Aldarana

8

Budskap från andra sidan 31/3

Idun

Nu är det Iduns tid, våren som kommer med stormsteg. Östanvinden som kommer och är ljum, det knoppas och naturen börjar förbereda sig för de nya liv som ska komma. Moder jord har vaknat och sträcker på sig för att snart vara i sin fulla kraft.

Vi går alla genom en transformation nu. Efter att den här pandemin är över kommer världen att vakna till en ny tid. Här kan vi bara hoppas på att världens ledare har lärt sig ett och annat och inte fortsätter som tidigare.

Även vi på gräsrotsnivå genomgår en transformation. Rent energimässigt så går många av oss igenom en uppstigning som jag har skrivit om tidigare. Mycket händer på ett personligt plan, vare sig det är i kärlek, arbete eller flytt. Man är reda att börja på nytt, antingen genom en flytt eller kanske bara genom att ändra sitt beteende. Något jag också sett är att fler och fler börjar älska sig själva. Att de inte går med på vad som helst och det pågår en kvinnorevolution där kvinnor idag inte går med på sexuella trakasserier, vi vill inte förminskas eller på något sätt stå tillbaka som vi har gjort i så många hundra år.

Därför har jag också bestämt att byta namn på mina blogginlägg. Kort och gott mitt häxnamn Aldarana och budskap från andra sidan. Ni som följer mig ( jag vill tacka från djupet av mitt hjärta för att ni följer mig) vet att jag brukar dela med mig lite av mitt liv, mitt liv med “The Boys” och vad andra sidan vill säga till er genom mig som kanal. Det kommer inte att förändras alls.
Jag kan här också tala om att vissa av “The Boys” har börjat tagit av sig skjortorna och går nu härutanför i bara kilt och deras stövlar de har 😀

Tillbaka till Idun 🙂

Jag blev lite exalterad när jag började leta bilder på någon man i kilt med bar överkropp 😀

Idun är gudinnan för ungdom – hennes namn betyder ”den som föryngrar”. De andra gudarna får gyllene äpplen av henne. Hon förvarar dem i en korg och de skänker gudarna evig ungdom. Hon kommer med föryngring, hon kommer med den förändrande östanvinden, hon är den fagra som är gift med Brage. Hon vill att vi ser det vackra i allt, att vi tar fram ungdomen inom oss, att vi dansar, att vi ler och glädjen över livet. Även om man går igenom en svår tid så finns det alltid något att skratta åt. Försöka att skratta ofta, dansa, le och var lite tokig. Visa din skönhet.

Den visar sig automatiskt när du är glad och ler. Något av det vackraste som finns här i världen är leenden och något av det bästa man kan höra är hjärtligt skratt. Hela ens själ blir glad och lycklig över att se och höra det.

Så mitt i all bedrövelsen och i många fall karantänen. Se något som får er att gapskratta, gör lite tokiga saker hemma och leta det lätta ljusa och vackra i ert dagliga liv. Ni mår bättre och även de runt er mår bättre.

Ta hand om er därute.

Jag fin-ns tillgänglig på Tarotguiderna

Tisdag kl 18-21

Onsdag kl 14-16 och kl 17-19

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig

Twintarot

Det här är nya kort för mig och jag kan inte tarot alls. Här kommer jag att kanalisera det som andevärlden vill säga mig.

Tålamod

Att ha tålamod och lita till att resan ni gör just nu är den rätta för er även om det är svåra tider är svårt. Vi vet att det är svårt ibland, när det går tungt och allt ser nattsvart ut. Då är det svårt att känna tillit till att vi finns där för att stötta och hjälpa er. Vi arbetar i bakgrunden på det bästa för er. Vägen dit kan i bland kännas svår och krokig, ibland är det som att klättra över Mount Everest och ibland känns det som att ni sjunker i ett djupt hav.

Varje gång ni snubblar till på er väg finns vi där för att ta emot er. Som kvinnan på bilden häller en regnbåge mellan två bägare så kommer även ni att finna er älskande. Det energiutbytet som sker då kommer att vara som regnbågen, skimrande i alla färger och magiskt. Ni behöver bara ha tilltro till resan dit. Både du och din älskade behöver vara redo att ingå en relation. Innan ni båda är där så ha tålamod. Njut av resan på så sätt att ni lär er mycket om er själva och hur ni älskar er själv. Ta vara på er själv under resan gång och var inte rädda för att stå i er kraft. Sätt gränser, tyck om er själva, se er egen vackerhet och var glada för att just ni är ni. Just du är helt unik och en underbar varelse. Lys upp din själ med saker som gör dig glad under resan gång. När du tvivlar finns vi där med tecken och synkroniciteter som gör resan lättare.

Kraftdjursbudskap

Sfinx
Den gamla grekiska sfinxen hade lejonkropp, örnvingar, kvinnoansikte och ställde frågor.
Ett mysterium eller en förbryllande situation blir snart löst
Klicka på bilden för att komma till mitt schema
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

8 kommentarer

 1. Lotta den

  Vilka fina kort!!! Det fram emot vad universum vill berätta genom den via dig.

  Ta hand om dig!

  • aldarana den

   De pratade med mig på en gång, det är sällan det händer men då vet man direkt att de är rätt. Ta hand om dig själv och ha en bra dag kram

 2. Leischa den

  Aaauuu…vilken trevlig…kilt😂😍😜 TACK för dina underbara kanaliseringar och budskap, försöker hålla glädjen och skrattet tillgängligt till mej och mina älskade nära och kära som jag inte får träffa nu, riktigt tungt men nödvändigt🙏❤❤❤ Ta väl hand om dej!

  • aldarana den

   Visst var det en fin kilt 😉 ta hand om dig själv och ha en bra dag kram

 3. Pia den

  Alltid kul att läsa allt du skriver. Ser fram i mot att läsa mer om dig och boysen. Kram. 🤗

  • aldarana den

   Vi får se vad de hittar på här nere, tack vännen, ha en underbar dag kram

 4. 🌞 den

  Tack Lena 🌹 allt gott till dej!!!!!!

  • aldarana den

   Tack själv, ha en underbar dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.