Aldarana

3

Budskap från andra sidan 5-6/7

Fullmåne och planeterna står i rad.

Det händer mycket nu. Minst sagt så är det en energiboost som verkligen händer. Jag går inte in på astrologin för mycket, eftersom jag inte kan så mycket. I morse kl 6.05 så var det fullmåneförmörkning. Det här året är det väldigt många förmörkningar. Det gör att energierna verkligen skakas om ( igen) men nu sker det verkligen saker som gör att allt börjar gå framåt med ett stort skutt.

Fullmåne energierna ligger kvar ett par dagar till så nu är det dags att släppa allt gammalt bagage och gå in i det nya. Alla sorger, all ilska man haft och det man verkligen vill släppa. Ta in det nya, det ni vill ha in i ert liv som gör att ni känner er bättre och blir lyckliga. Nu är energierna oerhört starka för att affirmera in det ni vill ha i ert liv. Ta chansen nu.

Planeterna står i rad.

Det hände i går den fjärde juli. Merkurius, Venus, Jorden, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus och till och med den lilla planeten Pluto står på rad. Från jorden ser de ut som en kedja av små klara stjärnor.

Den sista gången en sådan här händelse ägde rum var 1982 och kommer inte att ses igen förrän 2161.

Ta in den här energin och förvänta dig mirakel.

Välkomna att ringa mig på Tarotguiderna

Söndag 5/7 kl 13-16 och kl 18-20

Måndag 6/7 kl 13-16

Klicka på bilden för att läsa mer om mig

Lenormand

Barnet Det här kortet symboliserar det unga och omogna, det barnsliga och barn. Liten, tanig och kort är andra symboler för det här kortet. Känn dig inte liten jämfört med andra, du är vacker och bra på ditt sätt och försök inte kopiera andras lycka, det slår bara tillbaka på dig själv. Ta fram ditt inre barn, se på det och tala om att du är, har varit och kommer att vara lika bra som någon annan. Väx i din styrka istället för att känna dig liten, mogna i din medvetenhet och låt ingen försöka trycka ned dig. Var ung i ditt hjärta och var nyfiken som ett barn. Mogna i dina känslor och rädslor och se varför du har vissa känslor och varför du är rädd. Lek när du behöver och var inte rädd för att gör bort dig, hoppa i vattenpölar, skratta som ett barn åt det roliga, ha inga hämningar när det gäller att tycka om dig själv och förlora aldrig ditt inre barn. Det bästa som finns är ett barns hjärtliga skratt så låt ditt komma fram varje dag. Var viss om att när du släpper ut ditt inre lite omogna barn så kommer de runt omkring dig se dig som den vackra varelse du är.
Boken Det här kortet symboliserar vetande, lärande, dagböcker och böcker. Det visar på vikten av kunskap och att det finns hemligheter i lärande. Att lära sig nya saker är en kraft i sig som gör att vi växer, att läsa en bok kan öppna nya världar för läsaren, att skriva dagböcker kan hjälpa en i sitt läkande. När det här kortet kommer upp visar det också på att man får vetskap om det som händer runt omkring en, som tidigare varit hemligt . Det kan vara att den man älskat på avstånd äntligen talar om att den älskar en tillbaka, det kan vara en vän som ger dig ett förtroende eller att du får besked om jobbet du sökt. Sök nytt vetande, var nyfiken, var öppen för att lära dig nya saker, läs böcker för i kunskap finns makt. Makten att stå stark och ta sig an världen med öppna ögon och mod.
Ha en underbar fullmåne, ta hand om er.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

  1. Lotta den

    Tack!

  2. 🌞 den

    Tack Lena ! 🌹💖🤗

  3. Leischa den

    🙏💛🧡❤

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.