Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 26/12

2

Nymåne eller mörkermåne

I dag har vi det här decenniets sista mörkermåne. Det här året har det varit många kraftfulla månfaser. Mörkermånen eller nymånens fas glöms ofta bort och är lika viktig om inte viktigare ibland än fullmåne.

Varför kallas det mörker måne?

Ibland ser jag att människor reagerar när jag säger eller skriver mörkermåne, det handlar inte om mörk magi eller något annat utan helt enkelt att månen är i sin mörkaste fas. Under ett par tre dygn har vi inget eller lite månsken.

Mörkermånen är en tid för vila, för rening, för att sortera sina intryck och för att gå inåt. Vi släpper allt vi inte behöver, rensar ut de känslor som dröjt sig kvar och förbereder oss för den nya måncykeln. Den andliga kanalen och intuitionen är på topp de här dagarna. Det är bra nu att be om guidning i drömmen eller meditationen.

Så ha en underbar mörkermåne och ta tillfället i akt att meditera och göra en liten månceremoni där ni släpper det gamla och tar in det nya. Tänd ett ljus, andas lugnt och slappna av. Be mångudinnan om hjälp med att leda er in i det nya året. Sitt i meditation en stund och bara vila inför det nya underbara som ni går in i.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-13 och 19-22.

Välkomna att ringa

Lenormandorakel

Broar
Det här kortet finns inte med i de klassiska Lenormandkorten men jag älskar det här kortet och är glad att det finns med i den här leken. Det symboliserar att bygga broar mellan människor, att relationer läker och att avstånd minskar. Det här kortet liksom berget visar också på att komma över hinder, att se vad som finns där istället för att fokusera på att avståndet är för stort mellan dig och din älskade, eller mellan dig och din vän. Se hur du kan bygga broar, se hur broarna börjar byggas och var säker på att saker och ting kommer att ordna sig. Se inte hur lång avståndet är när du ska på en resa, utan se snarare hur roligt det kommer att bli att komma till destinationen. Hur mycket du kan lära dig på resan och vilka upplevelser du får. Titta på din relation eller på hur du kan närma dig den du älskar, se det som binder er tillsammans och var säker på att just det kommer att föra er tillsammans, eller närmare varandra. När du bygger broar försvinner hinder och osäkerhet, börja redan idag och vänta inte.

Kraftdjursbudskap

Bäver
Som hos indianerna hjälpte den stora anden att skapa land ur vatten, säger att du ska anpassa dig och kompromissa för att erhålla önskade resultat.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Anna den

    Tack! 🙏 God fortsättning🤗😍

  2. Leischa den

    Tack🙏❤ God fortsättning🎄❤🕯

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.