Aldarana

4

Budskap från andra sidan 26-27/7

Känns det som att du har fastnat?

Många som hör av sig till mig nu säger att de har fastnat. De kommer inte vidare fast de vet att något är på väg att hända. Känslan är så starkt ibland att det känns stressande och man blir irriterad för att man inte ser vägen framåt.

Det kan vara i kärlek, jobb eller om man ska flytta. Det känns som att man går i cirklar och inte kommer vidare. Man ser inga tecken från universum eller så är de tecken man fått obegripliga. Eller så har de inte hänt fast de ligger i nutid.

Hur gör man då för att komma vidare? För att se vägen framåt även om det känns jobbigt. Hur får man styrka att gå vidare från t ex en giftig kärleksrelation eller ett arbete man inte trivs i när allt känns hopplöst, där man är frustrerad över andevärldens budskap.

Jag tänker inte säga att ni ska ha tillit till processen, den meningen har blivit uttjatad så många gånger. I bland kan man bli trött på just det meddelandet från andevärlden. Det meddelandet kommer ofta till mig och jag förstår att det är frustrerande för er att höra som ringer mig. Man vill skrika rätt ut att: det känns som att jag drunknar, snälla visa mig vägen framåt…

En sak som jag själv gör som har visat sig fungera för mig i alla fall, är att sätta mig ner och andas för att bli lugn. Stress är aldrig en bra sak och definitivt inte när man ska fatta beslut. Se sedan vad det är ni vill göra eller ha här i livet just nu. Vilken väg vill ni gå framåt och vilka mål har ni för den närmsta framtiden. Säg ett år framåt. Se det framför er som att ni redan är där och var inte rädda för att under resans gång kan ändras lite. T ex att ni inte får en bostad precis där ni ville, men att bostaden ändå är det bästa för er.

Ha det här målet framför er, och när ni förlorar hoppet, sätt er igen och gör om samma sak. Det här gör att era guider, änglar och universum kan hjälpa er bättre. Ta bort tidsaspekten nästan helt, sätt en rimlig tid för er själva och för universum. Det ni strävar efter här i livet kommer att komma in när det är rätt tid för er.

Börja sedan ta små steg till att komma framåt och var snälla mot er själva. T ex om ni vill ha ett nytt arbete, börja söka arbeten för att få igång dessa energier, nedslås inte om ni får ett nej. I så fall var inte just det jobbet det bästa för er.

Ni behöver inte ha tilltro till processen, men däremot till era guider, änglar och universum. De arbetar outtröttligt på att göra det bästa för er.

Ta hand om er.

Välkomna att ringa mig på Tarotguiderna för vägledning i livsfrågor.

Söndag 26/7 kl 13-16 och kl 19-22.

Måndag 27/7 kl 14-16 och kl 19-22.

Klicka på bilden för att läsa mer om mig

Lenormand

Kompassen Det här kortet symboliserar hur man hittar sin väg, att det finns ett beslut man måste ta eller att fokusera på vilken riktning man ska gå i. Låt inte din inre kompass snurra runt. Sätt upp ett mål och försök sedan att nå det på bästa sätt. Det är dags att ta beslut nu som gynnar dig och din väg framåt. Det kan vara i kärlek,arbete, fritid eller studier. Se åt vilket håll din kompass visar, sevad som finns framför dig för att du ska nå ditt mål. Rör dig sedan åt det håll den riktar sig. Ta hand om dig under resans gång och stanna upp då och då för att se om kompassen inte har rört sig och det är dags att gå i en annan riktning en stund för att komma till ditt mål. Se var din kompass styr dig till för personer som kan hjälpa dig till ditt mål. Ta deras hjälp när det är nödvändigt och se sedan var din inre kompass riktar dig mot för nytt mål i livet.
Boken Det här kortet symboliserar vetande, lärande, dagböcker och böcker. Det visar på vikten av kunskap och att det finns hemligheter i lärande. Att lära sig nya saker är en kraft i sig som gör att vi växer, att läsa en bok kan öppna nya världar för läsaren, att skriva dagböcker kan hjälpa en i sitt läkande. När det här kortet kommer upp visar det också på att man får vetskap om det som händer runt omkring en, som tidigare varit hemligt . Det kan vara att den man älskat på avstånd äntligen talar om att den älskar en tillbaka, det kan vara en vän som ger dig ett förtroende eller att du får besked om jobbet du sökt. Sök nytt vetande, var nyfiken, var öppen för att lära dig nya saker, läs böcker för i kunskap finns makt. Makten att stå stark och ta sig an världen med öppna ögon och mod.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Leischa den

  Precis exakt så känns det, traskar runt i samma gyttja och kommer ingen vart och ändå känns det som att massor sker…en ytterst märklig känsla. Kärlek, övr relationer, dödsfall, sorger, ilska, förvirring och förluster💔 Det är tufft nu för många av oss på flera olika plan. Och jag behövde verkligen dessa ord och budskapen idag, TACK🙏❤

  • aldarana den

   Tack själv för dina fina ord. Ha en underbar dag kram

 2. Katarina den

  Tack, de här orden hjälper mig i mitt liv just nu.
  Jag undrar vad din lenormandkortlek heter? Den är väldigt fint utformad och talar till mig, skulle vilja köpa den.

  Ljus och kärlek till dig fina <3

  • aldarana den

   Tack själv för dina fina ord. Leken heter Gilded Reverie Lenormand. Ha en underbar dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.