Aldarana

2

Budskap från andra sidan 28-29/6

Planeter i retrograd

Den senaste tiden fram till för två dagar sedan har vi haft sex stycken planeter i retrograd. Om det inte har skakats om i energierna förut så har det verkligen gjort det nu. Mycket gammalt har dammats upp och behövts processats. Merkurius är nu i retrograd och det positiva med den lille rackaren i retrograd, är att nu är det verkligen tid att släppa allt gammalt man samlat på sig. Merkurius visar på vilka sår som finns och att man behöver läka dom.

Jag lindrar effekterna av Merkurius i retrograd med rökelsen Copal, en gång per dag under den här tiden till 12 juli tänder jag en rökelse. Här märker jag verkligen hur mycket rensas upp och blir lite lättare. Kan verkligen rekommendera den här rökelsen.

Här började det vända rätt rejält och jag kände i energierna att nu går det verkligen åt rätt håll, även om det blir lite i taget så är det i alla falla lättare att andas. Energierna kan verkligen göra en energilös ibland. Jag märker att jag får ta i lite extra för att samla kraft inför arbete, men på den positiva sidan är att andevärlden är oerhört närvarande och stark.

I natt märktes nästa skifte också rejält, återigen blev det lite lättare att andas och nu väntar jag bara på att nästa mån eclips ska komma, som gör att det återigen tar ett lite skutt framåt. Under den här tiden ta er tid att titta på era sår och börja läk dom.

Något jag har märkt den senaste tiden på många är att det är väldigt mycket hjärtesorg som poppar upp. Allt från barndomen till den sista relationen, eller den kärlek man väntar på. Under den här tiden, var snälla mot er själva. Det här har jag skrivit förut, men det tål att upprepas. Gråt när ni behöver, gapa och skrik, eller svär en stund. Gör allt för att få ur er känslorna som kommer upp. Det är ett läkande som håller på nu, ett läkande som i slutändan kommer att göra att ni får in den episka kärlek ni har väntat på så länge.

Ta hand om er därute.

Välkomna att ringa mig på Tarotguiderna för vägledning

Söndag 28/6 kl 13-16 och kl 18-20

Måndag 29/6 kl 13-16

Klicka på bilden för att läsa mer om mig

Lenormand

Ryttaren
Det här kortet symboliserar nyheter, besökare eller förändringar. Det visar på att något är på väg som händer i den närmaste framtiden och att det finns rörelse i händelsen som gör att det går framåt.
Det är på väg nya saker i ditt liv, det kan vara en ny kärlek, en gammal kärlek som kommer igen, ett nytt arbete eller en ny livsförändring. Det här är på väg att hända nu den närmaste framtiden och är något som ger dig positiva svar när du mest behöver dom. Var beredd på en förändring i ditt liv, omfamna förändringen för den kommer att vara till ditt bästa även om du inte kan se det när det händer. Ta emot nyheterna du får med en analyserande blick och se hur de bäst kan främja dina intressen. Ta emot besökare med öppna armar, de kommer till dig för att de tycker om dig och dina energier.

Kistan
I Lenormand så står den här för smärtsamma transformationer och om man läser boken så är det ännu värre saker som kan spås med det här kortet.
För mig är det tabu att spå om det så varje gången det här kortet kommer upp så vet jag att en stor förändring är på väg.
En förändring eller transformation som ibland kan vara smärtsam men som alltid kommer att vara bra i slutändan.
Vi står nu inför en stor transformation i världen och med de energier som far och hoppar.
Ert gamla jag som innehöll, smärta, ångest, rädsla och ilska är på väg att försvinna. Precis som kistan på bilden symboliserar en grav, kommer du att gräva ned dig gamla jag för att stiga upp med ny kraft, mod, självkänsla, lätthet och skratt. Du kommer att bli beundrad och människor kommer att dras till dig. En ny kärlek är på väg in eller den kärlek du lever med nu kommer att få en nytändning.
Alla transformationer kan vara smärtsamma. I handen har den egyptiska guden en ankh. Detta tecken står för evighet. Inget varar för evigt mer än din själ och dina lärdomar. Transformationer varar inte för evigt, men däremot den lycka du känner efter. Det minnet kommer alltid att finnas kvar.
Så vad ni än går igenom just nu eller i framtiden, det håller inte på för evigt, efter regn kommer sol. Så också i ert liv.
Låt ert nya jag stiga fram som en liten sol som lyser på var och en som vill se den.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Lotta den

    Tack 🌟
    Visst gör det ont när knoppar brister 🌸
    Väntar så länge välkomnar allt på alla plan 🌈

  2. Gabrielle den

    Är inte så lätt att äntligen att snacka om för att några vet .Nya vägar o behöver in te höra gamla spår från någon som inte vill väl..

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.