Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 28/6

2

För ca ett år sedan var jag på en trumresa där vi skulle ta reda på vilken stjärna vi kom från. Här måste erkännas att jag var lite skeptisk först. Det är jag nästan alltid när det kommer in något nytt andligt i mitt liv. Det är min kritiskt logiska sida och egentligen är det dumt med tanke på vad jag arbetar med. Det finns ingen logik alls i andevärlden och alla dimensioner runt omkring oss.

Vi började med att jorda oss och sträcka våra rötter ned till moder jord, efter det såg vi en silvertråd gå ifrån hjärtchakrat till hjässan och sedan uppåt. Min silvertråd letade sig i rasande fart till en stjärna som jag kände igen men inte visste namnet på. Det var mitten stjärnan i Orions bälte.

Orions bälte eller “Tre vise männen” är ett “bälte” av tre stjärnor i stjärnbilden Orion. Stjärnorna är Alnitak (Zeta Orionis), Alnilam (Epsilon Orionis) och Mintaka (Delta Orionis).

Alnitak ligger uppskattningsvis 800 ljusår från jorden och är 100 000 gånger ljusstarkare än solen.[2] Alnilam ligger ungefär 1 340 ljusår från jorden och är 375 000 gånger ljusstarkare än solen.[3] Mintaka befinner sig uppskattningsvis 915 ljusår från jorden och är nära 90 000 gånger ljusstarkare än solen.[4]

norra halvklotet syns Orions bälte bäst på natthimlen under januari månad, omkring klockan nio på kvällen.

Källa: Wikipedia

Alnilam hette den tog jag reda på efter trumresan. Det här ändrade och skakade om mig rejält, i trumresan mötte jag själar från samma stjärna och jag fick en kontakt som gjorde mig hel igen. Helt plötsligt förstod jag varför jag sedan jag var liten stått och tittat upp mot stjärnorna och letat efter  stjärnbilder. Varför Orion alltid varit den stjärnbild jag dragits till och att jag varje vinter väntade på att den skulle dyka upp igen. Det här gjorde också att jag hade mer förståelse för när vi ankrade oss innan en meditation eller för den delen varje dag som jag förbereder mig för arbete.

Att förankra sig både i sin stjärna och i moder jord för att sedan låta det röda och stjärnljuset blandas i min kropp gör att jag både renar och helar mig själv. Under året sedan dess har jag bara mött en stjärnsyster och jag hoppas träffa fler snart.  Det här året har också fått mig att förstå att det är viktigt att förankra sig åt båda hållen. Det ger en stabilitet som behövs i mitt liv och även om jag älskar moder jord så kan inte hon ensam hålla mig stabil.

Vill ni veta vilken stjärna som er själ kommer ifrån?

Sätt er och meditera och åk till den stjärnan, för det mesta ser man stjärnbilden framför sig när man åker iväg och är man ingen expert på stjärnbilder får man göra som jag. Googla 😀 när ni sedan är klara med meditationen eller trumresan så släpp den här tråden ni har till stjärnan för en liten stund. Ni kan alltid ta upp den tråden om ni vill åka dit igen. Prata med de själar ni möter där och fråga varför du kommer från just den här stjärnan. Dra sedan ned ljuset från stjärnan och låt den hela er innan ni släpper tråden.

Jag önskar er väldigt trevliga resor

kram

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-13

Välkomna att ringa

 

Lenormandorakel

Huset

Det här kortet symboliserar familj, hus, grunden du står på och ditt hem. Det talar om stabilitet och komfort, hur man bor och det som finns runt om bostaden.

Se dig om i din bostad, vad vill du ändra och vad ger dig trygghet. Finns det störande element runt din bostad eller känner du att den är den trygga vrå du vill ha? Var inte rädd för att förändra i din bostad eller till och med var du bor för att du ska finna den här trygga vrån som är din. Möblera och inred så att du känner en frid när du kommer hem. Rena med vit salvia eller någon annan rökelse med jämna mellanrum för att låta dåliga energier försvinna. Var inte rädd för att säga ifrån om någon oinbjuden kommer hem till dig och var viss om att din hem är din borg bara du bestämmer dig för det.

Kram

 

Kraftdjursbudskap

 

Apa

Är ett av de heliga djuren i kinesisk astrologi, ett naturligt intelligent och nyfiket djur.

Ställ frågor och godta inte ett nej som svar.

 

 

 

 

Ha en underbar dag

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Anette Bjärnstedt den

    Tack ❤ 💕

    • aldarana den

      Tack själv kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.