Aldarana

7

Budskap från andra sidan 29-30/7

Lionsgate eller lejonporten

Solen och Sirius synkroniserar och är klart synlig. De visar sig som två solar på himlavalvet. Det här aktiverar en port mellan den fysiska världen och den andliga världen. Den 8: augusti kommer piken i den här kraftfulla kosmiska portalen. Orions bälte flyttar sig så den ligger direkt ovanför pyramiderna i Giza.

Den här virveln av superladdade ljuskoder flödar över vår planet. Så förvänta er följande till den 12 augusti.

 • Ett högre medvetande
 • Förbättrad intuition och mediala fömågor
 • Oväntade avslut och en ny början. Eller kanske flera nya vägar som kommer i er väg
 • Att ni känner er nyvaknande, energifyllda och i samklang med universum
 • Se änglanummer 11:11, 333, 444 och 888
 • Få starka budskap genom drömmar.
 • Förmågan att på en gång manifestera era drömmar och er realitet.
 • Återkommande deja vu, synkronisiteter och spirituella nedladdningar.
 • Oväntade övergångar och en extremt positiv transformation

Det här är en magisk tid, där det är dags att damma av er egen magi. Sätt er och bränn järnörtsrökelse ( finns att köpa online). Manifestera era önskningar nu genom magi. Säg orden högt eller sjung dom. Ord som sägs högt eller sånger har i vanliga fall magi i sig. Nu är de extra starka. Var realistiska i era önskningar och er magi. Tänk på att inte binda personer till er och låt sedan magin flöda och ta tid. I all magi är det viktigt att man släpper den lös när den väl är uttalad. När ni har gjort det här så släpp det och försök att inte tänka på det igen.

Ha så roligt under den här portalen. Nu är det mycket positiv energi som kommer in.

Välkomna att ringa mig för vägledning på Tarotguiderna.

Onsdag 29/7 kl 14-16 och kl 19-22

Torsdag 30/7 kl 16-19

Klicka på bilden för att läsa mer om mig

Lenormand

Blommorna Det här kortet symboliserar lycka och presenter och att något ändras till det bättre. Det är din tid nu, den tid när allt vänder och livet blir ljusare igen. Förvänta dig lycka och att det är dags för dig att ta din plats i världen där lycka och välmående finns. Det här kortet representerar även presenter, att ge en gåva är många gånger lika roligt som att få en gåva. Ge bort gåvor till dom du tycker om, du kommer även att få gåvor som gör dig glad.Det kan vara allt från materiella ting till en kram från en kär vän. Det är en tid nu av lycka,välmående och framgång. Stig ombord på det tåget och låt det ta dig dit du alltid velat vara .
Storkarna Symboliserar rörelse framåt, en flytt, en befordran, en ny kärlek, en ny familjemedlem eller en ny början. Energin börjar röra sig framåt för er, det kommer in nya människor i ert liv, det händer nya saker och det rör sig hela tiden framåt. Nu är det dags att inte sitta still i energin, låt den svepa med er på nya äventyr och omfamna det som kommer. Nu är tiden för att börja nya projekt, att söka det där arbetet ni vill ha eller att öppna hjärtat för kärleken. Det ni påbörjar nu kommer att ge utdelning senare i år.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

7 kommentarer

 1. Leischa den

  Tack fina du och kram om dej🙏❤

 2. sandra den

  Tack för alla budskapen jag blir verkligen positiv och glad när jag läser dom, får mycket bra energier. Ha en fin dag, kramar Sandra

  • aldarana den

   Tack snälla för dina ord, ha en underbar dag kram

 3. Thomas den

  Härligt verkligen underbart med detta som man givetvis förväntar sig den 12 Augusti
  fantastisk magin kommer

  • aldarana den

   Ja visst är det en härlig tid fram till den 12/8. Passa på nu att manifestera dina önskningar, ha en underbar dag kram

 4. 🌞 den

  Tack Lena🌹🌹🌹💖 ha de gott🌞

  • aldarana den

   Tack själv, ha en underbar dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.