Aldarana

6

Budskap från andra sidan 17-18/6

Ensam

Det finns många sätt att känna sig ensam på. Jag kommer att i dag ta upp den ensamhet man känner, när man börjar att känna av sina förmågor. När man börjar förstå att man tar upp andra saker än de som syns. När man kanske börjar se andar eller känna av dom så starkt att, man gör det under ett samtal med vänner. De vännerna känner ingenting utan pratar på som vanligt, medan man själv sitter och funderar på om det brunnit totalt för en.

Jag får många samtal där personerna ifråga säger att de känner att de inte har någon att prata med om den här resan. Att deras vänner inte förstår eller i vissa fall hånar dom, när de berättar. Man känner sig förvirrad, galen, som att man hallucinerar och oerhört ensam.

Ju mer man öppnar upp sig, läser om det, tittar kanske i grupper i facebook så inser man hur mycket man känt av, luktat, sett eller hört. Det gör en ännu mer förvirrad när man sedan inte har någon av sina vänner att prata med.

Vad ska man göra då?

Här brukar de hjälpare ni har bredvid vara bra, de ser till att ni träffar personer som är öppna för det här, de här personerna kanske inte trillar in alla på en gång men de kommer pö om pö. En annan sak som är bra att göra är just att gå någon kurs för att träffa andra som känner likadant. En annan sak är att vara öppen med vad man känner. När jag började min första kurs var jag nästan obstinat i att tala om öppet vad jag höll på med. Jag tyckte det var bättre än att det pratades bakom ryggen på mig, eftersom jag bodde i en liten by så visste jag att det skulle pratas.

Man brukar bli glatt överraskad. Det finns alltid någon i närheten som är lika intresserad men inte vågat sagt något. Visst kommer det att finnas de som hånar en eller talar om att man är galen. De personerna brukar för det mesta vara rädda eller helt enkelt arroganta inför det andliga. Här är det bara att strunta i dom. De har ingen rätt att trycka ned dig bara för att de inte tror. På samma sätt som vi inte har rätt att skriva en person på näsan med det man ser runt personen, bara för att de inte tror.

Det som inte är bra att göra säger mina hjälpare är när man i sitt sökande, tar vissa saker för sanningar. Här är det viktigt att vara kritisk, ta tid att se om just det du läser eller hör känns bra för dig. Eller skaver det? Det finns så många förståsigpåare som inte har en susning vad de pratar om tyvärr. Att fråga om det här t ex i en facebookgrupp där du kan få tio kanske tjugo olika svar gör dig bara förvirrad. Läs böcker, gå kurser och känn efter vad som känns bra för dig.

Framför allt var inte rädd för att tala om. Du är inte ensam utan det finns många som är på samma nivå som du på din resa. Det finns de som ligger lite före och de som ligger lite efter. Var alltid öppen för nya idéer men var aldrig naiv och tro på allt. Fråga mycket, ingen fråga är dum. Var nyfiken och var inte rädd för att stå i din styrka.

Du har ett helt team på andra sidan som består av guider, änglar och kraftdjur som hjälper dig på vägen. Bara öppna dig och lyssna på dom. Gå den väg som känns rätt för dig och försök inte kopiera andra. Ta till dig tips och råd som känns bra för dig.

Lycka till på din resa i andligheten.

Välkomna att ringa på mig på Tarotguiderna för vägledning

Onsdag 17/6 kl 14-16 och kl 19-22

Torsdag 18/6 kl 16-19

Klicka på bilden för att läsa mer om mig

Lenormand

Den nya given från andevärlden är tydligen just nu att jag ska lägga två Lenormandkort till er. Jag säger inte emot utan gör det. Varsegod, två stycken till i dag.Ugglorna
Det här kortet pratar om kommunikation men också om vishet. I dag är det tid att ta fram din egen visdom och låta andra ta del av den på en ödmjukt sätt, kommunicera med andra istället för att gräla. Låt de se vilken visdom som du besitter och ta del av andras visdom. Leta efter tecken idag som andevärlden ger dig, de ger dig tecken hela tiden men i bland måste man öppna ögonen för att se vad de vill säga en. Meddelanden från nära och kära kommer också idag, meddelanden som ibland kan behövas gå igenom en eller två gånger för att se klarheten i dem och att läsa mellan raderna idag är en bra sak.


Stjärnorna
Det här kortet symboliserar vägledning, glittrande stjärnor, healing och en känsla av att vara omhändertagen. Även att följa sin stjärna och hitta nya vägar att utforska. Wish upon a star, for I bring hope and light afar.
Det är dags att titta och söka sig mot stjärnorna, att sträcka sig mot nya nivåer i din karriär, medvetande eller kärlek. Var inte rädd för att önska till mig, jag ser dina drömmar och önskningar och gör så att de blir sanna. Jag ger dig hopp om framtiden och att allt i slutändan blir bra. Sträck dig mot mig och jag ger dig healing, hitta din stjärna, den stjärna där din själ föddes. Jag ger dig optimism, ambition och en vilja att bli bättre. Låt mig skina i dina ögon och var sann mot dig själv i dina visioner.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. Susanne Olsson den

  Tack för fint budskap och klok läsning ♥️

 2. Leischa den

  Igenkänning som så ofta🙏 Tack så mkt för budskapen, fick själv stjärnan när jag la kort igår❤ Såg att du svarat på min kommentar om att jag köpt leken, nu ska jag “bara” försöka lära mej den och våga lita på min intuition och det jag får till mej åxå…puh! Prestationsångest delux när det kommer till kort i alla dess former🙈 Men fick fin feedback på en som ville jag skulle öva på den iaf😍 Önskar dej en underbar midsommar och storkram till dej❤

  • aldarana den

   Tack själv vännen, se till att lära dig korten först och ta det i din takt, man ska inte lära sig korten för fort. Du klarar det. Ha en underbar midsommar kram

   • Leischa den

    Tack fina du för pepp och kram till dej❤

 3. 🌞 den

  Tack Lena!!! Trevlig midsommar kramis🤗

  • aldarana den

   Tack och ha en underbar midsommar kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.