Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 24/1

4

Varför är det så mycket änglaenergi nu?

Det jag har fått höra är att nu är det mycket i världen som är mörkt. Om man tittar utåt så har vi ett antal diktatorer som styr vissa länder, vi har hot om krig och vi har klimatförändringar som gör att det brinner runt om i världen. Vi behöver få in ljus. Det behövs en balans i energin. Därför kommer de så starkt till oss nu. Detta året är en vändpunkt. 2019 var för många ett år där man skakades om rejält och när vi nu i morgon lördag går igenom dörren som har låsts upp av de fyra låsen. Så går vi nu in i det nya kärleksfulla.

Så jag lämnar återigen över ordet till Ärkeängel Mikael:

Misströstar ni? Är ni osäkra på er själva? Duger ni åt er själsfrände? Är ni för tjocka, för smala, för korta, för långa? Har ni fel hårfärg eller jobbar ni med fel sak? Är ni för ivriga i er längtan efter att er själsfrände? Eller är ni för rädda för att göra något utifall ni skulle få ett nej? Allt detta brottas även eran andra flamma med. Vet att denna kärlek som är mellan er, är mellan era själar. Genom otaliga inkarnationer så har ni haft olika kroppar och dessa kroppar har aldrig något med kärleken att göra.

För en stund ta bort ert ego och se ert högre jag, eran själ. Se hur den lyser och strålar. Som magneter som dras till varandra så dras även era själar till varandra. Det är en kraft som är så stark att den kan försätta berg och under århundradena har ni hört talas om den här kärleken. Genom sägner och sagor. Romeo och Julia, Sköna Helena och Paris, det finns otaliga sagor och sägner om stora kärlekar som gav märken i historien. Men säger ni, vi är inga Romeo och Julia, jo det är ni. Er kärlek mellan varandra är lika episk, det här tidevarvet är det en koncentration av flammor. Kanske ger er kärlek inte vingslag i historien, men ni är en liten del i något stort.

Se det vackra i er, gå förbi ert ego. Se er själ och låt den lysa klart som en fyr för er andra hälft. Ge er andra hälft en chans att hitta er genom kärlek.

Jag tackar återigen honom för hans ord.

I dag arbetar jag på Tarotguiderna mellan kl 10-12

Välkomna att ringa

Hjärtat
Det här kortet symboliserar lycka, kärlek, känslor, passion och tillgivenhet.
Kärleken är på väg in i ditt liv med stormsteg, det väller in en kärleksvåg över världen som du får ta del av. Ingen är undantagen, det är dags att gamla karmarelationer läks, det är dags för själsfränder att mötas och sluta cirkeln, det är dags att känna lycka för att den här energin ska fortsätta från gräsrotsnivå till världspolitik. Vi har sett hur världen blivit en kallare plats och har vänt vinden mot kärlek.
Du är värd den kärlek du vill ha, den lycka och den frid som följer med det. Öppna ditt hjärtchakra så det blir vidöppet och tillåt dig själv att ta del av den här kärleksvågen som sveper fram, ta in den kärlek som kommer utan rädsla och var viss om att vi som stöttar dig i andevärlden vill det som är bäst för dig. Du behöver bara göra en sak…
Öppna ditt hjärta för kärlek
Svan
Har samma partner livet ut. I keltiska myter blev hjälten Angus svan för att få sin älskade svanjungfru. Även du hittar eller behåller varaktig kärlek.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Leischa den

  Tack, fina budskap behövs i dessa röriga energier🙏💗 Önskar dej en härlig helg!

  • aldarana den

   Tack själv vännen, ja nu är det röriga energier, tack och lov att Mikael finns här och håller oss. Ha en underbar lördag kram

 2. Charlotte den

  Tack snälla du för att du förmedlar dessa budskap från ÄÄ Mikael🙏🏻💗

  • aldarana den

   Tack själv vännen, det är en ära att få förmedla dessa budskap från honom. Ha en underbar lördag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.