Aldarana

4

Budskap från andra sidan 25-26/6

The Boys

Den senaste tiden har The Boys varit lite osynliga, eller osynliga och osynliga, de har hållit sig lite i bakgrunden men jag har märkt av dom då och då.

Ian min guide är ju alltid med mig, men en som verkligen tagit plats den sista tiden och är med mig jämt, tillsammans med Ian är Sean. Ni vet den snygge som alltid går med bar överkropp ( även i smällkalla vintern) och som står och flexar musklerna framför mig. Han är även den som jag känner en puss på kinden av ibland. Han har tagit en mer framträdande roll på sista tiden och i början var jag skeptisk.

Han är den som har fjantat runt och försökt få mig att le när det känns tungt, nu gör han inte det så mycket utan är väldigt allvarlig när han kommer med budskap. Jag vet att under våra liv tillkommer det och försvinner guider, beroende på var vi är i livet och vad vi behöver hjälp med. Sean är tydligen en sådan guide, han ska vara med mig ett tag nu och jag välkomnar honom verkligen. ( även om jag i bland suckar åt honom 😀 )

Tillbaka till The Boys, i går kväll när jag lagt mig så frågade jag hur det var med dom. Jag fick till svar från Ian att jo tack det byggdes friskt på baksidan av huset. Va! Byggs! Hur menar du då?

Jo tydligen så grabbarna kommit på att de kan inte gå ner till ån jag har bredvid för att tvaga sig utan måste ha ett badhus också. 😀 Nu har jag alltså fyra rundhus här bakom huset. Ett bostadshus, ett brygghus, en toalett ( tack och lov) och nu ett litet badhus. Eller ångbad skulle jag vilja säga, jag ser hur det ryker ur skorstenen. Mellan husen ser jag linor uppspända med kiltar som hänger på tork. Tack och lov har pojkarna den goda smaken att sätta på sig en lite mindre kilt ( jag skulle vilja kalla det handduk) runt midjan när de har tvättat sig. Eftersom det har varit så varmt de senaste dagarna och kommer att fortsätta vara det så har de bara haft på sig kilten och inget annat.

En av dom som jag kallar den lille krumme, som är en gammal farbror som går som en ostkrok tar dock inte av sig. Nix pix, han klarar sig i värmen ändå tydligen. Det har varit mycket för mig sedan jag flyttade ner till Skåne och kanske är det därför jag inte märkt av dom så mycket. Jag ska bättra mig på det och spendera en timme någon dag, sittandes mot ett underbart knotigt träd här bakom och prata med dom. Jag saknar deras upptåg och deras goda humör, även om jag känner av dom så har det bara blivit snabba samtal den senaste månaden.

Ha det gott nu i solen och drick mycket, även ta ett utomhus bad hälsar pojkarna.

Välkomna att ringa mig på Tarotguiderna för vägledning

Torsdag 25/6 kl 10-13

Fredag 26/6 kl 10-12

Klicka på bilden för att läsa mer om mig

Lenormand

Jag får härmed be om ursäkt om det blir tjatigt, men de två kort som hoppade ur leken nu när jag blandade var dessa. Det var de som kom upp för några dagar sedan när jag la ut här på bloggen. Jag säger inte emot andevärlden utan lägger ut dom igen. Den här kortleken används varje gång jag jobbar så leken har blivit blandad ett antal gånger sedan jag la ut sist. I bland blir till och med jag förvånad 🙂


Hjärtat
Det här kortet symboliserar lycka, kärlek, känslor, passion och tillgivenhet.
Kärleken är på väg in i ditt liv med stormsteg, det väller in en kärleksvåg över världen som du får ta del av. Ingen är undantagen, det är dags att gamla karmarelationer läks, det är dags för själsfränder att mötas och sluta cirkeln, det är dags att känna lycka för att den här energin ska fortsätta från gräsrotsnivå till världspolitik. Vi har ett hur världen blivit en kallare plats och har vänt vinden mot kärlek.
Du är värd den kärlek du vill ha, den lycka och den frid som följer med det. Öppna ditt hjärtchakra så det blir vidöppet och tillåt dig själv att ta del av den här kärleksvågen som sveper fram, ta in den kärlek som kommer utan rädsla och var viss om att vi som stöttar dig i andevärlden vill det som är bäst för dig. Du behöver bara göra en sak…
Öppna ditt hjärta för kärlek
Även för dig själv, det är oerhört viktigt att du börjar se dig själv i ett annat ljus. Du är vacker, stark, viktig för andra, ett ljus i mörkret för många och du behöver hålla om dig själv ibland.
Val
Beslut och val symboliserar det här kortet Alternativa vägar att ta. Finns det två vägar behöver ingen vara rätt eller fel men man kan bara gå en väg just nu. Står du inför ett val i livet? Vilken väg ska du ta? Vilken är rätt och vilken är fel? Inget av det beslut du tar nu behöver vara fel i slutändan men du behöver gå in på en av vägarna. Ska du stanna i relationen eller gå vidare? Ska jag satsa på den här kärleken eller arbetet? För varje val du gör som är bäst för dig så går du ett trappsteg högre. För varje trappsteg får du nya lärdomar vare sig de är positiva eller negativa, men de är alltid lärorika. Var inte rädd för att göra val där du mår bra. Val ut efter dina behov och det du blir lycklig av. När du mår bra så har du också en sådan energi runt dig som gör att andra tar efter. Innan ett val oavsett om det är arbete, kärlek eller något annat så stanna upp. Tänk efter. Blir det här bra för dig eller gör du det för andras skull? Var inte rädd att sätta dig själv först i dina val. För varje trappsteg du går upp för så höjer du din självkänsla och din självmedvetenhet.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Leischa den

  Så härligt att få en update om The Boys, hälsa till dom🙋‍♀️ Önskar jag hade ett eget gäng i kiltar här, Skottlandsälskare som jag är😍 Har en perfekt innergård här och kanalen strax bredvid jag med💦😅 HAHAA men…😂🙈 Be då inte om ursäkt, för dom vill ju vääääldigt uppenbart framföra detta😁 Hur lustigt som helst är det iaf😅 Både är och ska bli intressant vad som sker och ska ske…det är dock rätt dolt ännu iaf. Tackar och niger fint, för budskapen🙏❤ Kram och ta hand om dej och boysen i hettan💦💙💦

  • Anette den

   💖💕🙏🏼💕💖 Tack för allt du delar med dig av, det är sååå roligt att läsa om ”the boys” ☀️

   • aldarana den

    Tack själv vännen, och Tne Boys hälsar så gott

  • aldarana den

   Tack själv vännen, ha en underbar söndag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.