Aldarana

6

Budskap från andra sidan 19-20/7

Lita på dina förmågor.

När man börjar att lära sig om sina olika förmågor så finns det en sak som alltid kommer tillbaka. Det hände mig och det händer många som jag har pratat med som är i början av sin resa.

Man har svårt att lita på det man får in. I början när man börjar lära sig spå eller kanalisera budskap, kan det ibland vara svårt att veta vad som är sitt eget och vad som är andevärldens budskap.

Gång på gång får jag höra av vänner och kunder. Jag vet inte om det är mitt eller om det är andevärlden som pratar med mig. När det gäller att spå sig själv blir det knepigt. Vad är ditt ego och vad är andevärldens budskap? Jag har slutat spå mig själv, detta för att jag inte är säker på att jag tolkar korten rätt eftersom mitt ego kan komma emellan. De gånger jag behöver hjälp tar jag hjälp från en vän som är duktig.

När jag däremot sitter med andra är det lättare. Då kan jag passa på mig själv och fråga flera gånger så att jag får in rätt. Eller i alla fall så rätt som möjligt. När jag tvivlar eller känner mig osäker så ställer jag alltid ja och nej frågor till mina guider. Då hör jag ordet i huvudet, eller känner ordet i huvudet innan jag har sagt klart meningen. För mig är det ett sätt att vara säker på att det inte är mitt ego som spökar.

Andevärlden kan vara rätt tjatig, om ett budskap inte har fastnat eller att man inte vågar lita på det så brukar det upprepas tills man förstår. Mina kunder kan ibland tycka att jag är tjatig, men det är andevärldens sätt att få fram sitt budskap. När man inte förstår eller när ens rädsla är i vägen så brukar de tjata. När man väl förstår så försvinner det helt.

Var inte rädda för att lita på det budskap ni får till er. Om ni undrar om det är ert ego så fråga igen, ställ gärna ja eller nej frågor och se vad ni får för svar. Att lita på sina förmågor och de budskap man får in, gör att man växer och blir starkare. Era guider och änglar är där för att hjälpa er på vägen, de är tålmodiga och ger er svaren igen. Släpp era tvivel, är ni osäkra, fråga igen. Analysera era svar och fråga er. Är det här min önskan, mitt ego eller har jag fått ett budskap. Att lita på sig själv är ett stort steg. För varje steg man tar på den vägen så blir man belönad. Bättre självförtroende och sin tillit till andevärlden växer. Ni klarar det så börja redan i dag.

Välkomna att ringa mig på Tarotguiderna för vägledning i livsfrågor

Söndag 19/7 kl 13-16 och kl 18-20.

Måndag 20/7 kl 13-16

Klicka på bilden för att läsa mer om mig.

Lenormand

Björn Det här kortet symboliserar styrka, hälsa och försvar, finanser och mat. Se din egen styrka, var den björnmamma som försvarar sina ungar, ta fram din styrka när du behöver den och låt inga andra trycka ned den. Du är stark, du klarar av det du vill göra och du kommer att gå stärkt ur den svårigheter du har haft eller har. När livet slår ner dig ta fram björnen inom dig och res dig och ryt. Har du en auktoritär person i närheten av dig, se varför den har en vilja att trycka ned dig och låt sedan den vetskapen göra dig starkare. I dig själv finns den här styrkan och du kan plocka fram den när som helst oavsett om det gäller kärlek eller arbete.
Nyckeln Det här kortet symboliserar upptäckter, lösningar, öde, att synkronisera något och tecken. Det här kortet symboliserar också nyckeln till ens hjärta, att öppna dörrar för något eller någon och att släppa in någon i sitt hjärta. Se inte problemen, se lösningarna. Var inte rädd för var ödet har på lut för dig, andevärlden, dina guider och änglar arbetar oavbrutet för att du ska få det så bra som möjligt. Vi finns där för dig när du är förvirrad och inte ser någon lösning. Titta efter tecknen vi ger dig, de kan verka svåra ibland att följa men slutar alltid i en känsla av välbefinnande och lycka. Släpp in kärleken i ditt hjärta och låt den fylla hela dig, öppna dörren för att gå nya vägar och se nya saker. Var nyfiken och busig men framför allt, stäng inte dörren för nya människor och nya upptäckter
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. sandra den

  Tack för budskapet, är i en andlig utveckling samt går utbildning har mina tvivel precis som du skriver men ju mer jag litar på det och förmedlar det desto mindre tvivlar jag. Tack för dina budskap läser dom jämt. Kramar

  • aldarana den

   Tack snälla, ha en underbar dag kram

 2. C den

  Hej fina Aldarana! Tack för din klokhet och generositet. Jag undrar, relaterat till det du skriver om ”tjatiga” budskap, dvs att man får samma budskap månad efter månad. Hur ska man tolka det om det som budskapet säger ska hända inte händer? Trots att man får detta budskap om och om igen?
  I mitt fall att en person/personer ska höra av sig, men har inte gjort det?

  • aldarana den

   Hej, när ett budskap återkommer gång på gång, så ligger det mer i att tiden antingen inte är rätt just då eller att personen man frågar om inte är redo än. De ber då att man ska ha tillit till budskapet och att när tiden är rätt för båda kommer det att hända. Ha en underbar dag kram

 3. 🌞 den

  Tack Lena🌹🌹🌹💖

  • aldarana den

   Tack själv, ha en underbar dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.