker i olika situationer, kan du läsa bakom masken de sätter upp? Varför har de den masken i olika situationer? Se och lär hur de olika maskerna fungerar så försvinner också mycket av de olika missförstånd som finns runt om dig
Ryttaren Det här kortet symboliserar nyheter, besökare eller förändringar. Det visar på att något är på väg som händer i den närmaste framtiden och att det finns rörelse i händelsen som gör att det går framåt. Det är på väg nya saker i ditt liv, det kan vara en ny kärlek, en gammal kärlek som kommer igen, ett nytt arbete eller en ny livsförändring. Det här är på väg att hända nu den närmaste framtiden och är något som ger dig positiva svar när du mest behöver dom. Var beredd på en förändring i ditt liv, omfamna förändringen för den kommer att vara till ditt bästa även om du inte kan se det när det händer. Ta emot nyheterna du får med en analyserande blick och se hur de bäst kan främja dina intressen. Ta emot besökare med öppna armar, de kommer till dig för att de tycker om dig och dina energier.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Sofia den

    Tack – alltid lika fina budskap

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.