Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 12/1

7

Nya äventyr.

Som jag skrev i förra bloggen för ca fem dagar sedan så skulle jag ut på nya äventyr. Jag har flyttat och flyttat långt. För några månader sedan så insåg jag två saker. Först att Gudinnan hade en plan för mig som inte involverade Jämtland. Det andra att jag var klar med mitt lilla hus och med mitt liv som jag hade haft där. I början så var jag rädd för tanken att jag vid min ålder skulle starta upp på nytt. I Skåne där jag varit två gånger men ändå känt mig så hemma vid direkt.

I september fick jag tag i en lägenhet och började att planera min flytt. Här visste jag att jag behövde vänta till januari och månaderna verkligen släpade sig fram. Så i tisdags den sjunde så fick jag hem släpvagnen och natten till onsdag åkte vi. Femton timmar senare så var vi framme och sedan började två hektiska dygn och ett par turer till Ikea.

Jag har flyttat ca två mil utanför Helsingborg och har väl fortfarande inte landat i att jag bor så långt ned i landet. Skåne är oerhört vackert även när det stormar och regnar 🙂 Min lägenhet älskade jag från första stund och känner mig verkligen hemma här. Resan med två katter och en hund gick oerhört smidigt och här vet jag att gudinna var med och höll mig varje meter på vägen.

Nu ser jag fram emot mitt nya liv och nya äventyr. Platser jag kan utforska och nya vänner jag kommer att möta och få. Min hund är närmast extatisk. Det finns massor att lukta på här 😀 I bloggen kommer jag att dela med mig av de vackra platser som finns här och mina äventyr. Skåne är så rikt på historia och det finns mycket magiska platser här.

För er som undrar. Ja “The Boys” är så klart med 😀 de började packa redan i sommar innan jag hade fått en lägenhet och de hade vagnar med sitt bohag med. Så nu på gräsmattan utanför mitt hus står det ett rundhus med tillhörande bryggstuga och dass. De ser fram emot när vi åker över till Danmark eftersom det finns bra öl där enligt dom 🙂

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 13-16

Välkomna att ringa

Lenormandorakel

Ringen
Det här kortet symboliserar, giftermål, förhållande, löften, åtaganden, partnerskap, unioner, att slutföra något och beundran.
Med denna ring tager jag dig….
Nu är tiden inne för att gifta sig, gå in i ett förhållande, ge löften om kärlek, gå in i partnerskap vare sig det är i kärlek eller affärer. Ringen är en symbol för kärleken i ett förhållande vare sig det är till en kärlek eller en vänskap.Vårda dina vänner, vårda din kärlek.Var inte rädd för att kärlek både till dig själv och andra.
Det besvärliga i förhållandet eller när kärleken är ny och osäker kommer att rätas ut och du ser vägen framåt och den lycka det kommer att föra med sig.

Kraftdjursbudskap

Val
Ikon för den peruanska havsgudinnan Mamm Coch som ger goda fiskfångster, säger att även ett enormt projekt är möjligt om du åkallar henne styrka.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

7 kommentarer

 1. Leischa den

  OJ, det var verkligen inget litet steg och äventyr! Önskar dej allt gott och en underbar nystart tsm med dina djur och the boys såklart, låter bra att dom är med och har full koll😍 Tack för det fina budskapet, kan det mån tro handla om mitt inre bröllop och unionen mellan mitt feminina och maskulina, hoppas🙏❤

  • aldarana den

   Tack snälla för dina ord, ha en underbar dag kram

 2. 🌞 den

  Tack Lena allt gott i Skåne

  • Ulrika den

   Välkommen till Skåne och Lycka till💖Kramis

   • aldarana den

    Tack snälla, ha en underbar dag kram

 3. Sofia den

  Gud så spännande, stort steg att flytta så långt. Heja dig! Sen älskar jag att The Boys är med. Älskar dina strapatser med dem. Ett stort lycka till med ditt nya liv och tack för dina budskap.

  • aldarana den

   Tack snälla, dina ord värmer. Ha nu en underbar dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.