Aldarana

4

Budskap från andra sidan 4-9/8

Självkänsla

Att ha dålig självkänsla är en väldigt negativ energi att bära runt på. Vi har den alla mer eller mindre. Det är när den blir förlamande som den kan hindra oss.

Hindra oss att komma vidare i livet, att hela tiden försöka vara till lags för att ha ett värde, att inte få kärleken man vill ha i sitt liv eftersom man inte tror man förtjänar den, att tycka man är så ful så ingen skulle vilja titta på en, att vara så dålig på sitt arbete att man blir paranoid och tycker alla ser ner på en, att tycka ens vänner är bättre än en själv.

Jag kan rada upp dessa problem en lång stund och bloggen skulle bli jättelång. Ni vet vad jag menar, man ser fel på allt inom och utom sig själv.

Hela tiden tror man att man definieras av andra. Kärleken man söker i sitt liv: hur ska den här personen kunna älska mig med alla mina fel och brister, så ful som jag är, så tjock, så smal, så rynkig, mm. Jobbet man söker: hur ska jag kunna få det här jobbet, när andra är bättre, när andra kan arbetet från dag ett, när de är smartare och mer sociala än mig, mm. Vännerna man har: de vill inte vara med mig, de ringer mig sist, de tycker inte att jag är rolig nog, de tycker inte jag är snygg nog, mm.

Det känns som att hela livet är en uppförsbacke när den dåliga självkänslan blir förlamande i ens liv. Det känns verkligen som på bilden, som att man håller upp en stor sten som när som helst kan krossa en. Varför tycker vi att vi behöver definieras av andra? Är deras åsikt viktigare än vår egen? Har inte de egna problem och även de dålig självkänsla? Det kommer alltid att finnas människor som tycker att de har rätt att trycka ned dig, de som tycker att det är okej att kommentera ditt utseende, ditt arbete eller hur du är som vän. De här personerna har jag slutat lyssna på, för mig är de osäkra på sig själva och istället för att lyfta sig själva, trycker de ner andra. Att ge de här personerna energi i onödan är som att kasta pengar i sjön.

Hur gör man då för att få tillbaka sin självkänsla?

Börja med att säga snälla saker till dig själv, skriv upp alla de positiva egenskaper du har, skriv sedan ned alla negativa egenskaper du tycker att du har. Se sedan på listorna och tänk efter. Hur många på den negativa sidan är saker du hört från andra eller som du tror att andra tycker om dig?

Gör om de här listorna med en veckas mellanrum och tänk på dom under tiden, till slut har du en lista med väldigt lite negativa saker men en lista med otroligt mycket positiva saker.

Säg under tiden till dig själv att du duger som du är, dina ärr, övervikt, undervikt, rynkor eller vad det nu än må vara är den du är. De är en del av dig och under ditt liv har du varit med om saker som visar sig nu. Men sträck på dig, de sakerna är de som andra älskar med dig. Det är de sakerna som vissa tycker är otroligt vackra. När någon ger dig en komplimang, ta då emot den med tacksamhet.

Sup in de positiva energierna och låt de negativa rinna av dig som vattnet rinner av en anka.

Dina guider och skyddsänglar älskar dig precis som du är. De dömer dig inte och struntar fullständigt i hur du ser ut. De finns alltid där för dig. De vill att du sträcker på dig och säger för dig själv, varje dag. Jag duger gott som jag är och den som inte tycker det kan dra åt fanders.

Vill du göra om något med dig själv så gör det för din egen skull, för att du mår bra inte för någon annan. Varför ska du behöva anpassa dig för att passa in i någon annans mall? Nej du duger som du är och en oerhört vacker ljusvarelse som skiner för varje dag.

Som ni lagt märke till så kommer inte nästa blogg förrän på söndag. Jag har tagit några dagars ledighet. Tänkte bara sitta i solen och inte göra ett smack 😀

Välkomna att ringa mig på Tarotguiderna

Tisdag 4/8 kl 18-21

Klicka gärna på bilden för att läsa mer om mig

Lenormand

Det rasade ut fyra kort i dag 😀

Ormen Det här kortet är för mig väldigt tvetydigt, det kan representera svek, att bli huggen i ryggen av en vän, en kvinna som vill en illa men också healing. Många gånger när jag fått upp det här så ser jag bara den gröna färgen och att ormen tillhör gudinnan. Se upp nu för falska vänner eller för de som vill dig illa, lita på din intuition när den säger dig att något är fel. Vifta inte bort dåligt bemötande med att personen har haft en dålig dag och se det inte som att du har gjort dig förtjänt av dåligt bemötande eller svek. Se de bakomliggande orsakerna till varför den här personen gör dig illa, släpp det sedan och gå vidare. I allt det här finns ett läkande, en känsla av att växa sig stark och kunna släppa taget om det som gör en illa. Tillåt dig själv att läka från det som gjort ont tidigare, tillåt dig själv att bli arg för sveket och se till att ta hand om dig själv. Som ormen ömsar skinn kommer även du att ta bort sveket som en gammalt skinn, lägga det bakom dig och gå vidare starkare än någonsin
Klockan Det här koret symboliserar tid, nutid, dåtid och den tiden som ligger framför oss. Klockan tickar är och livet är kort så även i naturen. Därför ska vi ta tillvara varje sekund och leva vårt liv så fullt vi kan. Det här kortet är en påminnelse om vår dödlighet, klockan går alltid framåt och så behöver vi också göra. Det är kortet som pratar om att utnyttja vår tid väl och ugglan på kortet visar på just det. Det här är också kortet som pratar om att något kan ta tid och man behöver ha tålamod, det visar också på att tiden kan rinna iväg alldeles för snabbt. Att leva här och nu när man behöver det. Vad betyder det här kortet för dig just nu? Behöver du kanske till och med stanna upp för att se i vilken riktning du ska gå för att tiden ska komma igång igen?
Månen Det här kortet symboliserar romanser, intuition,och medialitet, fantasi och kreativitet. När det här kortet kommer upp kan det betyda en massa saker. Det kan betyda att man påverkar andra som månen påverkar vattnet, att det kommer in berömmelse i ditt liv, du blir med andra ord uppmärksammad för något bra du gjort eller gör. Budskapet idag är att ta vara på din intuition och din medialitet , att lära dig att förstå den gåva du har och att göra gott med den. Att göra gott kan vara en så enkel sak som att du bryr dig om dig själv mer än andra en stund. Att du tar dig tid att lära känna dig själv och din gåva, att tro på det du får in och inte tvivla. Livet går i cykler och just nu är det din tur att ta hand om just den fasen i ditt liv där du är viktigast för en stund. Gå in i det här med ödmjukhet och låt din gåva få växa. Det är en spännande väg att gå.
Broar Det här kortet finns inte med i de klassiska Lenormandkorten men jag älskar det här kortet och är glad att det finns med i den här eken. Det symboliserar att bygga broar mellan människor, att relationer läker och att avstånd minskar. Det här kortet liksom berget visar också på att komma över hinder,att se vad som finns där istället för att fokusera på att avståndet är för stort mellan dig och din älskade, eller mellan dig och din vän. Se hur du kan bygga broar, se hur broarna börjar byggas och var säker på att saker och ting kommer att ordna sig. Se inte hur lång avståndet är när du ska på en resa, utan se snarare hur roligt det kommer att bli att komma till destinationen. Hur mycket du kan lära dig på resan och vilka upplevelser du får. Titta på din relation eller på hur du kan närma dig den du älskar, se det som binder er tillsammans och var säker på att just det kommer att föra er tillsammans, eller närmare varandra. När du bygger broar försvinner hinder och osäkerhet, börja redan idag och vänta inte.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. 🌞 den

  Tack Lena💖 ha en bra härlig ledighet i solen

  • aldarana den

   Tack snälla, jag hade en underbar minisemester, ha en underbar dag kram

 2. Lotta den

  Ha en härlig semester!!

  • aldarana den

   Tack, jag hade en bra minisemester, ha en underbar dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.