Aldarana

8

Budskap från andra sidan 12-13/6

Mediala förmågor

Vi föds alla med förmågor, vissa fortsätter att utveckla de här nästan naturligt under ungdomsåren. Medan andra blockerar sig helt av olika orsaker. De flesta jag har mött som har problem, har sedan barnsben känt, sett, hört och luktat saker de helt enkelt inte förstått. Så var det med mig och hela mitt liv har jag känt mig dragen till “spöken” och det övernaturliga.

Jag älskade och älskar fortfarande att gå in i gamla hus där man riktigt kan känna energierna som har funnits under århundraden ibland. Vissa hus gillar man direkt medan andra ger en rysningar längs ryggraden.

När jag skriver problem så är det just det att man inte förstått sina förmågor eller det man känner av. Det tar väldigt mycket energi och många blir förvirrade av vad de känner. Både från andar och från andra människor. Jag t ex visste när jag var liten och gick i skolan när vissa hade pratat om mig, när jag steg in i skolan eller klassrummet, visste jag direkt att de hade pratat om mig. Jag visste inte vad men bara känslan av att något hade sagts om mig gjorde mig oerhört osäker. Även när jag var hem till någon så kunde jag ibland känna att jag bara ville ut igen, men visste inte varför.

Därför tycker jag att det är viktigt att man förstår sina förmågor. Inte för att man kanske måste jobba med det här utan för att man ska må bättre. Min personliga åsikt är att man ska i alla fall minst gå ett år i utbildning innan man sätter sig och vägleder människor. Varför? Jo därför att det är så mycket mer att vägleda personer än att titta i kort eller få andekontakt. Det är etiska regler, det är hur personer reagerar på vissa spådomar, det är att veta vilka man tar in, är det guider, änglar eller andar? Att kunna trösta en sorgsen person, att veta att vissa saker är tabu att spå i och att kunna hantera personer som blir arga över det man säger eller att vissa saker får man helt enkelt inte reda på.

Det viktigast är också att man bygger upp ett självförtroende och litar på det man får in. Att förlora det självförtroendet är oerhört lätt när något inte stämmer. Att det inte stämmer den vägledningen man har gjort, kan beror på en massa saker, man kan själv ha tolkat vissa saker fel, personen som du har väglett kanske ändrar sina val själv eller det som du sett ska hända ligger lite längre fram i framtiden. Då är det lätt att tappa tron på sig själv.

Att träna och lära sig även om man har det här naturligt är viktigt. Att alltid röra sig framåt och lära sig nya saker, om sig själv, om andevärlden och om andra personer är A och O. Helst om man vill jobba med det här. Men även när man inte vill jobba med det och bara lära sig om sig själv.

Så jag rekommenderar att ni som känner så här, går kurser. Kurser ni dras emot, det behöver inte vara hos någon som är känd eller som andra pratat gott om. Utan gå efter om ni känner att ni kan vara trygga hos den här läraren. Fråga era guider om råd, även om ni tycker att ni inte har riktig kontakt med dom än så svarar de er i alla fall.

Det jag kan lova er är att ni kommer att få många aha upplevelser på er väg. Gå in med ödmjukhet och kräv inte en massa utan be istället om hjälp. Var beredd på att resan ibland kan vara krävande och lite tröttande men den är väldigt underbar.

Ni kan klara det 🙂

Välkomna att ringa mig på Tarotguiderna för vägledning i livsfrågor.

Fredag 12/6 kl 10-12

Lördag 13/6 kl 17-20

Lenormand

I dag kom två upp när jag skulle dra kort så jag lägger ut dom här.Ringen
Det här kortet symboliserar, giftermål, förhållande, löften, åtaganden, partnerskap, unioner, att slutföra något och beundran.
Med denna ring tager jag dig….
Nu är tiden inne för att gifta sig, gå in i ett förhållande, ge löften om kärlek, gå in i partnerskap vare sig det är i kärlek eller affärer. Ringen är en symbol för kärleken i ett förhållande vare sig det är till en kärlek eller en vänskap. Vårda dina vänner, vårda din kärlek.Var inte rädd för att kärlek både till dig själv och andra.
Det besvärliga i förhållandet eller när kärleken är ny och osäker kommer att rätas ut och du ser vägen framåt och den lycka det kommer att föra med sig.

Hjärtat
Det här kortet symboliserar lycka, kärlek, känslor, passion och tillgivenhet.
Kärleken är på väg in i ditt liv med stormsteg, det väller in en kärleksvåg över världen som du får ta del av. Ingen är undantagen, det är dags att gamla karmarelationer läks, det är dags för själsfränder att mötas och sluta cirkeln, det är dags att känna lycka för att den här energin ska fortsätta från gräsrotsnivå till världspolitik. Vi har sett hur världen blivit en kallare plats och har vänt vinden mot kärlek.
Du är värd den kärlek du vill ha, den lycka och den frid som följer med det. Öppna ditt hjärtchakra så det blir vidöppet och tillåt dig själv att ta del av den här kärleksvågen som sveper fram, ta in den kärlek som kommer utan rädsla och var viss om att vi som stöttar dig i andevärlden vill det som är bäst för dig. Du behöver bara göra en sak…
Öppna ditt hjärta för kärlek
Även för dig själv, det är oerhört viktigt att du börjar se dig själv i ett annat ljus. Du är vacker, stark, viktig för andra, ett ljus i mörkret för många och du behöver hålla om dig själv ibland.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

8 kommentarer

 1. Livis den

  Ljus och kärlek till dig!
  Och tack för dina ord i dag!

 2. En annan Lotta den

  ❤️

 3. Lotta den

  Tack för dina tankar 🌼 Känner igen mig i att veta när de snackat och vilken krokig väg det varit att komma till punkten: att inte bry sig! I övrigt älskar jag kurs och personlig utveckling och det spirituella lockar till djupdykning 🌟

 4. 🌞 den

  Tack Lena💖

  • aldarana den

   Tack själv vännen, ha en bra dag kram

 5. Pia den

  Tack ❤️

  • aldarana den

   Tack själv vännen, ha en underbar dag kram

 6. Leischa den

  Dessa svanar🙏❤ och dessa kärleksbudskap…Tack fina du🙏

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.