Aldarana

8

Budskap från andra sidan 21-22/7

Tid

Ett av det svåraste att spå om är tid. För de av er som ring till mig så vet ni att jag alltid brukar dra fram tiden lite. När någon frågar mig så får jag alltid budskapen från andevärlden, jag kan få en månad eller jag kan få höra om några dagar, om några veckor eller om några månader. Det är ytterst sällan jag tar till kort eller runor när jag spår i tid.

Detta eftersom jag får bäst svar från andevärlden om just tid. Med tid är det lite lurigt, den senaste tiden har kunder frågat mig: Hur säker är du på din sak? Jag brukar svara att jag är så säker jag kan bli utifrån den information jag får från, kort, änglar och guider. Även min egen känsla spelar in här. Att det kommer att ske, ja det är jag helt säker på. Om jag tvivlar på mig själv så går mitt ego in och spelar spratt med mig. Sedan kan visst jag ha fel, det har vi alla någon gång, men i de människor som hört av sig till mig med feedback så stämmer det mesta.

Men brukar jag svara på, tiden kan slira, det är därför jag alltid drar ut den en månad. Om jag t ex hör augusti så säger jag alltid augusti – september. Helst när det gäller kärleksfrågor, när det gäller en annan person som är inblandad, så kommer inte det här att ske förrän personen ifråga är redo.

I bland drar det ut på tiden och jag kan nästan bli mer frustrerad än kunden eftersom jag har hört så klart från andevärlden vilken tid, personen kommer att höra av sig eller när den är redo. Det jag vet är att saker och ting kan hända som kan komma emellan. Livet kommer emellan ibland och jag kan inte titta på alla aspekter i den andras liv eller vilka personer som påverkar den, först och främst är det integritetskränkande, för det andra så går det helt enkelt inte. Den personen kanske känner hundra andra som kan påverka den och i så fall måste jag även gå in och titta på dom personerna för att få en helhetsbild.

Det värsta är när andevärlden säger nu, när jag frågor om när. När det ligger i nutid så blir det helt klart besvärligt. Det som kunden frågar efter kan hända samma dag eller en månad framåt, i bland längre. Det ligger helt enkelt dag för dag. Den väntan det innebär för den som frågar mig kan ibland vara smärtsam och jobbig, därför gillar jag inte när jag får höra det från andevärlden. Eftersom jag så klart och tydligt som möjligt måste berätta vad jag hör, gör jag det alltid.

Så tänk på det här med tiden när ni vill att jag eller någon annan ska spå er, för det mesta så stämmer det rätt bra in, men bli inte ledsna eller missmodiga om det inte gör det. Helst i kärleksfrågor kommer saker och ting att lösa sig när den bästa tiden är för er bägge två. Era guider och änglar jobbar hela tiden för att ni ska få det bästa i livet.

Välkomna att ringa mig för vägledning hos Tarotguiderna

Tisdag 21/7 kl 18-21

Onsdag 22/7 kl 14-16 och kl 17-19.

Klicka gärna på bilden för att läsa mer om mig

Lenormand

Berget pratar om utmaningar och saker som kan vara i vägen, men det pratar också om att övervinna svårigheter och att klara av dessa utmaningar som kommer, när det känns som tyngst och du tycker att berget är för svårt att klättra. Ta ett steg i taget, när du behöver så hämta andan och vila, ta en utmaning i taget i stället för att försöka flytta hela berget. När du kommit till toppen är det alltid lättare på vägen ned och då har du övervunnit de utmaningar som kommit i din väg. När nästa berg kommer i din väg, se inte hur högt det är utan hellre hur spännande det ska bli att klättra upp igen, när du står på toppen igen så jubla över ett gott dagsverke och känna tillfredsställelsen i att klara av din utmaning. Du klarar det. När så nästa berg dyker upp, kommer det att vara i form av en låg kulle
Ugglorna Det här kortet pratar om kommunikation men också om vishet. I dag är det tid att ta fram din egen visdom och låta andra ta del av den på en ödmjukt sätt, kommunicera med andra istället för att gräla. Låt de se vilken visdom som du besitter och ta del av andras visdom. Leta efter tecken idag som andevärlden ger dig, de ger dig tecken hela tiden men i bland måste man öppna ögonen för att se vad de vill säga en. Meddelanden från nära och kära kommer också idag, meddelanden som ibland kan behövas gå igenom en eller två gånger för att se klarheten i dem och att läsa mellan raderna idag är en bra sak.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

8 kommentarer

 1. Charlotte den

  Tack för detta inlägg. Precis vad jag behövde höra! Just när jag börjat tvivla så skriver du det här. Som på beställning 🙏🏻Tack förresten för alla inlägg, jag orkar bara inte kommentera varje gång. Men allt du skriver och alla foton osv ger så mycket. Tack för att du tar dig tiden!

  • aldarana den

   Tack själv för dina fina ord, ha en underbar söndag kram

 2. Leischa den

  Tack fina du🙏❤

  • aldarana den

   Tack själv snälla du, ha en underbar söndag kram

 3. 🌞 den

  Tack Lena stor kram till dej💖

  • aldarana den

   Tack själv snälla du, ha en underbar söndag kram

 4. C den

  Tack Aldarana för din generositet, ditt tålamod och för att du beskriver hur du arbetar! Det blir mycket tydligare nu!
  Namaste

  • aldarana den

   Tack själv vännen, ha en underbar söndag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.