Aldarana

1

Budskap från andra sidan 2-3/8

Maria Magdalena

Kan en häxa och Freja Månprästinna arbeta med och få hjälp av Maria Magdalena eller Jesus? Kan en sådan som jag ha en Bibel hemma eller till och med ett kors på väggen?

Absolut.

Den senaste tiden har jag insett att jag behöver ta till mig en del till för att bli mer hel i mitt mediumskap och även som prästinna. Vi är relativt få personer som har Freja som vår gudinna i jämförelse med de som tror på Maria Magdalena och/eller Jesus. Det här gör att jag i mitt arbete stöter på personer rätt ofta där jag märker att jag behöver arbeta med kristendomen.

I min ungdom fick jag dåliga erfarenheter av kyrkan och kristendomen, det har jag gjort att jag har dragit mig för att röra mig åt det hållet. Det var människor som gjorde att jag drog mig tillbaka från den världen, det kan inte göra att jag nu förkastar det här helt. I vissa husreningar behöver jag använda korset och de hjälpare jag har på andra sidan som tillhör kristendomen. En av mina guider är en liten tjock munk. Han står alltid bakom mig och reciterar In nomine Patris et Filii et Spiritus Sancti, när något jag ska ta bort behöver just den frasen.. Det betyder Fadern, sonen och den heliga anden.

I mitt arbete vänder jag mig mer till Maria Magdalena än jag gör till Jesus, kanske för att jag är prästinna och för mig symboliserar hon moder och beskyddaren. Ett par gånger har jag fått hjälp av henne att föra över andar. Hon har en lugn energi runt sig som säger att allt kommer att bli bra.

I början var jag lite brydd när det här kom mer och mer, änglarna hade jag jobbat med i flera år men inte helgonen. Att konstant lära sig nytt är för mig A och O. Här har jag verkligen fått bita tag i mina fördomar och kasta iväg dom. Titta på varför jag har dom och smärtsamt inse att jag som i vanliga fall är rätt fördomsfri, har haft väldigt stora fördomar när det gäller kristendomen.

De här två bilderna på Jesus och Maria Magdalena älskar jag, inte för hur de ser ut och för symbolerna på deras bröst. Jesus har ett hjärta och Maria Magdalena rosen. För mig är båda symbolerna ett tecken på kärlek och det är just kärlek jag känner från bägge när jag får hjälp av dom-

Varje gång jag är in i en kyrka ber jag om tillåtelse att gå in. Jag är på helig mark som prästinna för en annan gudinna och vill visa respekt. Det första jag gör är att betala för några ljus som jag tänder. Två för mina föräldrar, ett för en kär vän till mig som gått bort och en för att hedra den heliga boning jag går in i och besöker.

Att respektera andra religioner är ett måste för mig, jag kanske inte tycker om vissa som utövar den men den biten måste jag ta bort. Det har inget med religionen att göra. Och oavsett helig plats så ser jag till att gå in med ödmjukhet inför den guden eller gudinnan som är där.

Så nu börjar ett nytt spännande kapitel för mig, jag kommer att lära mig mer om helgonen, böner, psalmer och hur jag bäst ska kunna arbeta med dessa för att hjälpa andra.

Var inte rädda för att lära er om saker ni kanske känner er obekväma med, se hellre varför ni känner er just obekväma. Har det med personer som utövar en speciell religion? I så fall, ta bort deras handlande och titta bara på vad dessa helgon mm säger till er.

När till och med en gammal häxa och prästinna som jag kan börja att ta bort sina fördomar och se att det finns ett område till jag inte har utforskat, så kan ni 😀 Ni kan få mycket hjälp på vägen till ert eget läkande på det sättet.

Välkomna att ringa mig på Tarotguiderna för vägledning

Söndag 2/8 kl 13-16 och kl 18-20

Måndag 3/8 kl 13-16

Klicka på bilden för att läsa mer om mig

Lenormand

Förstoringsglaset Det här kortet symboliserar att titta närmare på saker och ting, att analysera och att vara kritisk. Se det som behöver ändras och försök vara analytisk och kritisk, vad kan du göra för små saker för att ändra din relation, ditt arbete eller ditt fokus. Många gånger kan små saker ändra det som känns stort och svårt. Kanske behöver du se djupare på saker för att allt ska falla på plats. Att ändra på en energi som inte för en framåt kan många gånger vara svårt och besvärligt. Man ser bara det stora och glömmer att en liten tuva kan stjälpa ett stort lass. Behöver du älska dig själv mer för att din relation ska bli bättre? Behöver du kanske ändra dina energier i små steg för att kärleken ska komma in? Behöver du börja söka ett annat arbete eftersom du inte trivs där du är nu? Nu är tid att transformeras och att göra det du vill göra snarare än det du känner att du måste göra
Ugglorna Det här kortet pratar om kommunikation men också om vishet. I dag är det tid att ta fram din egen visdom och låta andra ta del av den på en ödmjukt sätt, kommunicera med andra istället för att gräla. Låt de se vilken visdom som du besitter och ta del av andras visdom. Leta efter tecken idag som andevärlden ger dig, de ger dig tecken hela tiden men i bland måste man öppna ögonen för att se vad de vill säga en. Meddelanden från nära och kära kommer också idag, meddelanden som ibland kan behövas gå igenom en eller två gånger för att se klarheten i dem och att läsa mellan raderna idag är en bra sak.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Leischa den

    Tack🙏❤

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.