Aldarana

3

Budskap från andra sidan 14-15/6

I dag vill jag bara säga TACK till alla som kommer med positiv feedback till mig när det gäller bloggen och mina kunder på linjen.

Ni är underbara och gör mig så glad och ödmjuk. Det värmer verkligen i hjärtat. Gå ut i solen idag ni som har fint väder. Ta hand om er och era nära och kära.

Välkomna att ringa mig på Tarotguiderna för vägledning i livsfrågor.

Söndag 14/6 kl 13-16 och kl 19-22

Måndag 15/6 kl 13-16 och kl 19-22

Lenormand

I dag blir det återigen två kort från Lenormand som kom uppKlöver
Det här kortet symboliserar lycka, tur, att vända något negativt till positivt, roliga överraskningar och något att se fram emot.
Turen har börjat vända nu, efter en tids arbetande i motvind började det att vända för dig, det kan vara i kärlek, arbete, pengar eller rent allmänt. Det börjar gå lättare för dig på livets väg och gamla sorger och bekymmer kommer att vara just det, gamla. De ligger bakom dig och du kommer att börja se ljusare på framtiden. Förvänta dig tur, lycka, positivitet, roliga saker och mysiga överraskningar så drar du också ill dig dom. Se och erkänn den tur du redan haft i livet vad det än är, att vara i en energi av att känna sig tursam gör att man drar till sig även andra sådana energier.
Du är värd att vara lycklig och tursam


Masken
Det här kortet symboliserar ditt innersta, dina masker men också andras masker.Gå djupt inom dig och se vilka masker du har, vilka masker visar du i olika situationer och är det kanske dags att ändra det? Måste du alltid visa upp en mask av lätthet, kan det vara så att människor runt omkring dig behöver se dig ledsen ibland? Sätter du alltid på dig en mask av förtvivlan, ledsamhet, bitterhet eller arrogans för mycket? Har du fastnat i den masken? I så fall är det dags att ta av dig den och låta andra se den rara, glada, lyckliga människa du egentligen är. Se andras masker i olika situationer, kan du läsa bakom masken de sätter upp? Varför har de den masken i olika situationer? Se och lär hur de olika maskerna fungerar så försvinner också mycket av de olika missförstånd som finns runt om dig.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

 1. 🌞 den

  Tack Lena🤗💖 ha de gott!!

  • aldarana den

   Tack själv vännen, ha en underbar dag kram

 2. Leischa den

  TACK till dej och tack för budskapen🙏❤

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.