Orakelkort och kraftdjursbudskap 6-8/12

2

Tänk vad tiden flyger fram när man har roligt.

För lite drygt tre år började jag på den här resan som i morgon gör mig till Månprästinna.

De här tre åren har kantats av skratt, visdom, lärdomar, gråt, ångest och systraskap. De har varit underbara men ibland smärtsamma. När man gör en djupdykning i ens inre och tittar på gamla sår som finns, är det smärtsamt. När man ser på sitt eget beteende ibland under sitt liv, är det smärtsamt. När man möter gudinna i hennes olika former och hon delar av sin visdom är det underbart helande.

När man skrattar så man kiknar åt de mest lustiga saker som kommer fram i en cirkel med älskade systrar, finner men en ro och en frid som inte går att beskriva.

Nu i helgen är dessa tre år till ända och jag kommer att sakna dem oerhört. Det är dags att stå helt och hållet på egna ben och gå ut i mitt prästinneskap med en nyvunnen styrka och mod. Gudinnan har visat mig vad hon vill att jag ska göra och jag tänker inte säga emot henne 🙂

Ha en underbar helg kära vänner och ta hand om er.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-13.

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel

Förstoringsglaset
Det här kortet symboliserar att titta närmare på saker och ting, att analysera och att vara kritisk.
Se det som behöver ändras och försök vara analytisk och kritisk, vad kan du göra för små saker för att ändra din relation, ditt arbete eller ditt fokus. Många gånger kan små saker ändra det som känns stort och svårt. Kanske behöver du se djupare på saker för att allt ska falla på plats. Att ändra på en energi som inte för en framåt kan många gånger vara svårt och besvärligt. Man ser bara det stora och glömmer att en liten tuva kan stjälpa ett stort lass. Behöver du älska dig själv mer för att din relation ska bli bättre? Behöver du kanske ändra dina energier i små steg för att kärleken ska komma in? Behöver du börja söka ett annat arbete eftersom du inte trivs där du är nu? Nu är tid att transformeras och att göra det du vill göra snarare än det du känner att du måste göra.

Kraftdjursbudskap

Fisk
En symbol för rikedom och vissa fiskare lägger än idag ett mynt i nätet för att få god fångst. Det kan löna sig att ta en avvägd risk.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Majsan den

  Jättestort GRATTIS, finaste❣
  Du är guld värd och Du, Boyzen, Våra Guider och Änglar har hjälpt mig och såå många andra att se ljuset i tunneln när det varit becksvart så långt ögat kan nå…Tack för all kärleksfull hjälp och ha det allra bäst och jag gläds med dig att du nu är färdig Månprästinna.
  Hjärtevarma kramar från Majsan&Gunsan.
  Ps. “Strullputten” har transformerats till en riktig Svärmorsdröm och det hade jag aaaldrig vågat tro på om inte du/ni
  hade peppat o tröstat mig gånger flera. D.s

  • aldarana den

   Tack vännen, vad roligt att höra om strulputten 🙂 ha nu en riktigt bra måndag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.