Aldarana

8

Budskap från andra sidan 10-11/7

Livet tar konstiga svängar ibland.

För tre dagar sedan var det sex månader sedan jag flyttade till Skåne. Den här tiden har varit både omtumlande, lite sorgsen och väldigt rolig. Att helt byta miljö och träffa nya människor när man har kommit upp i min ålder, kan vara oerhört roligt men också lite skrämmande.

Mycket har hänt på den här tiden och en sak som jag inte hade räknat med var att bli sjuk. Under våren har jag blivit konstaterad med reflux, kan tyckas lite, men för mig betydde det att jag inte kunde äta fast föda på över fyra månader. Det är bättre nu och jag börjar så sakteliga komma tillbaka till att kunna äta. Nästa sak var pollen, jag var inte beredd på att jag skulle få sådana problem med pollen, det resulterade i bihåleinflammation med tillhörande öronvärk. Det senaste som jag blev diagnostiserad med är kristall sjukan. Kristaller i örat som ligger fel gör att man bli yr och vinglig som sjutton. Jag raglar på med hunden här ute som om jag vore full. Tack och lov så vet grannarna så de inte tror att jag druckit mitt på dagen. ( åtminstone ser jag ut nu som de flesta av The Boys när de kutar runt med sina ölstånkor 😀 )

Allt det jag varit med och är med om kan tyckas lite jämfört med andra sjukdomar och jag vill inte att ni ska tycka synd om mig. Jag har underbara grannar som hjälper mig med hunden och att åka och handla. För mig som är en person som rör mig mycket och är ute mycket, har det här så klart satt käppar i hjulet. Ibland har jag svurit rätt mycket måste jag erkänna.

Anledningen till varför jag skriver det här är att jag vill att ni ska ta hand om er varje sekund på dagen och natten. Ibland vänds livet upp och ned utan att man är beredd. Så lev varje dag fullt ut.

Något jag har kunna göra är att fota med min kamera. Det ger mig ro och ett lugn. Att kunna fånga ögonblicket eller den där otroligt fina rosknoppen. Närbilder som kallas makro eller månen är just nu mina favorit objekt. Så fort jag kan köra bil igen så kommer jag att börja fota fåglar. Jag älskar verkligen foton på fåglar och vill lära mig det.

Välkommen att ringa mig på Tarotguiderna

Fredag 10/7 kl 10-12

Söndag 12/7 kl 13-16 och kl 19-22

Lenormand

Ringen Det här kortet symboliserar, giftermål, förhållande, löften, åtaganden, partnerskap, unioner, att slutföra något och beundran. Med denna ring tager jag dig…. Nu är tiden inne för att gifta sig, gå in i ett förhållande, ge löften om kärlek, gå in i partnerskap vare sig det är i kärlek eller affärer. Ringen är en symbol för kärleken i ett förhållande vare sig det är till en kärlek eller en vänskap. Vårda dina vänner, vårda din kärlek.Var inte rädd för att kärlek både till dig själv och andra. Det besvärliga i förhållandet eller när kärleken är ny och osäker kommer att rätas ut och du ser vägen framåt och den lycka det kommer att föra med sig.
Broar Det här kortet finns inte med i de klassiska Lenormandkorten men jag älskar det här kortet och är glad att det finns med i den här eken. Det symboliserar att bygga broar mellan människor, att relationer läker och att avstånd minskar. Det här kortet liksom berget visar också på att komma över hinder,att se vad som finns där istället för att fokusera på att avståndet är för stort mellan dig och din älskade, eller mellan dig och din vän. Se hur du kan bygga broar, se hur broarna börjar byggas och var säker på att saker och ting kommer att ordna sig. Se inte hur lång avståndet är när du ska på en resa, utan se snarare hur roligt det kommer att bli att komma till destinationen. Hur mycket du kan lära dig på resan och vilka upplevelser du får. Titta på din relation eller på hur du kan närma dig den du älskar, se det som binder er tillsammans och var säker på att just det kommer att föra er tillsammans, eller närmare varandra. När du bygger broar försvinner hinder och osäkerhet, börja redan idag och vänta inte.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

8 kommentarer

 1. Katarina. 0240-689993 den

  Privat:
  Kristall tjosan… Ingen som har hållt om ditt huvud & gjort kristall rörelsen, ”så de landar, & yrseln slutar”.
  Mins inte om det var ambulans killen ell om det var läkaren som gjorde det på far.

 2. Lotta den

  Heja dig! Skickar omtanke till dig!

  Du borde börja sälja dina bilder! Jag skulle verkligen kunna tänka mig att betala för en bild om jag ser någon som talar till just mig!

  Fortsätt lägga ut dem här så slår jag till om jag ser någon som är min! Kram

  • Pia den

   Fantastiskt vackra bilder! Var och en av dem berörde mer än ögat…de rörde vid något djupt inom mig. Kan inte riktigt sätta ord på upplevelsen. Men… tack!

   Pia

 3. Leischa den

  Fina budskap men som åxå triggar lite extra just nu…Hur bygger man broar, om inte motparterna gör sin del?! Allt man då gör och försöker med för att just bygga och vårda, får inget fäste nånstans när inte motparterna möter en halvvägs. Vänskapsrelationer är verkligen inte helt enkelt alla ggr, precis som kärlek och familjerelationer, samt relationen till sej själv🙏❤ Tack för dom fina budskapen, som väcker upp till viktiga reflektioner och för alla vackra foton, krya på dej🌹🐞🌹🐞🌹

 4. Anonym den

  En sjukdom/ohälsa måste inte anses allvarlig för att skapa mycket lidande och/eller påverkan i ens vardag och liv. Hoppas du mår bättre snart! 🙂

  Kram

 5. Majsan den

  Hej fina d
  Vilka underbara bilder!
  💖Don efter person…
  Skickar massor av goa kryapådigkramar och omtanke🤗💝
  Majsan och Gunsan

 6. Jenny den

  Vackra bilder! ❤

 7. 🌞 den

  Tack Lena 🌹 underbara bilder verkligen fina ,dina budskap likaså, som är så givande uppmuntrande ,längtar efter att läsa dem🤗 Många kramisar önskar att du tillfrisknar snart💖

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.